Císařský řez v Bohunicích

Anonymní
2.7.10 14:46

císařský řez v Bohunicích

Holky chci se poptat těch, které mají zkušenost s císařem v nemocnici v Brně Bohunicích.
Kdy jste nastupovaly - den předem nebo až ráno před zákrokem?
Už při nástupu jste se ubytovaly na šestinedělí na pokoj, kde jste byly až do propuštění?
Co jste vše podstoupily za vyšetření a předoperační zákroky (klystýr?).
Jaký byl další postup po porodu? Ležely jste na JIP či rovnou na normálním pokoji?

Chtěla jsem zajít na tu prohlídku porodnice, ale v těch vedrech tam asi nepojedu a než se dočkám ochlazení, už bude pozdě :lol:

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
5090
3.7.10 00:28

Byla jsem na plánovanej císař domluvená v Bohunicích loni - nástup na 23.6. a 24. mě měli říznout, takže plánovanej nástup den předem.
Nakonec to ale nevyšlo - malej se rozhodl, že bude blíženec a 18.6. jsem s kontrakcema po 1,5 hodině jela na kontrolní monitor. Příjezd cca v 11,15, do 12 monitor, pak vyšetření doktorem. Vezla jsem sebou moč, krev mi brali až tam. Už si mě tam nechali na akutní SC. Neměla jsem sebou kromě těhuprůkazky, mobilu, peněženky a klíčů od auta vůbec nic. Zavedli mě na pokoj, kde byly další dvě těhule s monitorem asi na pozorování. Sestra řekla, ať si dám sprchu (haha, asi jsem se měla utřít do papírovýho kapesníku) a obleču si andílka. Pak naštěstí stihl dojet přítel s nabalenou taškou, zavedli cévku a asi ve 14,30 h jsme jeli na sál. Tam píchli epidurál. Kindoš se narodil v 15,15, někdy po 17 h mě převezli na JIP (je na šestinedělí vedle sesterny). Další den ráno hup po svých do sprchy a pak odchod na normální pokoj.
Prcky nosili zhruba po 3 hodinách na kojení, jinak byli na novorozeneckým. Po císaři prý nechávají mamině jeden den klidu, za což jsem byla ráda. Ale pokud bys chtěla kindoša k sobě, určitě ti ho dají.
První 2 až 3 dny jizva dost bolela, ale po vytažení stehů jsem skoro nevěděla, že mě řezali.

Přeju pohodovej porod a krásnýho prcka :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
920
25.7.12 14:10

Je tu nekdo kdo v Bohunicich podstoupil cisarsky rez nedavno??? :roll: :roll: :roll: :roll: :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
516
30.7.12 09:06

Jo taky hledám nějaký info a nic.. :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
920
30.7.12 09:19

@Janča005 Ja prave taky, nejspis me to ceka a rada bych vedela vic. muzu se zeptat v kolikatem tydnu jsi a z jakeho duvodu bude cisar??

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
516
30.7.12 12:52

Ahojky, já jsem ve 40tt a zítra nastupuji na plánovanýho císařa, dostala jsem doporučení od očního lékaře. Potom bych ti mohla napsat jaký to tam bylo, pokud se tam teda nepotkáme :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
920
30.7.12 13:17

@Janča005 Jee, tak to budes nejhodnejsi. Pokud se mala nerozhodne jit ven drive, tak se urco nepotkame protoze ja jsem teprve v 36tt. Budes moc hodna kdyz se pak ozves a reknes jake to tam bylo. Byla jsi tam uz na predoperacnich vysetrenich? A rekli ti aspon zhruba jak to bude probihat?? Budes v celkove nebo castecne narkoze? Strasne bych si prala abych mohla mit malou hned u sebe. Vim ze to bude tezke ale nechci byt bez ni. :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
516
30.7.12 18:44

Jo jo já ti určo napíšu jak to tam chodí, ať víš do čeho jdeš :lol:
já jsem na předoperačním vyšetř. nebyla akorát mě sestra vzala krev a za dvě hodky jsem šla pro výsledky k anestezioložce se kterou jsem se domluvila jestli chci celkovou narkozu, nebo epi. Nakonec jsem si vybrala spinální anest. a kdyby se jim to nepodařilo aplikovat tak budu v celkové, docela mě děsí, že budu vzhůru a budu mít rozřezaný břicho 8o ale zase uvidím hned mimi to je na tom super.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
920
1.8.12 13:30

@Janča005 a ptala ses jestli tam muzes mit partnera??

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
516
7.8.12 15:35

Ahojky tak my jsme už od soboty z porodky doma, v úterý v 10:30 se nám narodil Honzíček, měl 2,65kg a 46cm takže takovej drobek.
V Bohunicích jsem byla maximálně spokojená, přístup všech byl doslova úžasný, na porodním i na pokojích, jsem ráda, že jsem si ty Bohunice nakonec vybrala. Na pokoji jsme byly dvě, záchod a sprcha jen pro nás a byla tam taky telka, takže když hodilas dvacku tak ses mohla tři hodky dívat. Manža byl u porodu celou dobu semnou, nakonec jsem měla epidural, byl to fakt zážitek, měla jsem z toho strach, ale dobrý cítíš jenom tahání a jak na tebe sahají. Jestli se budeš chtít na něco zeptat tak napiš pá já letím za prckem..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5924
7.8.12 16:31

@Janča005 Ahojky, obr, gratulace, jsem ráda že jste v pořádku, taky půjdu na plánovaný císař do Bohunic, ale snad se to dozvím v pátek kdy mě říznou, k kolikátém tt tě řezali? díky za info

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
516
7.8.12 16:44

Ahoj byla jsem 40tt

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5924
7.8.12 16:47

@Janča005 A to jsi měla nějaký problém? nebo jak to bylo? mám dle PM termín na 23.srpna, nějak si nedovedu představit že to ještě zvládnu tahat tak dlouho :roll: za jak dlouho jsi byla schopná se zvednout s postele a postarat se o prcka? Dívám se že honzíček byl malinkaté miminko :hug: ještě jednou obr gratulace k synovi

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
920
7.8.12 19:12

@Janča005 ahojky mamco v prvni rade OOObrovska gratulace k miminku :kytka: :kytka: :kytka:. Krasne miry, broucek je malinkaty, take bych chtela tak maluskate miminko :potlesk:. Muzu se Te zeptat, jak moc dobredu jste planovali ten CS? A take kdyz jsi mela epidural jestli Ti pak po porodu rilozili miminko? Ja bych moc chtela, myslis, ze kdyby to bylo moje prani ze to udelaji? Jak moc je pri epi clovek umrtveny? Citi ruuce? A jak to vlastne po porodu probihalo??? jeste jednou moc moc gratuluji a zavidim ze to mas za sebou!!! ;) :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5924
8.8.12 09:21
@Femme-F píše:
@Janča005 ahojky mamco v prvni rade OOObrovska gratulace k miminku :kytka: :kytka: :kytka:. Krasne miry, broucek je malinkaty, take bych chtela tak maluskate miminko :potlesk:. Muzu se Te zeptat, jak moc dobredu jste planovali ten CS? A take kdyz jsi mela epidural jestli Ti pak po porodu rilozili miminko? Ja bych moc chtela, myslis, ze kdyby to bylo moje prani ze to udelaji? Jak moc je pri epi clovek umrtveny? Citi ruuce? A jak to vlastne po porodu probihalo??? jeste jednou moc moc gratuluji a zavidim ze to mas za sebou!!! ;) :hug:

Taky by mě zajímalo jak to bude probíhat :nevim: :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí

Babylove Prsní vložky