Poradna porodní asistence
Bc. Vladimíra Toplaková
Prtko:taky bych šla do kina a nebo na pivko
Fakt bych si ted v tom vedru dala někde na zahrádce pivko
Ale s pupkem ten půllitr v hospodě vypadá blbě a doma mě to nebaví
Ale jedno vychlazený by se šiklo ![]()
Tak si dej malý a je to
ostatním to může být jedno..jo a máš nějaké poslíčky??
Ahojte holky, koukám, že nás ubylo. Klovasa se dlouho neozvala. Tak už asi rodí. Závidím. Právě jsem myslela, že se blíží bouřka a zase nic. Celý den jsme měli návštěvu a nebylo žádné jiné téma, než můj porod. Už mne to štve. Každý volá a smskuje " Jsi ještě celá?, nebo Jsi ještě doma?" Holky poroďme už jen ať máme klid.
Souhlasím..dnes mi přišlo cca 6 zpráv, jestli už..tak jsem je rovnou smazala ![]()
DDino: já ti jedno chlazený pošlu, máme plnou třetinu lednice ![]()
tady byla parádní bouřka, ale tak maximálně mě vzbudila, nic víc…
Přesně tak, debilní dotazy jako „Tebe to ještě baví?“ a „Za měsíc budeš ještě pořád těhotná, ne?“ jsou děsně vtipný a příjemný! Na nic už neodpovídám a všem, kdo se ptají, mám chuť dát tečku ![]()
Ani u mě ranní generální úklid a bouřka nezabrala…
Kdepak děvčátka…stále tu hniju a pomalu a jistě umírám…všechno mě kouše, nic mi nepomáhá, tolik věcí jako teď mi v životě neupadlo…ach jo…začínám být vzteklá a nevrlá…já u bych tak chtěla… ![]()
A debilní otázky typu „už nebo už jsem teta“ mě opravdu začínaj s porminutím srát ![]()
To mě už nazývají slonicí, což mě taky sere, hlavně od těch, co ani neví, kdy mám termín
![]()
Dneska to vypadá, že ani nebude moc velkej pařák, tak se holky držte a jsem moc zvědavá na zítřek, co nám řeknou v poradnách.(i když tam už 3 týdny poslouchám, že každým dnem porodím…)
Dobré ráno, zase jeden den před náma. Právě jsem dostala SMS, že kamarádka která má termín až příští týden, už má holčičku. Mám pocit, že všechny moje kamarádky už porodily i ty co měly rodit až na konci července. Jediná je ještě celá, ale ta má termín až v prosici. JÁ CHCI RODIT!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Taky jsem protivná, jako vřed na prdeli. Vzteklá na všechny okolo sebe i na to malé. Vadí mi i jak škytá. Nevím jestli to není na Bohnice. Zítra jdu na kontrolu a jestli mi nebudou vyvolávat porod, tak se připoutám ke klimatizaci(přece nechcípnu vedrem) a nepůjdu nikam.
Jsem strašně frustrovaná.
Ahojky holky jak to máte s pohyby? Cítíte je pořád stejně?
Taky už mi to leze na palici, zítra jdu na ko a jestli mě pošlou domů, tak leda by mě policajti vyvedli
už tam chci zůstat
Přesně všechny rodí, tím, že nějaká porodí, tak zase debilní keci jako, no ta už porodila, tak co ty tu ještě děláš…a bla bla bla bla…A nebo otázka…tak kdypak pojedeš,…jako kdybch to věděla
Ke konci tejdne má přijete velevážená návštěva až ze španělska, tak jestli nebudu v porodnici,tak mě jebne…to je to poslední, co teď dokážu…se debilně šklebit na návštěvu a ještě se o ní starat… ![]()
No já to mám s pohyby asi tam nějak pořád stejné..mimčo má své hodiny, kdy je akční
a je pravda, že to se hýbe docela dost, to mám občas pocit, že ho neporodím spodem, ale že se mi protlačí přes břicho
jinak na mě také stále nic nepřišlo. Ale manžel mi pořád říká, že to do zítřka musím vydržet a že zítra to musí být, protože je 7.7 a když to bude jindy, tak že si to nebude pamatovat
![]()
A nejlepší jsou ty kecy mojí tchýně. Minulý týden mi říkala: " Do pátku to určitě bude." A když to nevyšlo tak: " Do neděle se rosypeš." A co je dneska? Úterý. Tak jsem jí řekla, ať si nechá ty svoje prognózy pro sebe. Ještě, že s ní nejsem každý den. Jinak bych chcípla.
No už mě to začíná lést na mozek…kdbych se aspon nemusela škrábat …včera bylo docela hezky chladno,tak to ani nesvědilo a dneska zase hic a všechno mě drbe
A jestli mě zejtra ještě vyšlou domů, tak mě hrábne u fakt… ![]()