Čekání aneb 40. týden těhotenství

Napsat příspěvek
Velikost písma:
17026
11.7.10 20:27

ddinna-teda to musi byt napor na tve nervy,kdyz uz i tva o mesic min tehotna segra rodi :lol: ,ale neboj,taky se dockas.Tak hlavne at to sestre dobre vse dopadne a gratuluju rodicce a mrnouskovi.
My zase v takove particce kamaradu nasich manzelu rikala jedne o 14dnu vice tehotne,ze bude rodit pozdeji(jsem to rikala uz pred pul rokem),aby ti nasi to mohli slavit spolecne a ona chudera uz 11dni prenasi :-? ..teda to vedro je fakt des.Sestra v nemoc.mi rikala,ze vsechny maminky rodici v lete jsou pro ni hrdinky 8-) :wink: ,takze zdravim vsechny hrdinky,drzte se :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17124
11.7.10 21:06

Any:No je to hukot.Tak hrdinky přeju nám,at ty vedra přečkáme a brzy už máme svoje droběčky u sebe :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17124
12.7.10 08:35

Za chvíli razím do krámu dokud neni vedro.Sestřička se neozývá,tak počítám,že má asi zrovna na pilno :roll: Tak hlavně at už to má brzy za sebou.
jak nemůžu v noci spát,tak pročítám diskuze o přenášení a koukám,že pokud tělo a miminko nejsou připravený,tak nepomůže vůbec nic.Tak osvědčené rady-námaha,sex,horká vana a podobně-jsou úplně k ničemu.No docela tomu věřím.U první dcery jsem vyzkoušela vše a taky se narodila po termínu. :nevim: Ovšem nakonec dobrovolně den před vyvoláním.Za to tohle miminko si asi počká na zásah lékařské vědy. :think: Bojím se vyvolávaného porodu a vůbec se na to netěším,ale pokud se prcek do pátku nevylodí-tak se tomu nevyhnu :-?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17026
12.7.10 08:56

ddinna-taky razim do obchodu.Nicmene mam nacteno to co ty.Zadny vyhanec nepomuze,pokad mimco nechce samo :nevim: .Vyvolavaneho porodu se taky bojim,necetla jsem moc priznive reakce.A bojim se tim spis,ze vlastne vubec nevim co a jak bude.(nevim jestli a jak dlouho me nechaji prenaset,jak bude porod-normal ci cs..)Snad jen vim,ze pokud to pujde normal prirozene,tak to bude dlooouhe :twisted:
Ty jdes na kontrolu az toho 16.nebo driv a jen do 16.se ceka?Ja jdu na kontrolu 14.(jsem doufala,ze uz tam teda nedorazim,pac bude porozeno :mrgreen: ,ale ted uz to tak nevidim)

..uz ted je hnusne vedro…uf..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17124
12.7.10 09:37

Any:No termín jsem měla 7.července a na poslední kontrolu mám jít zítra-což půjdu určitě-nemám iluze :roll: A bylo mi řečeno,že když neporodím,tak mám 16.nastoupit do nemocnice.Ovšem jestli by hned vyvolávali a nebo mě nechali přez víkend-což mě zabije,tak to nevím :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17026
12.7.10 10:23

ddinna-tak uvidis,treba ti zitra reknou pozitivni zpravy :kytka: .
V me porodce,co jsem vypozorovala,kdyz jsem tam lezela,tak kdyz nekdo sel na vyvolavani,tak nastoupil rano a az vecer zavedli vyvolavaci tabletu..ale to je asi vsude jine,podle nemocnice.A nekomu se to muze rozjet hned,nekomu zas az druhy den..kazdopadne na konci tohoto tydne budes mit urcite mrne u sebe :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11
12.7.10 11:30

Ahoj těhulky,tak si tady tak pročítám diskuse a „těší“ mě,že v tom nejsem sama.Zítra mám termín a podle dnešní kontroly to vůbec nevypadá,že by mimi chtělo ven.A já už jsem z toho úplně šílená,nebaví mě vůbec nic,oteklá jsem úplně celá,prostě děs.
Tak přežívejte a ať to na vás brzy přijde.. :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17026
12.7.10 12:02

