Čekání aneb 40. týden těhotenství

Napsat příspěvek
Velikost písma:
2892
7.7.10 15:18

Taky držím palce, určitě vám to dobře dopadne!!! Docela vám to závidím..já jdu na kontrolu zítra a byla bych nejraději, kdyby si mě tam rovnou nechali a taky mi porod vyvolali :lol: :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2858
7.7.10 15:47
macekk píše:
ahojky
tak my dneska taky naposledy 2v1 :dance: ráno nástup a vyvolávačka

No vidíš to :) Tak přeji rychlí a bezbolestný porod… :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2858
7.7.10 15:48
ddinna píše:
Holky moc vám držím palečky na vyvolávačky a Klovase na císaře :palec: :palec: :palec: Přeju vám at máte rychlý porod a dočkáte se co nejdřív miminka :hug:
Já mám nástup na vyvolání až příští pátek,tak mrnous má ještě dost času,aby se vylodil sám :nevim: Dnes se jim nelíbili prcka ozvy,tak jsem musela za dvě hodiny na další monitor,ale to už bylo ok.Kontrola taky v pohodě.Malej je nachystanej jak nejvíc to jde a ted už záleží na mě,jestli se začnu otvírat sama nebo ne :nevim:

Já tam jednou takhle tvrdla celej den…a malej si prostě jen spinkal…a druhej den bylo všechno ok :lol: Jinak přeju brzké otvírání a nedlouhé přenášení :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2858
7.7.10 15:50
Prtka píše:
Taky držím palce, určitě vám to dobře dopadne!!! Docela vám to závidím..já jdu na kontrolu zítra a byla bych nejraději, kdyby si mě tam rovnou nechali a taky mi porod vyvolali :lol: :lol: :lol:

Určitě se taky dočkáš :D A třeba si tě tam rovnou nechaj…já šla dneska na KO a zejtra rodim :D Já jen doufám, že pan primář nerozhodne jinak, páč už sem se nějak smířila s tim císařem a nerada bych,aby malému při normálním porodu třeba zlomily klíční kost nebo něco…snad to teda bude císař…já se brzo probudim, moc to bolet nebude, miminko bude zdravé :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17124
7.7.10 15:59

Klovaso:Ještě jednou -držím palečky :palec: :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2892
7.7.10 16:02

Klovaso takového obra, co čekáš, bych ani normálně rodit nechtěla :lol: bude to v pořádku, uvidíš! Držím palce a pak nás informuj …

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10190
7.7.10 16:05

Klovaso držím pěsti :palec: Chceš uplnou narkozu jo nebo musíš?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2858
7.7.10 16:09
macekk píše:
Klovaso držím pěsti :palec: Chceš uplnou narkozu jo nebo musíš?

No, co sem tak informovana o porodnici, tak asi budu muset uplnou protoze, epiduralni nevedou…A to mi i kdysi říkala jedna sestra, když sem tam byla prvně na CTG, že epidurál nepíchaj :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2858
7.7.10 16:10
Prtka píše:
Klovaso takového obra, co čekáš, bych ani normálně rodit nechtěla :lol: bude to v pořádku, uvidíš! Držím palce a pak nás informuj …

Jak říká pan manžel, my musíme mít vždycky něco extra :D ale neni se čemu divit…já měla 44OOg a manžel 4850g :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17124
7.7.10 16:11

Klovaso:Tak já bych rozhodně chtěla celkovou.jsem prostě srab na jehly a nejradši bych spala i u zubaře :oops:
Ty máš obříka a já zas prcka.Zase nebude mít ani 3kg,přestože se narodí po termínu :nevim: Ale já si ho vykrmím :palec: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17124
7.7.10 16:12

Klovaso:Uf to jsou míry-já vážila po narození 2750g a moje holčičky-jedna 2750g /50cm a druhá 2650g/47cm :lol: Ovšem pak nabírali závratným tempem :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2892
7.7.10 16:13

A ty si chceš nechat celkovou? To já bych si nedala, protože přijdeš o takové to hezké, když mimčo „vyndají“ a začne křičet a ukážou ti ho..ale každý to má jinak :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2858
7.7.10 16:17
ddinna píše:
Klovaso:Tak já bych rozhodně chtěla celkovou.jsem prostě srab na jehly a nejradši bych spala i u zubaře :oops:
Ty máš obříka a já zas prcka.Zase nebude mít ani 3kg,přestože se narodí po termínu :nevim: Ale já si ho vykrmím :palec: :lol:

No já sem taky celkově posera na jehli a injekce a kapačky…ale zase v té celkové mám strach, že se špatně proberu nebo mi pak po ní bude velmi zle :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2858
7.7.10 16:18
Prtka píše:
A ty si chceš nechat celkovou? To já bych si nedala, protože přijdeš o takové to hezké, když mimčo „vyndají“ a začne křičet a ukážou ti ho..ale každý to má jinak :-)

No jelikož pravděpodobně jinou nenabízí,tak asi budu muset..je to asi krásný pocit,ale zase si říkam, co kdyby mu něco bylo…a hlavně tam bude mnažel,tak stačí, že to uslyší on…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2892
7.7.10 16:30

jak co kdyby mu něco bylo? Já bych se zkusila zeptat, jestli nedělají epidurál..máš právo si vybrat..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí

Babylove Prsní vložky

• (2.4) + 40 recenzí