Poradna porodní asistence
Bc. Vladimíra Toplaková
Klovasa píše:
děvčátka: jsme domaTak Kuba se narodil 8.7. v 9:51 planovanym cisarem…a pozor…vazil uchvatných 4700g a 54cm…takze jsme byli atrakce porodnice…
Moc gratuluji, sledovala jsem, kdy konečně porodíš
Sleduji, co mě čeká.
Teda ale cvalík to je.
![]()
Ahojky, moc gratuluji všem maminkám, které už porodily! Já sem také psala do téhle diskuze a nakonec jsem se dočkali, Dominik se narodil devátý den po termínu (3700g a 51cm). Byla jsem ten den na kontrole a doktor mi zase prováděl Hamiltona a pak na návštěvě u ségry, kde jsem musela vyjít a zase sejít čtyři patra, tak asi tomu něco z toho pomohlo
Jsem ráda, protože další den by mě čekal zátěžák a pak vyvolávání… Vy, které čekáte, držte se, nakonec to skončí a pak už vám to ani nepřijde ![]()
barboroko:Gratuluju k miminku.Já chodím po schodech několikrát denně,bydlíme ve 3patře a máme psa
Ale Hamiltona jsem odmítla-tak holt počkám do zítra ![]()
Ahoj,nahlédla sem jen tak,ale gratuluji k narození mimíska ![]()
Být atrakcí v porodnici znám,Lukášek měl 4850 g a 55 cm a Petřík 4700 g a 52 cm,jenomže sem rodila přirozeně ![]()
Ahojky,taky jsem ještě zůstala..Termín byl v úterý a pořád nic a pořád to nevypadá..Zítra jdu na kontrolu,tak snad už se dozvím nějaké dobré zprávy,jinak už mě z toho klepne.. ![]()
Mončí:Né že bych ti přenášení přála,ale už jsem si říkala,že jsem tu snad zůstala sama
Držím palce na kontrolu ![]()
Snad už zítra budou nějaké pozitivní zprávy..Ani by mi to tolika nevadilo,kdyby nebylo takové horko,to je nejhorší..Ale včera jsem se přemohla a abych to urychlila,tak jsem se pustila do velkého úklidu.A výsledek?Koupelna vydrhnutá,schody a všechny podlahy vytřený,mě to odrovnalo,že jsem večer padla a s mimi to ani nehlo.. ![]()
Ahojky,
zdravim vsechny maminky cekatelky i minule nedockavky.Uz to mame taky za sebou.14.7. ve 3:32 se nam narodil Damianek, 3590g a 52cm ![]()
Ddinna-myslela jsem na tebe
,uz to mas urcite taky za sebou.V to utery vecer to fakt posli nebyli,kdyz byli pravidelni na 10min,vlezla jsem do vany,ale moc tomu neverila a najednou ti „posli“skocili z 10min na 2min!a pak uz to jelo-celou dobu po 2-1minute,jsem se bala,ze do porodky nedojedem.Byl to masakr ![]()
Prve ani po tech dvou minutach jsem nechtela verit,ze to neprijde,ze pockam,az rupne voda
ta sla az pri uplnem zaveru porodu),ale za chvili jsem donucena na kolenou poznala,ze to je ono ![]()
Preji vsem maminkam ve 40tt a vyse tydnu,at uz se KONECNE dockaji tech svych dlouho ocekavanych miminek
Mejte se pekne ![]()
Any
Příspěvek upraven 21.07.10 v 10:38
Miriamm píše:
Ahoj,nahlédla sem jen tak,ale gratuluji k narození mimíska
Být atrakcí v porodnici znám,Lukášek měl 4850 g a 55 cm a Petřík 4700 g a 52 cm,jenomže sem rodila přirozeně
Ahojky, tak to klobouk dolů, Honzík měl 4150 g a 55 cm a myslela jsem že ho nevytlačím, ale nakonec prošel, ale jak vidím váhy Tvých mrňousků, tak obdiv ![]()
Tak holky náš Ríša se narodil v den nástupu na vyvolání porodu.
Měla jsem být v porodnici na přijmu do deseti dopoledne a přijeli jsme už s kontrakcemi.Bohužel se ale porod zkomplikoval a mrnousek měl opravdu velké potíže a tak se porod musel ukončit císařským řezem
Ale Ríšulka se narodil naprosto zdraví 16.7.2010 ve 12.45h a vážil 2950g a měřil 49cm
Dnes nás pustili z porodnice domu a v pátek si tam jen zajedu na vyndání stehů.
Všem čekatelkám přeju at se miminka brzy vylodí a pokud možno rychle a co nejmín bolestivě! ![]()
Tak já už se taky hlásím, že to máme za sebou ![]()
Narodili jsme se přesně na druhý termín 10.7…a míry
52 cm a 3735g..
Klovaso pěknej kousek, ještě že jsi nerodila normálně ![]()
Klovasa píše:
děvčátka: jsme domaTak Kuba se narodil 8.7. v 9:51 planovanym cisarem…a pozor…vazil uchvatných 4700g a 54cm…takze jsme byli atrakce porodnice…
Taky se připojuji k gratulaci…at jste zdraví a malej Kubík dělá jen a jen radost.
Jinak já taky hlasím že už to máme za sebou TP 10.7,12.7 mi porod začli vyvolávat tabletou,asi do hodiny přišli bolesti břicha až do zad a za další hodinu komplikce,miminko začali klesat srdeční ozvy a jelikož jsem byla otevřená pro prst,ukončili to lékaří císařským řezem a ve 13.28hod na nás vykouknul kluk jako buk Radoušek 51cm,3350g
.Až při operaci doktor zjistil že měl uzel na pupečníku a ten se mu už dost utahoval,atkže pánbu zaplat za císař a ikdyž je to strašně nepříjemný a já se cítila bezmocně že sem mu nedokázala pomoct na svět přirozeně,ale za den sem se z toho oklepala a už se jen a jen radujeme.19.7 nás pustili domů.
Všem těhulkám přeji hodně štestí při porodu a hromadu zdravých miminek
![]()
Nikdy nezapomenu na tu chvilku když mi malýho donesly úplně mi vyrazil dech ![]()