Moncik-ahojky :kytka:
Jde videt,ze vsechny mame stejne pocity :mrgreen: .Si porad rikam,ze treba ten mimis necekane prekvapi a zacne se rodit..treba zrovna dnes :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17124
12.7.10 12:07

Any:Uf už aby to bylo :dance:
Mončí:tak tedy vítej v našem nedobrovolném spolku :lol: :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11
12.7.10 13:59

Děkuji za přivítání v nedobrovolném spolku.. :-)
To já si říkám každou chvilku,že už by to mohlo přijít..Každé píchnutí,cuknutí a s napětím čekám co z toho bude..A ono nic.A ty řeči,že jsem ještě celá,ty už mi pěkně lezou krkem.Nevím,co budu dělat,pokud ještě za týden bude můj stav nezměněný,to asi zešílim.. :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17124
12.7.10 15:17

Mončí:To mi povídej :roll: Takhle jsem mluvila před termínem taky a ve středu už budu 41tt :zed: Do toho věčné dotazy od rodiny a kamarádů-jestli už nerodím a nebo dokonce Jak to že nerodím :cert: A aby toho nebylo málo,tak poslouchám osvědčené stupidní rady o tom,že mám sexovat,šůrovat a skákat ze schodů :cert: Už jsem vyzkoušela všechny metody kromě toho sexu,protože malej má hlavičku tak proklatě nízko,že mě bolí i jeho pohyby-natož sex :roll: A stejně jsem zavřená a CS3.Tak jsem rezignovala ty vedra prostě přežívám válením se pod oknem a nebo ve vaně s vlažnou vodou :-? Do pátku ale asi zkolabuju,fakt už několik posledních týdnů je úplně … :zed: :zed: :zed: :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17124
12.7.10 23:20

Tady je mrtvo-že by zas někdo rodil? :cert: 8-o :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17026
13.7.10 08:35

ddinna-neboooj,ja teda urcite ne :twisted: .Mrtva jsem,ale jen z horka :lol: .Vcera odpol jsme jeli ke tchanovcum koupat do bazenu(ja samozrejme nic) a dojeli az vecer,chlapi vykoupani,osvezeni,ja upecena,uvarena..toz tak na vysvetleni.
Jak jsi dnes dopadla na kontrole?
Ja uz vim,ze zitra taky jedu na kontrolu(jako zadny porod),uz se me o tom i zdalo a to me hodilo jeste do depky,kdyz mi ve snu dr.pravila,ze jeste min.tyden :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17124
13.7.10 12:52

Any: :mrgreen: Takové sny mám taky :zed: A proč si nešla do bazénu?Já pokud už bych jela k vodě ,tak to nevydržím a vlezu do ní a hotovo :pankac:
Jinak dnešní kontrola mi udělala radost a uklidnila mě. :dance: Doktorka zhodnotila,že se otvírám,všechno je krásně nachystaný :palec: Malej na monitoru zlobil,nejdřív spal ,tak jsem musela za hodinu ještě na další a to se zas mlel tak,že jim utíkal a nemohli nic natočit.Tak se to povedlo až na potřetí :lol:
Každopádně jsem byla za sestřičkou ,malá se jí narodila včera v půl dvanácté v noci.Má ji v inkubátoru,jelikož je maličká,ale je v pořádku a domu je pustí asi za 7-10dní :palec: Já pokud neporodím ,tak v pátek nástup na vyvolávačku a po dnešní kontrole jsem fakt nabitá pozitivní energií :dance: Ségře porod taky vyvolávali,jelikož ani po 24h po odteklé plodovce se nerozjížděly kontrakce a hrozil císař.A nakonec se to rozjelo až v půl desáté večer a o dvě hodiny už se jí malá narodila.Tak mě totak trochu zbavilo stresu z vyvolávaného porodu :dance: Ted si jdu dát vlažnou sprchu,jsem úplně zplavená-uf :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
759
13.7.10 12:54

Holky..držím vám palečky ať to máte co nejdříve za sebou.Já mám termínek za 2měsíce a už teď se nemohu dočkat na prcka. :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí

Babylove Prsní vložky

• (2.4) + 40 recenzí