Poradna porodní asistence
Bc. Vladimíra Toplaková
Taky držím palce, určitě vám to dobře dopadne!!! Docela vám to závidím..já jdu na kontrolu zítra a byla bych nejraději, kdyby si mě tam rovnou nechali a taky mi porod vyvolali
![]()
macekk píše:
ahojky
tak my dneska taky naposledy 2v1ráno nástup a vyvolávačka
No vidíš to
Tak přeji rychlí a bezbolestný porod… ![]()
ddinna píše:
Holky moc vám držím palečky na vyvolávačky a Klovase na císaře![]()
![]()
Přeju vám at máte rychlý porod a dočkáte se co nejdřív miminka
Já mám nástup na vyvolání až příští pátek,tak mrnous má ještě dost času,aby se vylodil sámDnes se jim nelíbili prcka ozvy,tak jsem musela za dvě hodiny na další monitor,ale to už bylo ok.Kontrola taky v pohodě.Malej je nachystanej jak nejvíc to jde a ted už záleží na mě,jestli se začnu otvírat sama nebo ne
Já tam jednou takhle tvrdla celej den…a malej si prostě jen spinkal…a druhej den bylo všechno ok
Jinak přeju brzké otvírání a nedlouhé přenášení ![]()
Prtka píše:
Taky držím palce, určitě vám to dobře dopadne!!! Docela vám to závidím..já jdu na kontrolu zítra a byla bych nejraději, kdyby si mě tam rovnou nechali a taky mi porod vyvolali![]()
![]()
Určitě se taky dočkáš
A třeba si tě tam rovnou nechaj…já šla dneska na KO a zejtra rodim
Já jen doufám, že pan primář nerozhodne jinak, páč už sem se nějak smířila s tim císařem a nerada bych,aby malému při normálním porodu třeba zlomily klíční kost nebo něco…snad to teda bude císař…já se brzo probudim, moc to bolet nebude, miminko bude zdravé ![]()
Klovaso takového obra, co čekáš, bych ani normálně rodit nechtěla
bude to v pořádku, uvidíš! Držím palce a pak nás informuj …
macekk píše:
Klovaso držím pěstiChceš uplnou narkozu jo nebo musíš?
No, co sem tak informovana o porodnici, tak asi budu muset uplnou protoze, epiduralni nevedou…A to mi i kdysi říkala jedna sestra, když sem tam byla prvně na CTG, že epidurál nepíchaj ![]()
Prtka píše:
Klovaso takového obra, co čekáš, bych ani normálně rodit nechtělabude to v pořádku, uvidíš! Držím palce a pak nás informuj …
Jak říká pan manžel, my musíme mít vždycky něco extra
ale neni se čemu divit…já měla 44OOg a manžel 4850g ![]()
Klovaso:Tak já bych rozhodně chtěla celkovou.jsem prostě srab na jehly a nejradši bych spala i u zubaře ![]()
Ty máš obříka a já zas prcka.Zase nebude mít ani 3kg,přestože se narodí po termínu
Ale já si ho vykrmím
![]()
Klovaso:Uf to jsou míry-já vážila po narození 2750g a moje holčičky-jedna 2750g /50cm a druhá 2650g/47cm
Ovšem pak nabírali závratným tempem ![]()
A ty si chceš nechat celkovou? To já bych si nedala, protože přijdeš o takové to hezké, když mimčo „vyndají“ a začne křičet a ukážou ti ho..ale každý to má jinak ![]()
ddinna píše:
Klovaso:Tak já bych rozhodně chtěla celkovou.jsem prostě srab na jehly a nejradši bych spala i u zubaře
Ty máš obříka a já zas prcka.Zase nebude mít ani 3kg,přestože se narodí po termínuAle já si ho vykrmím
![]()
No já sem taky celkově posera na jehli a injekce a kapačky…ale zase v té celkové mám strach, že se špatně proberu nebo mi pak po ní bude velmi zle ![]()
Prtka píše:
A ty si chceš nechat celkovou? To já bych si nedala, protože přijdeš o takové to hezké, když mimčo „vyndají“ a začne křičet a ukážou ti ho..ale každý to má jinak
No jelikož pravděpodobně jinou nenabízí,tak asi budu muset..je to asi krásný pocit,ale zase si říkam, co kdyby mu něco bylo…a hlavně tam bude mnažel,tak stačí, že to uslyší on…
jak co kdyby mu něco bylo? Já bych se zkusila zeptat, jestli nedělají epidurál..máš právo si vybrat..