Čekání aneb 40. týden těhotenství

324
22.6.10 10:47

Čekání aneb 40.tt

Ahoj maminky a těhulky,
tento pátek mám TP, ale podle slov Dr. to zatím na porod nevypadá a tak vysedávám doma a už nevím co by :dance: Všechny kamarádky z kurzu, s kterými jsem se stýkala už porodily, dokonce i všechny holky co jsem si tady s nima psala na netu.
Neporadíte mi nějaké poslední roztýlení, jak na to pořád nemyslet?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
22044
22.6.10 10:53

Ahoj Helčo, užívej posledního volna - čti, koukej na filmy, spi… a přežij :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3990
22.6.10 11:21

Jé, tak to znám. Přenášela jsem a pořád jsem si říkala, že nemá cenu něco začínat dělat, když můžu každou chvíli začít rodit. Nakonec jsem se rozhodla uklízet šuplíky a když jsem si doma všechno rozkramařila, chytla mě výživná kontrakce a zpanikařila jsem, že už to nestihnu uklidit. No stihla jsem, porodila jsem až druhý den ráno… :-D Na rozptýlení je dobrý emimino, u toho čas hodně utíká, jen nečti nic o porodech. :mrgreen:
Držím palce, ať je to brzy!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2318
22.6.10 11:40

Prosím Tě, klidně můžeš rodit dnes v noci. Já to měla taky tak - na kontrole mi řekli, že se nic nechystá a pak byl najednou Mates na světě. Užívej si posledního volna.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7928
22.6.10 12:57

Ahoj Helo tak ať ti to utíká já přenášela malého teď v květnu 6dní už jsem myslela že mě omyjou a ty věčné otázky ty už nejsi v porodnici?Ty ještě nerodíš a tak dále mi lezly hodně na nervy :-) Jako by to člověk mohl nějak ovlivnit to vylodění broučka.
Jo každý den byl dlouhý a dlouhý a to čekání já se zabavila trochu s dcerkou a největší oblíbená zábava bylo když jsem jí ukecala a mohly jsme jít spát po obědě.
Držím palce ať to je už už už nejlépe dnes :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2349
22.6.10 13:00

Vím o čem mluvíš.
Kubu jsem přenášela 8 dní, a každý se mě ptal, tak co už rodíte?
Teďka přenáším zatím jen dva dny. Ale jelikož je doma práce pořád dost tak mi to docela i utíká.

A jestli nevíš co roupama, tak mi s manželem při prvním těhu podnikali výlety. Den po termínu porodu jsme byli na zámku v Nelahozevsi, a po zkušenostech s prvním těhu, jsem si veškeré nákupy na miminko nechala až na dobu, kdy jsem byla na PPM. Předtím teda nebyl ani čas - chodila jsem do práce, malý do jeslí, k tomu domácnost. No byl to fofr

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2858
22.6.10 15:42

Ahojky…já teda nevim, jestli zrovna muj příspěvek patří sem,ale zítra mam TP a pan doktor mi dneska odloupl děložní obal,aby mi to uspíšil…prej to někomu pomůže hned a někomu vůbec…Tak jsem na to zvědavá :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
902
22.6.10 15:55

Ahojky, mně den před termínem doktorka říkala, že to na porod nevypadá a v noci se to rozjelo!!!Uvidíš, že to přijde a budeš mít krásné mimi.odpočívej a užívej klidu! Přeju porod bez komplikací :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
324
22.6.10 17:22

Holky díky za podporu:-)
Dnešek už je skoro za námi a docela se to dalo:lol:
Jinak mě začalo pěkně pobolívat bříško, takže se nám to možná blíží.
Jinak jsem se vás chtěla zeptat zda-li Vás doktor při posledních kontrolách prohlíželi? Mě totiž kromě monitoru a prohmatání bříška už 14dní ne. Některé kamarádky dokonce chodily i na UTZ a já vlastně ani nevím jak je malej velikej. Naposledy mi to řekl můj Dr. v 35.tt, tak bych nerada přenášela 14dní a pak rodila pořádnýho macíka.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
466
22.6.10 17:22

Já druhého syna přenášela týden. Vůbec se mu nechtělo ven a doteď je pěkný lenoch :lol: (bude mu 7). Museli mu pomoct a porod vyvolat. Ležela jsem v nemocnici a nudou se mohla uhryzat…Tak se snad nebudeš trápit dlouho.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2858
22.6.10 18:08

Hela: No přesně tak…vždycky se mi někdo zeptá kolik váží a já to ani nevim…naposled m váhu řekl v 30.tt,když mi dělal poslední UTZ :think: Jen mi metrem měří bříško. :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22044
22.6.10 19:40
Hela84 píše:
Jinak jsem se vás chtěla zeptat zda-li Vás doktor při posledních kontrolách prohlíželi?

Ano, vaginální vyšetření při každé kontrole. UTZ ne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
127
22.6.10 20:29

Tak mě dr. dělal UTZ na každé kontrole a vždycky mi řekl odhadovanou váhu mimča, naposledy v 38 tt, kdy mě předal do porodnice. TP mám taky tento týden a je to hrooooznaaaa nuda. Kamarádky poodjížděly na dovolenou, doma všechno uklizeno, v TV nic, na procházky ani trajdání po obchodech se už necítím (mimčo tak tlačí, že mám dole pocit, že se každou chvíli rozpadnu, přitom na porod to nevypadá). Ve čtvrtek jdu na monitor, tak tajně doufám, že mi řeknou příjemné zprávy a už si mě tam nechají:)))Tak akorát otravuju přítele, když přijde z práce (což má radost, když je tak utahaný…Myslím, že se už na porod těší více jak já:D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
902
22.6.10 20:33

Mně dokotrka taky jen měřila bříško a poslochaly jsme ozvy,což je fakt krááásný zvuk. taky jsem chodila na monitor. a vaginální vyšetření jsem těsně před porodem měla - myslím v té poslední poradně.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2858
22.6.10 20:37

Jojo v TV dávaj opravdu velké H :mrgreen: Nějaké kriminálky a Přemožitelky upírů mě opravdu neberou :-) Jinak mě pan doktor dělá každej tejden vaginální prohlídku a zdůvodnuje to tím, kdybyste dneska porodila, tak aby neřekli, že sem vás ani neprohlíd :D
Jinak mi dělal UTZ asi 3krat nebo 4krát…a naposled ve 30.tt :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí

Babylove Prsní vložky