Zbalena taska:-)

197
5.7.10 17:31

Zbalena taska:-)

Ahojky :mavam: nerada bych na neco zapomela pri baleni se do porodnice mam jeste 17dni do terminu ale taska se mi balit jeste nechce porad si rikam ze je jeste cas :-) Budu rada kdyz pisnete co vse ste si sebou vzali a co ste nejvice potrebovali:-)Dekuji holky :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
16291
5.7.10 17:50

Pantofle, ponožky, jednorázová kaťata, ubrousky na zadek pro mimi, kojící podprsenku, vložky do ní, telefon, nabíječku, sluchátka, potřebné doklady, peníze na kafe z automatu :) Poporodní vložky jsem nebrala, protože u nás je dávají erárně, stejně jako noční košile a ručníky. Chce to zjistit co která porodka dává.

Z domu pak dovezli plíny (u nás dávají 12ks v porodnici), oblečení na cestu domů pro mne a prcka.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
197
5.7.10 17:55

Dekuji Hanulko tak zatim s timhle pocitam ale je dobre si to precist i od jine:-)Opravdu dekuji jsi hodna:-)Ja se chystam rodit v Horovicich ale nevim jak to tam chodi co vse davaji a co ne :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24837
5.7.10 17:58

Ahoj, mrkni sem :wink: Fakt hodně záleží na tom, co se u vás v porodnici dostává nebo ne :wink:
 https://www.emimino.cz/…do-ni-44814/

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Marry11
5.7.10 18:01

lady radím u oblečení pro mimi já v prodnici dostala jakousi šílenou košilku :evil: dítě mělo nahý záady a v jednom kuse se mě při kojení vyslíkalo :twisted: :twisted: takže ted jedu komplet s oblečením a pořád doprošování o čistý oblečení :twisted: tak za mně hlavně toto :-P ostatní už napsala kolegyně a určitě máš ještě čas něco přibalit :-P
Já se balila při prvním podivním pichnutí :lol: od 14ti hodin jse se sbalila bylo to jen dat to do kabale nakoupeno jsem vše měla a ten večer jsem v 20 35 rodila :mrgreen: Já věděla proč to chystala :mrgreen: takže ještě se dá v klidku dochystat :-P A ten pohyb při tom a ještě do porodnice mně otevřel na 6 cm :lol:

• Citovat
  • Upravit
24837
5.7.10 18:01

A být tebou, už bych si tašku sbalila :-D :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
644
5.7.10 18:30

Ahoj.Ještě bych si s sebou vzala Bepanthen.Nějaké jídlo a karton vody .Nejlépe neperlivé.A jelení lůj.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16291
5.7.10 18:35
Bibi1 píše:
Ahoj.Ještě bych si s sebou vzala Bepanthen.Nějaké jídlo a karton vody .Nejlépe neperlivé.A jelení lůj.

:lol: Teď jsem si představila jak na příjmu v porodnici stojím s taškou v jedné ruce a balíkem vody v druhé :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6201
5.7.10 18:50

já teda ještě nerodila ale seznam jsem dostala v porodnici co sebou ale krom hygienických potřeb a oblečení a plínek pro mimi mi holky doporučili kuchňské papírové utěrky po koupaní když se utíraš aby sis nezašpinila zbytečně ručník od krve to mi připadá docela dobrý postřeh a dobrá rada já navíc beru i odsávačku mlíčka abych nemusela prosit o erár, dudlíček (i když to v proodnicich neradi vidí)a kojící kloboučky kdyby nám kojení bez nešlo

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3337
5.7.10 19:39

Ahoj! Taky se připojuji k oblečení na mimi - v porodnici měli všechno tak veliký, že jsem malou v těch dupkách ráno nemohla ani najít :-D A to nemluvím o tom, že se mi tak každou půl hoďku narvala oběma nožkama do jedné nohavice :roll:
Ale jinak si zjisti, co u vás v porodce dávají, to mají holky recht :palec: U nás třeba vložky po porodu nedávají a plenek jen 5.
Jinak to bude určitě v pohodě a nic nezapomeneš :mrgreen:
:kytka: :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4118
5.7.10 19:52

