Čekání aneb 40. týden těhotenství

Napsat příspěvek
Velikost písma:
2858
23.6.10 16:11

Sem nějak z toho usnula :-D No já bych si tak přála,aby se narodil zítra…jako dneska v noci samozřejmě…páč manel je Honza :-) Jinak kam hi pouštím? No na dětský tábor…každej den jezdíme…jinak tábor začína už teď v pátek,tak pokud neporodim,tak budu absolvovat koukání,jak se staví a budu u maminky,páč tam je to blíž, kdyby manžel pro mě musel přijet…A toho 1.7. přijedou děti a to pojede jedině, když už budu mít porozeno a přivezeno z porodnice…Jinak nee…Hrozně mě to žralo, že mě tu chce nechat,ale většina lidí říkala, že stejně by mě doma hned sral a ještě se starat o něj,tak sem si to vzala k srdci a je mi to jedno, že pojede…Ale chtěla bych mít už porozeno :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22048
23.6.10 18:02

Lentilko, gratuluju k Beátce!!! :kytka: :potlesk: Šátky zas pojedou ve velkém, že? :wink: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14015
24.6.10 07:44

Bohunko - díky. To víš, že jo. První kočárkování prospala, druhé prořvala a od té doby v šátku. Při tom, jak to z ní neustále lítá vrchlem dolem, budu ráda, že jich mám kopu :lol: .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
324
24.6.10 12:12

Haló haló hlásím, že mi jsme stále 2v1:-)
Ikdyž včera už byly nějaký první poslíčci, ale zase jsem to pěkně zachrupkala:-D
Zbyla tu ještě nějaká těhulka s námi?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2858
24.6.10 12:13

Bohužel zbyla… :mrgreen: U mě se nic neděje…ani ty poslíčci…to jindy mě bylo teda hůř a teď nic :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
324
24.6.10 12:37

Ty už máš po termínu viď? Já ho mám až v SO, tak jsem zvědavá??? Dneska mám naštěstí celý den nějak co dělat, tak mi to docela utíká! Jsem si ráno dokonce vyrazila ještě do nákupáku:-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2858
24.6.10 12:43

Jojo…včera sem měla… :mrgreen: Jindy se poslíčci hlásily pořád a ted nic…třeba je to ticho před bouří :mrgreen: To já sem ráda, že už dojdu jen pro rohlíky a zpět :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
324
24.6.10 12:54

To já se ti normálka citím líp něž v sedmém měsíci! Akorát jsem teda víc neohrabaná, ale jinak mám energie, že bych jí mohla rozdávat…doufám, že jí budu mít i porodu:-D
Třeba to je vážně ticho před bouří! Ono to většinou přichází z ničeho nic…hlavně aby nám nemuseli dávat vyvolávačky:-( Kdy máš kontrolu? Já až v pondělí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
210
24.6.10 15:22

jj já se tu ještě taky hlásím:-)))pořád se jí nechce ze mě ven:-)asi se jí tam líbí.Dnes jsem od pondělí vylezla zase ven na chvíli a ani se nic nestalo:-)ted čekám až přijede kamarádka na kafčo tak se mi to čekání trochu zpříjemní…ještě jste celý?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
324
24.6.10 15:37

Jo jo já ještě pořád jsem tu:-)
To je super, že ti přijede kámoška-hned to rychleji utíká! Taky jsem měla včera návštěvu a den byl pak celkem krátký.
Dneska jsem si taky udělala nějaký plán a je to hned mnohem příjemnější to čekání:-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2858
24.6.10 15:50

No já doufám, že to pujde co nejdřív samo :mrgreen: Jinak jdu až v úterý k doktoru, tak uvidíme :mrgreen: Třeba tu budu sedět ještě 14. dní :mrgreen: Jinak zejtra jedu pryč, tak kdyžtak tady celej víkend nebudu :mrgreen: Aby ste si nemyslely, že rodíme :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
491
24.6.10 18:11

Ahojky holky,

já jsem měla termín včera a také jsem stále 2v1, k porodu to vůbec nevypadá, občas mám takové silné tlaky v podbřišku, poslední týden tak nejvíce, jako by se malá zavrtávala hlavičkou stále níž a ještě u toho mávala ručičkama - ta bolest přijde vždycky tak večer kolem 22,30 hod a vydrží tak hodinu v kuse a pak to pomine jako by nic.

Jinak zítra jdu na kontrolu do porodnice / 40+2tt/, tak jsem zvědavá, co si tam na nás vymyslí. Jinak můj doktor mi dělal vaginální vyšetření do 34.tt, pak už jen ultrazvuk a ozvy. Minulý týden 39+2 tt jsem byla poprvé v porodnici, kam mě doktor předal a tam mi dělal doktor vnitřní vyšetření - z kterého jsem pak špinila snad celý den, druhý den to ustalo, tak jsem zvědavá na zítřek..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
86
24.6.10 21:06

Ahojky, taky se přidávám :-) Já mám termín v neděli, takže za dva dny, ale zatím to u mně taky moc nevypadá. Poslíčky nějak zvlášť nemám, nepříjemné jsou noci, když se pořád budím a všechno mě bolí. Taky máme skoro tříletého synka a hrozně mě teď už vyčerpává vymýšlet mu program, chodit ven atd… Na druhou stranu je mi samozřejmě líto ho nějak odbývat, tak to budu už muset nějak vydržet, aspoň na to pořád tak nemyslím :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
127
24.6.10 21:09

My byli dnes na kontrole v porodnici (termín máme zítra) a taky to nevypadá…Ony ty naše miminka asi čekají na ty vedra co přijdou, ať nám dají pořádně zabrat:)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
372
24.6.10 21:33

Ahojte holky,já mám sice termín až za necelé tři týdny,ale už teď začínám být značně nevrlá :lol: A to hlavně v noci neb nemůžu vůbec spát a ve dne jsem jak mátoha.Vždycky si něco na práci najdu,ale moc toho neudělám s tím pupkem co vláčím sebou.Navíc asi čekáme nějakého divocha,protože neustále kope a kope a někdy to opravdu bolí 8-o No nevím co budu dělat těsně před termínem :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí

Babylove Prsní vložky

• (2.4) + 40 recenzí