Poradna porodní asistence
Bc. Vladimíra Toplaková
Ahojky
nerada bych na neco zapomela pri baleni se do porodnice mam jeste 17dni do terminu ale taska se mi balit jeste nechce porad si rikam ze je jeste cas
Budu rada kdyz pisnete co vse ste si sebou vzali a co ste nejvice potrebovali:-)Dekuji holky ![]()
Pantofle, ponožky, jednorázová kaťata, ubrousky na zadek pro mimi, kojící podprsenku, vložky do ní, telefon, nabíječku, sluchátka, potřebné doklady, peníze na kafe z automatu
Poporodní vložky jsem nebrala, protože u nás je dávají erárně, stejně jako noční košile a ručníky. Chce to zjistit co která porodka dává.
Z domu pak dovezli plíny (u nás dávají 12ks v porodnici), oblečení na cestu domů pro mne a prcka.
Dekuji Hanulko tak zatim s timhle pocitam ale je dobre si to precist i od jine:-)Opravdu dekuji jsi hodna:-)Ja se chystam rodit v Horovicich ale nevim jak to tam chodi co vse davaji a co ne ![]()
Ahoj, mrkni sem
Fakt hodně záleží na tom, co se u vás v porodnici dostává nebo ne ![]()
https://www.emimino.cz/…do-ni-44814/
lady radím u oblečení pro mimi já v prodnici dostala jakousi šílenou košilku
dítě mělo nahý záady a v jednom kuse se mě při kojení vyslíkalo
takže ted jedu komplet s oblečením a pořád doprošování o čistý oblečení
tak za mně hlavně toto
ostatní už napsala kolegyně a určitě máš ještě čas něco přibalit ![]()
Já se balila při prvním podivním pichnutí
od 14ti hodin jse se sbalila bylo to jen dat to do kabale nakoupeno jsem vše měla a ten večer jsem v 20 35 rodila
Já věděla proč to chystala
takže ještě se dá v klidku dochystat
A ten pohyb při tom a ještě do porodnice mně otevřel na 6 cm ![]()
Ahoj.Ještě bych si s sebou vzala Bepanthen.Nějaké jídlo a karton vody .Nejlépe neperlivé.A jelení lůj.
Bibi1 píše:
Ahoj.Ještě bych si s sebou vzala Bepanthen.Nějaké jídlo a karton vody .Nejlépe neperlivé.A jelení lůj.
Teď jsem si představila jak na příjmu v porodnici stojím s taškou v jedné ruce a balíkem vody v druhé ![]()
já teda ještě nerodila ale seznam jsem dostala v porodnici co sebou ale krom hygienických potřeb a oblečení a plínek pro mimi mi holky doporučili kuchňské papírové utěrky po koupaní když se utíraš aby sis nezašpinila zbytečně ručník od krve to mi připadá docela dobrý postřeh a dobrá rada já navíc beru i odsávačku mlíčka abych nemusela prosit o erár, dudlíček (i když to v proodnicich neradi vidí)a kojící kloboučky kdyby nám kojení bez nešlo
Ahoj! Taky se připojuji k oblečení na mimi - v porodnici měli všechno tak veliký, že jsem malou v těch dupkách ráno nemohla ani najít
A to nemluvím o tom, že se mi tak každou půl hoďku narvala oběma nožkama do jedné nohavice ![]()
Ale jinak si zjisti, co u vás v porodce dávají, to mají holky recht
U nás třeba vložky po porodu nedávají a plenek jen 5.
Jinak to bude určitě v pohodě a nic nezapomeneš ![]()
![]()
Teď jsem se zděsila, rodím za 24 dní a tašku nabalenou nemám
Balit budu beztak chvilku před odjezdem, ale včera jsem aspoň kupičkovala. Tzn. na kupičce ve skříni mám:
Ještě musím přeprat kojící podprsenku, okopírovat oddací list, probrat taštičku s toaletníma potřebama a vyvařit dudlík.
Jinak mrkni na stránky tvojí porodnice, určitě tam budou mít seznam doporučených potřebností.
Jinak přeju rychlý a pohodový porod ![]()
Lucyus12 píše:
Ahoj! Taky se připojuji k oblečení na mimi - v porodnici měli všechno tak veliký, že jsem malou v těch dupkách ráno nemohla ani najítA to nemluvím o tom, že se mi tak každou půl hoďku narvala oběma nožkama do jedné nohavice
Ale jinak si zjisti, co u vás v porodce dávají, to mají holky rechtU nás třeba vložky po porodu nedávají a plenek jen 5.
Jinak to bude určitě v pohodě a nic nezapomeneš![]()
![]()
Ja jsem se to snazila najit na netu a moc sem toho nenasla
Chystam se rodit v Horovicich a na jejich strankach to nemaji:-(Pamatuji si ze v motole jsem vecicky na maleho dostala a davali taky jen 5 plenek ale uz je to 5 let:-)Tak porad si rikam ze mi to muze dovest manzel ale nechci ho pak honit uz tak je toho na nej moc…Jinak mocinky dekuji za podporu jse uzasny:-) ![]()
Lady.Lus píše:Lucyus12 píše:Ja jsem se to snazila najit na netu a moc sem toho nenasla
Ahoj! Taky se připojuji k oblečení na mimi - v porodnici měli všechno tak veliký, že jsem malou v těch dupkách ráno nemohla ani najítA to nemluvím o tom, že se mi tak každou půl hoďku narvala oběma nožkama do jedné nohavice
Ale jinak si zjisti, co u vás v porodce dávají, to mají holky rechtU nás třeba vložky po porodu nedávají a plenek jen 5.
Jinak to bude určitě v pohodě a nic nezapomeneš![]()
![]()
Chystam se rodit v Horovicich a na jejich strankach to nemaji:-(Pamatuji si ze v motole jsem vecicky na maleho dostala a davali taky jen 5 plenek ale uz je to 5 let:-)Tak porad si rikam ze mi to muze dovest manzel ale nechci ho pak honit uz tak je toho na nej moc…Jinak mocinky dekuji za podporu jse uzasny:-)
Já jsem právě taky na přítele moc spoléhat nechtěla. Byla jsem ráda, že se doma staral o malýho a co si budeme povídat - kdoví, co by dovezl ![]()
My dostali taky jen 5 plen,tak jsem měla nějaké svoje,pak dovezl chlap další…
Gumičku nebo skřipec do vlasů…do sprchy,tam jsem byla i 3krát denně a před porodem vlastně taky pořád ve sprše– přibalila jsem si i žabky at tam nechodím bosa ,ty pak chlap odvezl.
knížku nebo časopis…Mates byl spací,bez toho bych se nudila ![]()
Jednu lahev vody jsem taky měla… čaj pro kojící maminky…
Kosmetiku na mimi jsme dostali,svou jsem neměla
Bepanthen jsem teda měla,dudlíky taky---dostal ho pak hned v porodnici,když nechtěl být pod lampou.
A dál mě zatím nic nenapadá
![]()
Určitě vodu na pití, měla jsem děsnou žízeň a v tomhle vedru větrák ![]()