Vyvolávaný porod

81
25.6.10 14:12

Vyvolávaný porod

Ahojky. Kamarádce včera večer praskla plodová voda,odjeli do porodky,do rána nic a tak jim řekli,že budou muset porod vyvolat. Zatím se pořád ještě nic neděje. Vím,že vyvolávání může trvat i několik dní,ale jak je to když už je plodovka odteklá? Jsem zvědavá ,děkuju.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
5552
25.6.10 14:22

Ahoj! Mě voda taky odtekla, bolesti jsem neměla. V porodnici mi dávali antibiotika a za 12 hodin po odtoku vody zavedli tabletu. Měla jsem štěstí, že porod vyvolala hned ta první. Porodila jsem za 27 hodin po odtoku vody. Dočetla jsem se, že se plodová voda neustále obnovuje, takže miminko není „na suchu“.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5907
25.6.10 14:37

Ahoj,mě voda odtekla,a za 12 hod. jsem porodila.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2073
25.6.10 14:48

Zname odtekla voda - snazili se ji vyvolat porod, ale to se nedarilo, nebot se neotvirala takze nakonec sla na cisare - vse trvalo cca den.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Mazlicek08
25.6.10 14:51

Ahoj,voda mi praskla v pet hodin rano v patek,v 8:00 nastup do nemocnice a az v sobotu v 10:00 rano mi dala sestra kapacku oxytocinu.Celou dobu bez jedine kontrakce,proste mic nic nebylo.Maly se narodil v 11:40.Celou dobu mi plodova voda odtekala,ale spousty ji bylo jeste pri porodu.

• Citovat
  • Upravit
14809
25.6.10 15:57

Ahoj, po odtoku plodovky je potřeba brzy porodit kvůli infekci. Mimi iž není chráněno uzavřeným plodovým obalem, proto pokud porod nezačne sám, vyvolávají ho.
Jinak také může při prudkém odtoku plodové vody dojít k prolapsu pupeční šńůry, což mimi přímo ohrožuje na životě, ale to je asi jen půl procenta případů.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25
25.6.10 19:13

Mě se to stalo u prvního. V sobotu odpoledne mi odtekla voda, tak jsem jela do porodky, tam že to nechají, jestli se to rozběhne samo (atb jsem dostala), v sobotu nic, v neděli taky nic, až v pondělí mi dali kapačku na vyvolání a zabrala až třetí, rodila jsem až v 17:40.
Malej měl infekci, týden byl v inkubátoru, naštěstí se z toho dostal v pohodě, ale moc dobře to tenkrát nevypadalo. Jo a ještě se narodil o 4 týdny dřív.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5463
25.6.10 20:28

Tak mě po odtoku plodové vody začli porod vyvolávat po 30 hodinách po 12 hodinách jsem dostala antibiotika a čekala se dál po 30 hodinách kapačky oxycotínu nejdřív jedna nic pak druhá a to už nastal mazec a malej se narodil za necelých 36 hodin po odtoku plodovky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
81
26.6.10 11:37

kamarádce řekli,že dřív jak za 48 hodin ji porod nevyvolají tak sem zvědavá a doufám,že se nic nepokaká…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí

Babylove Prsní vložky

• (2.4) + 40 recenzí