Zbalena taska:-)

Napsat příspěvek
Velikost písma:
27008
5.7.10 20:37

jé to docela brzo teda:)já jsem 32 a příští týdne to zabalím,hrozí nám předčasný porod tak at nejsem zaskočená.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
706
5.7.10 20:56

Já byla v Hořovicích,je to ale už přes 2 roky.
Vložky byly erár,oblečky pro mimi taky.Co mi chybělo…mazání na mimino a na bradavky (bepanthen),ale ten jsem měla sebou.K půjčení měli Johnson&Johnson kosmetiku,ale není to má oblíbená značka.Košile šla taky vypůjčit.Využila jsem taky,mají velký výstřih na kojení.Ev.při protečení (prokrvácení) nemusím doma prát.Pokud je potřeba,lze i u sestry zakoupit sítěné kalhotky.(cca 20,–/ks)
Já měla nachystané oblečky na převoz domů (sedačku a pod…já rodila v zimě),ale to mi manžel dovezl až po porodu,když přišel na návštěvu před odjezdem.
Jinak klasika hyg.potřeby,věci osobní potřeby,léky k prav.medikaci.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3627
5.7.10 21:09

Tak já si brala svou noční košili (v porodnici mají do půli lýtek a hrozně teplý), osvědčil se mi hojivý gel na zašitou hráz (nemůžu si vzpomenout na název, chjo, ale děkovala jsem za ni bohu :o)) ), spoustu vložek, toaletní papír (u nás v porodnici nedávají), tělové mléko - byla jsem za něj hrozně ráda, měla jsem hrozně oteklé nohy a svědila mě kůže, jak byla napjatá…a víc si už asi nevzpomenu :o))

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1964
6.7.10 10:47

Já má termín v sobotu…a tašku už mám zbalenou dlouho…ale koukám,děkuji za spoustu postřehů,asi budu muset něco dobalit…jako jelení lůj,ani tělový mlíko to mě vůbec nenapadlo…jinak oblečky pro mimi si neberu,věřím že těch pár dní to nějak vydržím v eráru… :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
706
6.7.10 15:38

Ještě mě napadlo…úplně super bylo nafukovací plavací kolo.Dávala jsem si ho na židličku,na sezení.Perfektně se odlehčilo šití a mnohem lépe se i vstávalo.Používala jsem i doma,dokud se mi to trochu nezahojilo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35545
6.7.10 15:57

Také je dobré, aby jsi řekla mužovi, co máš kde zabalené, tedy pokud bude tvůj muž u porodu. Nebo si to sám pořádně prohlédl, ten můj „intoš“ pak štrachal v tašce a nemohl najít jelení lůj - úplně mi hořely rty a neměla jsem šanci se jít hrabat, na hlavu mi pak cákl celý ručník :mrgreen:. Taška celá rozrochněná a druhý den jsem nenašla nic ani já. :roll: Možná je dobré vzít i sab simplex na prdíky. Většinou se servíruje čerstvé pečivo a pak chudáci miminka. :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí

Babylove Prsní vložky

• (2.4) + 40 recenzí