Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
Ahoj
Chtěla jsem se zeptat těch, kteří mají venkovní trampolínu, jestli na zimu rozkládáte a uklízíte třeba do garáže, nebo ji necháváte na zahradě a jen přikrýváte? Díky za info ![]()
@Alex160509 určitě umyjeme a dáme do garáže. co by s tím asi udělal mráz?! ![]()
My jsme jí každý rok rozložili a schovali na půdu, letos chceme sundat jen ochrannou sít a skákací plátno, konstrukci chceme ponechat, nemělo by to vadit…ale celou bych jí rozhodně venku nenechala
Nechali jsme ji venku, psali u ní, že se může používat v zimě, vyfocená byla se sněhem, nic jí není. Pokud bysme ji měli v pohodě kam schovat, asi bysme ji přesunuli, takhle holt zůstala venku.
@LN13 Jj, taky to tak máme v plánu, jen mě zajímá, jak to dělají ostatní
Sousedi ji chtějí nechat venku, tak jim to rozmlouvám, ale jejich věc…
Díky
Pěkný metříky ![]()
@Nelisa Četla jsem v návodu té naší, že se taky může nechat přes zimu venku. Nám se do garáže už bohužel nevejde, tam bude přeplněno ostatním zahradním vybavením synátora lol: Tak ji šoupneme k babče na půdu…
@Alex160509 píše:
@Nelisa Četla jsem v návodu té naší, že se taky může nechat přes zimu venku. Nám se do garáže už bohužel nevejde, tam bude přeplněno ostatním zahradním vybavením synátora lol: Tak ji šoupneme k babče na půdu…
Tak půda je super řešení. ![]()
@Nelisa píše:
Tak půda je super řešení.
Sundaváme ochrannou síť a skákací plátno - dáváme do garáže, kovovou konstrukci necháváme na zahradě - kdo by to pořád rozebíral a zase montoval dohromady
![]()
Rozmontujeme a složíme do garáže, trochu umyjeme, je to všechno jak prase, po půl roce… Už to budeme dělat po třetí, už to bude rychlovka… Než to něčím přikrývat, to už nám vyjde na stejno… Sousedi nechali loni venku jen tak, a měli ji celou černou, od těch sajrajtů, co jdou lidem v zimě z komínů… ![]()
Ahojky, chtěla bych se zeptat, zda ji někdo máte zabezpečenou a jak. Jestli to vůbec nějak jde. Díky za odpověď. ![]()
Ahoj, my mame zazimovano, ono by se asi nic nestalo, kdyby zustala, ale nase jde rozlozit, tak jsme ji schovali ![]()
Taky jsme rozebrali a schovali, doufám že se do tepla neztratí ty péra ![]()
Holky, my jsme ji nechali venku řes zimu, jediné co jsme sundali byla ochranná guma co je přes ty skoby…ta má tehdenci popraskat…jinak jí máme na chatě a když tam jedeme to tam zkontrolovat, tak se až divím…je netknutá a stále jako nová…takže pokud nemáte možnost schovat sundejte jen tu gumu a je to
.