Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
S negativním testem nejsi těhotná. Ale pokud mu nevěříš, dojdi si na krev.
Nechceš se spíš než na gyndu objednat k psychologovi? A to nemyslím jako rýpání.
No tak jestli jsi v půlce cyklu tak je snad jasné, že ovulační test může být pozitivní ne?
Těhotenský negativní, takže těhotná nejsi. Hotovo ![]()
Ty se divíš, že máš v době ovulace pozitivní ovulační test? ![]()
Psychiatra, rozhodně psychiatra…..
Tam uz chodim…dokonce k psychiatrovi take…mam deprese a uzkosti, beru AD, ale o tomhle.se stydim mluvit…kdybych byla tehotna jak to bricho poznam? Vsechny testy negativni..a to bych asi nemela ovulaci ne? Podle testu mam ovulaci,:-( vim, ze to zni hloupe, ale me to nici zivot:ty myslenky:jsi tehotna! Jsi tehotna! test se myli! Menstruace se myli! Jai jsi jsi jsi. Jsi
@Anonymní píše:
Tam uz chodim…dokonce k psychiatrovi take…mam deprese a uzkosti, beru AD, ale o tomhle.se stydim mluvit…kdybych byla tehotna jak to bricho poznam? Vsechny testy negativni..a to bych asi nemela ovulaci ne? Podle testu mam ovulaci,:-( vim, ze to zni hloupe, ale me to nici zivot:ty myslenky:jsi tehotna! Jsi tehotna! test se myli! Menstruace se myli! Jai jsi jsi jsi. Jsi
Není potom nejjednodušší sexuálně abstinovat? Pak bys měla hned o starost méně ![]()
Asi abstinovat budu…a co ty zeny co zazracne pocaly a celou dobu mely MS? Nebo u tehotnych jde spis o spineni?
Mas uzkosti a nutkavy myslenky. Bude to chtit predelat medikaci. Bych tak rekla.
@Anonymní píše:
Asi abstinovat budu…a co ty zeny co zazracne pocaly a celou dobu mely MS? Nebo u tehotnych jde spis o spineni?
ať ti psychiatr změní léčbu, tahle ti očividně nezabírá a nefunguje
Asi jo…a jakto, ze nektere zeny celou dobu maji MS a negativni test??
@Anonymní píše:
Asi jo…a jakto, ze nektere zeny celou dobu maji MS a negativni test??
Menzes mají, ale kdyby si udělaly test, byl by pozitivní.
Takze jsem si to vsugerovala…a jsou pravdepodobnejsi spis vredy
Otěhotnět přes neporušený kondom, to je pravděpodobnost 0,001% asi jako to neposkvrněné početí. Já jsem teda o žádném takovém případu v životě neslyšela. Test máš negativní, tak se přestaň pozorovat, určitě nejsi těhotná. Ano, stane se, že někdy žena menstruuje ještě v těhotenství, ale to je vzácné a může to způsobit třeba hematom. Promluv si o tom se svým lékařem, uklidní tě, uvidíš.
Ahoj..trpim fobii z tehotenstvi. Bohuzel jsem uz tehotna byla 3. Z toho 2 v mladi:blbost, moc chlastu, pocit ze:„me se to stat nemuze“…sla jsem na potrat…potrati predn3 roky bylo planovane, ale potratila jsem…ale vzdy slo o nechraneny styk. Priznaky byly vzdy:zvraceni, pribirani, vynechani MS a bolest prsou.
Nyni mam milence, ale chci to skoncit byt chvili sama a mozna byt s tim jak jsem s.nim byla pred 3 roky a potratila, porad ho miluji…
S milencem jsme rok a vzdy byl prezervativ…ani jednou nepraskl.
Jenze tady jsem se docetla kolik zen otehotnelo pres kondom co nepraskl..
Posledni 2 mesice me boli zaludek. Zadne zvraceni a zaha jako jsem mela v tehu…MS pravidelna -+ 28 dnu a vzdy silna…jako vzdy..
Kazdy tyden si delam test a ruzne znacky a negativni. U minulych tehu byl vzdy aspon duch a pak silne 2 carky.
Dnes jsem si delala test znovu. Tehotensky negativni a ani duch ale ovulacni pozitivni! Jsem v pulce cyklu
A pribrala jsem 3 kila…byla jsem s tim zaludkem u praktika a za 8 dnu jdu na gastro…podezreni na vredy…jsem casto unavena, zjistena anemie
A jak se stale pozoruju porad si zkoumam bricho. Kdyz ho vyspulim je moc velke. Vim, ze musim zhubnout a ze jsem tlusta to je vse pravda. Nejakou dobu jsem holdovala alkiholu a cigaretam, nezdrava strava same smazene…muzu mit spis ty vredy??
Jak teda rozeznam speky od zvetsene delohy?
A nemohl ovulacni test se zmylit a ukazat tehotenstvi?
Zena muze mit celou dobu silnou beznou MS a negatovni test a i tak cekat!!!
Mam se objednat na gyndu? Ale co mam rict? Ze byl negativni test a MS vcas a stejne se. bojim??
S tim soucasnym milencem chci skoncit a zacit s cistym stitem…januz nevim co delat