Čekání aneb 40. týden těhotenství

Napsat příspěvek
Velikost písma:
2858
7.7.10 16:34
Prtka píše:
jak co kdyby mu něco bylo? Já bych se zkusila zeptat, jestli nedělají epidurál..máš právo si vybrat..

nedělaj…to je soukromá porodnice a když sem tam byla prvně na CTG, tak mi sestra říkala, že epidurál nepíchají…ale mě to nějak nevadí, páč ponětí, že mě někdo píchá do zad je pro mě horzný… 8-o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2892
7.7.10 16:42

Aha..no jak říkám, každý jsme jiný..ale určitě si bohatě prcka užiješ potom :lol: a jestli se můžu zeptat, proč ti chtěj udělat císař a ne porod vyvolat? Kvůli hmotnosti mimi?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2858
7.7.10 17:41
Prtka píše:
Aha..no jak říkám, každý jsme jiný..ale určitě si bohatě prcka užiješ potom :lol: a jestli se můžu zeptat, proč ti chtěj udělat císař a ne porod vyvolat? Kvůli hmotnosti mimi?

Jojo…páč neví kolik přesně má gramů, jelikož maj UTZ pouze do 4200g, takže je to víc…a nějak se ani nechystá ven …a ještě něco říkali o velké hlavičce…
Rano jeste na me koukne pan primář…tak třeba určí jinak :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1964
7.7.10 18:42

Holki tak všechny co to čeká držím palečky,já nestupuju v sobotu a v pondělí vyvolávačka…všem drřím palečky at už máme ty naše sluníčka u sebe… :kytka: :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Cifrula1
7.7.10 20:00

Klovaso, držím palce. Mimi je pěknej MACEK. Nedivím se, že se mu nechce ven přirozeně. Pak dej vědět.

• Citovat
  • Upravit
210
8.7.10 10:32

Ahojky tak zdravím,dřív jsem se sem pořádně nedostala malá mě nechce pustit:-).Emily se narodila po 24hodinových bolestech císařským řezem.Měla 49cm a 2960g.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
210
8.7.10 10:36

Klovaso:ať je vše ok mě malou řízli do hlavičky jak dělali císaře,musela totiž rychle ven nesnesla ty moje bolesti(kontrakce)vynechávalo jí srdíčko,ale hlavně že mě nechali takovou dobu čekat jestli se otevřu a když mě v neděli pustili se zprávou pro dětskou doktorku tak jsem se ještě dočetla že měla omotanou pupeční šňůru kolem krku a trupu.Jinak je snad v pořádku,akorát má šelest na srdíčku tak s ní dnes musím ke kardiologoj do Hradce tak uvidím co a jak.Tak hodně štěstí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12947
8.7.10 10:50

a já vám sem trošku vlezu :wink:

je mi velkou ctí představit vám miminko

7.7.2010 V 16.30 TROŠKU POTRÁPILO ALE NAKONEC VYDALO BŘÍŠKO MAMINKY TERESKY TAJEMSTVÍ O VÁZE 3,79..49 CM A JMENUJE SE DEBORA 

TEREZA PSALA ŽE MUSELA JÍT TAKY CÍSAŘE MA JSOU ZDRAVÍ

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17124
8.7.10 12:21

Terce už jsem posílala gratulaci v naší červencové diskuzi :kytka: A chystala se to napsat i sem :dance: :potlesk:
Mondas:gratulace k miminku :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17124
8.7.10 12:33

A co ostatní maminky co teprve čekají?Jak se dnes cítíte?Já se začínám smiřovat s datumem 16.července-to mám nástup na vyvolání :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10
8.7.10 13:20

Já jsem první termín podle poslední MS měla 30.6.,podle ultrazvuku 4.7. Zítra mám jít na kontrolu,tak jsem zvědavá,co mi doktor řekne.A jak to,že už tak dopředu rozhodl tvůj doktor,že 16.7. půjdeš na vyvolání?To je ještě hodně času…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2892
8.7.10 15:29

Tak já jsem byla na kontrole dnes a další kontrolu mám v pondělí..tak uvidíme. Ale prý jak 10 dnů to nenechají..už aby to bylo :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2892
8.7.10 15:31

Déle jak 10 dnů jsem chtěla napsat :-)… jo a holky, jak jste na tom s váhou? Já už ted nic nepřibírám, spíš jsem ted zhubla 2 kg..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2892
8.7.10 15:42

Joo a ještě jsem se chtěla zeptat, dělá vám ted Dr. při kontrolách UZ?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17124
8.7.10 16:52

veverko:Podle mě to neni moc brzy na vyvolání.16.července mám nástup do nemocnice ,ale rodit můžu klidně až o víkendu. :nevim: Termín jsem měla 7.července a nechtěla bych ,aby mě na vyvolání zvali až po 14dnech.Vzhledem k tomu že tak to udělali kamarádce a rodila nakonec ještě pak další tři dny-tak tedy opravdu hodně dlouho přenášela :roll: Mimčo mělo zkaženou vodu,no podle mě je ideál vyvolávat tak po 10dnech od termínu :palec: :think:
Prtko:Mě v porodce dělali ultrazvuk každou kontrolu,protože se jim nelíbila váha prcka.Je maličkej,tak kontrolovali průtoky a přibírání na váze :nevim:Dokonce mě nutili jezdit do poradny s taškou,že by porod vyvolali,kdyby malej nerostl.No a jsem tu furt 2v 1 :lol: Já mám prostě děti malý :lol: :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí

Babylove Prsní vložky

• (2.4) + 40 recenzí