Poradna porodní asistence
Bc. Vladimíra Toplaková
My taky dnes v 8:01, porod trval od bolesti 4 hodiny
3 z toho ve spitale. Dominic 3660g a 52 cm ![]()
@Makin @lisma @viky23 gratuluji holky
v noci jsem myslela, že už taky pojedu, ale byl to jen planý poplach
@madla21 me to zaclo fakt rychle, asi dve bolesti po 7min. Pak hned po 5, do spitalu jsem dojela do hodiny na 3cm, pak uz bolesti po 3 minutach a za 3 hodky v nemocnici byl malej na svete.
Drzim palce at je to taky rychle a brzy ![]()
Ahoj maminky, zítra mám termín. Už jsem myslela, že to v tuto dobu budu mít dávno za sebou. První díťátko se mi narodilo 39+2, tak jsem počítala s tím, že teď to bude taky trošičku dřív
. Jak naivní
. No miminko čeká prostě na své datum a vůbec se u mě nic neděje… ![]()
Psychika je jak na houpačce, po nepodařeném prvním porodu. Chvilku mám obavy, jak to zvládneme s dvouletým chlapečkem, kdyby to bylo třeba v noci, jestli ho budit a někam převážet nebo jet první pro babičku a pak až do porodky. Jaké budu mít bolesti a jak dlouho…první porod byl strááášně dlouhý a bolavý. Už to chci mít za sebou, ale jsem vždycky večer tak unavená, že když si představím, že bychom měli zrovna jet, tak se mi pro změnu zase vůbec nechce. Naštěstí si nemůžu stěžovat na žádné komplikace. Přibrala jsem jen 8kg a v noci spím s nohou přehozenou přes kojící polštář, jak dudek. U prvního mě strašně brněly nohy, teď se to nedá vůbec srovnat. Ten polštář mi strašně pomáhá…
Vím, že až to nastane, tak to budu muset zvládnout, ale ty pocity, než to přijde, jsou hrozné.
Tak jsem se jen potřebovala vypovídat, tak děkuji za trpělivost při čtení ![]()
![]()
@viky23 píše:
My taky dnes v 8:01, porod trval od bolesti 4 hodiny3 z toho ve spitale. Dominic 3660g a 52 cm
Gratulace, to je teda vlasáček
.