Čekání aneb 40. týden těhotenství

Napsat příspěvek
Velikost písma:
3394
15.7.10 14:17
Klovasa píše:
děvčátka: jsme doma :mrgreen: Tak Kuba se narodil 8.7. v 9:51 planovanym cisarem…a pozor…vazil uchvatných 4700g a 54cm…takze jsme byli atrakce porodnice…

Moc gratuluji, sledovala jsem, kdy konečně porodíš :kytka: Sleduji, co mě čeká. :lol: Teda ale cvalík to je. :dance: :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
86
15.7.10 14:35

Ahojky, moc gratuluji všem maminkám, které už porodily! Já sem také psala do téhle diskuze a nakonec jsem se dočkali, Dominik se narodil devátý den po termínu (3700g a 51cm). Byla jsem ten den na kontrole a doktor mi zase prováděl Hamiltona a pak na návštěvě u ségry, kde jsem musela vyjít a zase sejít čtyři patra, tak asi tomu něco z toho pomohlo :-) :-) Jsem ráda, protože další den by mě čekal zátěžák a pak vyvolávání… Vy, které čekáte, držte se, nakonec to skončí a pak už vám to ani nepřijde :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17124
15.7.10 14:55

barboroko:Gratuluju k miminku.Já chodím po schodech několikrát denně,bydlíme ve 3patře a máme psa :lol: Ale Hamiltona jsem odmítla-tak holt počkám do zítra :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
NumLock
15.7.10 15:00

Ahoj,nahlédla sem jen tak,ale gratuluji k narození mimíska :kytka:
Být atrakcí v porodnici znám,Lukášek měl 4850 g a 55 cm a Petřík 4700 g a 52 cm,jenomže sem rodila přirozeně :wink:

• Citovat
  • Upravit
11
15.7.10 16:48

Ahojky,taky jsem ještě zůstala..Termín byl v úterý a pořád nic a pořád to nevypadá..Zítra jdu na kontrolu,tak snad už se dozvím nějaké dobré zprávy,jinak už mě z toho klepne.. :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17124
15.7.10 18:17

Mončí:Né že bych ti přenášení přála,ale už jsem si říkala,že jsem tu snad zůstala sama 8-o Držím palce na kontrolu :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
759
15.7.10 19:15

Nebojte holky vy to zvládnete :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11
15.7.10 19:44

Snad už zítra budou nějaké pozitivní zprávy..Ani by mi to tolika nevadilo,kdyby nebylo takové horko,to je nejhorší..Ale včera jsem se přemohla a abych to urychlila,tak jsem se pustila do velkého úklidu.A výsledek?Koupelna vydrhnutá,schody a všechny podlahy vytřený,mě to odrovnalo,že jsem večer padla a s mimi to ani nehlo.. :-?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17026
18.7.10 08:01

Ahojky,
zdravim vsechny maminky cekatelky i minule nedockavky.Uz to mame taky za sebou.14.7. ve 3:32 se nam narodil Damianek, 3590g a 52cm :dance:

Ddinna-myslela jsem na tebe :wink: ,uz to mas urcite taky za sebou.V to utery vecer to fakt posli nebyli,kdyz byli pravidelni na 10min,vlezla jsem do vany,ale moc tomu neverila a najednou ti „posli“skocili z 10min na 2min!a pak uz to jelo-celou dobu po 2-1minute,jsem se bala,ze do porodky nedojedem.Byl to masakr :lol:
Prve ani po tech dvou minutach jsem nechtela verit,ze to neprijde,ze pockam,az rupne voda :lol: ta sla az pri uplnem zaveru porodu),ale za chvili jsem donucena na kolenou poznala,ze to je ono :lol:

Preji vsem maminkam ve 40tt a vyse tydnu,at uz se KONECNE dockaji tech svych dlouho ocekavanych miminek

Mejte se pekne :kytka:

Any

Příspěvek upraven 21.07.10 v 10:38

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2858
20.7.10 22:44

Děvčátka gratulace veliká :srdce: :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
973
21.7.10 11:44
Miriamm píše:
Ahoj,nahlédla sem jen tak,ale gratuluji k narození mimíska :kytka:
Být atrakcí v porodnici znám,Lukášek měl 4850 g a 55 cm a Petřík 4700 g a 52 cm,jenomže sem rodila přirozeně :wink:

Ahojky, tak to klobouk dolů, Honzík měl 4150 g a 55 cm a myslela jsem že ho nevytlačím, ale nakonec prošel, ale jak vidím váhy Tvých mrňousků, tak obdiv :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17124
21.7.10 20:31

Tak holky náš Ríša se narodil v den nástupu na vyvolání porodu. :lol: Měla jsem být v porodnici na přijmu do deseti dopoledne a přijeli jsme už s kontrakcemi.Bohužel se ale porod zkomplikoval a mrnousek měl opravdu velké potíže a tak se porod musel ukončit císařským řezem :cry: Ale Ríšulka se narodil naprosto zdraví 16.7.2010 ve 12.45h a vážil 2950g a měřil 49cm :palec: Dnes nás pustili z porodnice domu a v pátek si tam jen zajedu na vyndání stehů.
Všem čekatelkám přeju at se miminka brzy vylodí a pokud možno rychle a co nejmín bolestivě! :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2892
21.7.10 20:52

Tak já už se taky hlásím, že to máme za sebou :-)

Narodili jsme se přesně na druhý termín 10.7…a míry :-) 52 cm a 3735g..

Klovaso pěknej kousek, ještě že jsi nerodila normálně :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1964
23.7.10 09:50
Klovasa píše:
děvčátka: jsme doma :mrgreen: Tak Kuba se narodil 8.7. v 9:51 planovanym cisarem…a pozor…vazil uchvatných 4700g a 54cm…takze jsme byli atrakce porodnice…

Taky se připojuji k gratulaci…at jste zdraví a malej Kubík dělá jen a jen radost.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1964
23.7.10 10:00

Jinak já taky hlasím že už to máme za sebou TP 10.7,12.7 mi porod začli vyvolávat tabletou,asi do hodiny přišli bolesti břicha až do zad a za další hodinu komplikce,miminko začali klesat srdeční ozvy a jelikož jsem byla otevřená pro prst,ukončili to lékaří císařským řezem a ve 13.28hod na nás vykouknul kluk jako buk Radoušek 51cm,3350g :srdce: .Až při operaci doktor zjistil že měl uzel na pupečníku a ten se mu už dost utahoval,atkže pánbu zaplat za císař a ikdyž je to strašně nepříjemný a já se cítila bezmocně že sem mu nedokázala pomoct na svět přirozeně,ale za den sem se z toho oklepala a už se jen a jen radujeme.19.7 nás pustili domů.

Všem těhulkám přeji hodně štestí při porodu a hromadu zdravých miminek :kytka: :kytka: :kytka:

Nikdy nezapomenu na tu chvilku když mi malýho donesly úplně mi vyrazil dech :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí

Babylove Prsní vložky

• (2.4) + 40 recenzí