Teď jsem se zděsila, rodím za 24 dní a tašku nabalenou nemám :pankac: Balit budu beztak chvilku před odjezdem, ale včera jsem aspoň kupičkovala. Tzn. na kupičce ve skříni mám:

• 3 balíky vložek (minule 2 byly málo), jednorázové kalhotky, vložky do podprsenky, pantofle, toaleťák, balík plínek, ubrousky na zadek pro mimčo, Rybilku, Bepanthen

Ještě musím přeprat kojící podprsenku, okopírovat oddací list, probrat taštičku s toaletníma potřebama a vyvařit dudlík.
Jinak mrkni na stránky tvojí porodnice, určitě tam budou mít seznam doporučených potřebností.
Jinak přeju rychlý a pohodový porod :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
197
5.7.10 19:52
Lucyus12 píše:
Ahoj! Taky se připojuji k oblečení na mimi - v porodnici měli všechno tak veliký, že jsem malou v těch dupkách ráno nemohla ani najít :-D A to nemluvím o tom, že se mi tak každou půl hoďku narvala oběma nožkama do jedné nohavice :roll:
Ale jinak si zjisti, co u vás v porodce dávají, to mají holky recht :palec: U nás třeba vložky po porodu nedávají a plenek jen 5.
Jinak to bude určitě v pohodě a nic nezapomeneš :mrgreen: :kytka: :mavam:

Ja jsem se to snazila najit na netu a moc sem toho nenasla :-( Chystam se rodit v Horovicich a na jejich strankach to nemaji:-(Pamatuji si ze v motole jsem vecicky na maleho dostala a davali taky jen 5 plenek ale uz je to 5 let:-)Tak porad si rikam ze mi to muze dovest manzel ale nechci ho pak honit uz tak je toho na nej moc…Jinak mocinky dekuji za podporu jse uzasny:-) :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3337
5.7.10 19:58
Lady.Lus píše:
Lucyus12 píše:
Jinak to bude určitě v pohodě a nic nezapomeneš :mrgreen: :kytka: :mavam:
Ja jsem se to snazila najit na netu a moc sem toho nenasla :-( Chystam se rodit v Horovicich a na jejich strankach to nemaji:-(Pamatuji si ze v motole jsem vecicky na maleho dostala a davali taky jen 5 plenek ale uz je to 5 let:-)Tak porad si rikam ze mi to muze dovest manzel ale nechci ho pak honit uz tak je toho na nej moc…Jinak mocinky dekuji za podporu jse uzasny:-) :kytka:

Já jsem právě taky na přítele moc spoléhat nechtěla. Byla jsem ráda, že se doma staral o malýho a co si budeme povídat - kdoví, co by dovezl :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
65341
5.7.10 20:06

My dostali taky jen 5 plen,tak jsem měla nějaké svoje,pak dovezl chlap další…
Gumičku nebo skřipec do vlasů…do sprchy,tam jsem byla i 3krát denně a před porodem vlastně taky pořád ve sprše– přibalila jsem si i žabky at tam nechodím bosa ,ty pak chlap odvezl.
knížku nebo časopis…Mates byl spací,bez toho bych se nudila :mrgreen:
Jednu lahev vody jsem taky měla… čaj pro kojící maminky…
Kosmetiku na mimi jsme dostali,svou jsem neměla
Bepanthen jsem teda měla,dudlíky taky---dostal ho pak hned v porodnici,když nechtěl být pod lampou.
A dál mě zatím nic nenapadá :nevim: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
75
5.7.10 20:28

Určitě vodu na pití, měla jsem děsnou žízeň a v tomhle vedru větrák :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...