Poradna porodní asistence
Bc. Vladimíra Toplaková
Prtka píše:
Bléé tak na to bych nechtěla jít…snad se tomu vyhnu
klidně to můžeš odmítnout
mě to ani nepomohlo ![]()
No ja mam nohy jako válečky…celej den sem nebyla venku…sice máme bazén,ale mám strach z toho chloru,pác mam vyrážku…Jinak sem celej den čučela na tv a nebo četla noviny,jak důchodce
A chodím se pravidelně sprchovat studenou vodou…už se fakt těším na tu bouřku nrbo nejlépe až budu porozená ![]()
Ahoj, holky, taky se přidávám. Chodím si sem počíst už nějakou dobu a docela mi to pomáhá. Termín mám dnes(i když jeden u MUDr. v kartě a na mateřskou mám psaný 1.7.)a další 8.7. Prvně mi hrozil předčasný porod, to jsem každej večer děkovala všem svatým, že mám další den za sebou v celku a teď se princezně nikam nechce. A to mi MUDr. říká už přes 2 týdny, že to mám čekat, že už to mám prý pěkně nachystaný a ono furt nic. Akorát ti posli, to je síla. Včera mě chytli o půlnoci a 4 hodiny to bylo celkem pravidelný, sprcha je netlumila ani nesílila, tak jsem to neřešila a oni mě otravovali až do večera do osmi!!!!
Bylo to sice dost nepravidelně, ale i tak mazec. Dneska taky poslujou a furt nic. U malýho jsem tohle nepoznala vůbec, ten se ale narodil 36.tt. Jsem se nějak rozkecala ![]()
To počasí je fakt katastrofa … a ne a ne se ochladit … jak se doma chladíte? ![]()
Klovaso: Závidím ten bazén. I když s tou mojí váhou bych šla ke dnu okamžitě. Už mám takové stavy, že z nudy asi začnu plést. Opráším pracovky ze základky a snad hladce a obratce zvládnu. Fuj to byl blbej nápad. Sorry už se to nebude opakovat. Když mne něco takovýho zase napadne odpojte mne holky.
Já se odpoledne rochním s malým v bazénku pod slunečníkem (koupili jsme mu takovej ten malej nafukovací, tak v něm vypadám jak velryba
). Jinak doma je chládek, tak je to ok.
Chladím se tak, že vlezu tak na 2 hodky do vlažné vody a postupně připouštím studenou. Čtu tam knihy o těhu, které už mám 100× přečtené jo a dělám si ledové kostky a ty pak chroupu ve velkém.
Klovasa: Prosím tě co ti řekli na to, že tě svědí celé tělo, když máš KO v pohodě?
Ahoj holky, přidávám se do klubu. Dnes jsme měli TP a kde nic, tu nic. Vyzkoušela jsem už snad všechno, horké koupele, fyzickou námahu, ricinový koktejl, teď v pátek i Hamiltona a pořád nic. První syn se narodil na začátku 38tt a dle všeho to tak mělo být i s druhým dítkem ![]()
Jiricce píše:
Ahoj, holky, taky se přidávám. Chodím si sem počíst už nějakou dobu a docela mi to pomáhá. Termín mám dnes(i když jeden u MUDr. v kartě a na mateřskou mám psaný 1.7.)a další 8.7. Prvně mi hrozil předčasný porod, to jsem každej večer děkovala všem svatým, že mám další den za sebou v celku a teď se princezně nikam nechce. A to mi MUDr. říká už přes 2 týdny, že to mám čekat, že už to mám prý pěkně nachystaný a ono furt nic. Akorát ti posli, to je síla. Včera mě chytli o půlnoci a 4 hodiny to bylo celkem pravidelný, sprcha je netlumila ani nesílila, tak jsem to neřešila a oni mě otravovali až do večera do osmi!!!!![]()
Bylo to sice dost nepravidelně, ale i tak mazec. Dneska taky poslujou a furt nic. U malýho jsem tohle nepoznala vůbec, ten se ale narodil 36.tt. Jsem se nějak rozkecala
Tak jak sem psala výše, muj pan doktor si i termín špatně spočítal
Jinak předčasným porodem mi vyhrožoval už tak 5. týdnu zpět a nic… No jo no…snad nám to brzo skončí a drobečkové se vylodí ![]()
Cifrula píše:
Chladím se tak, že vlezu tak na 2 hodky do vlažné vody a postupně připouštím studenou. Čtu tam knihy o těhu, které už mám 100× přečtené jo a dělám si ledové kostky a ty pak chroupu ve velkém.
Klovasa: Prosím tě co ti řekli na to, že tě svědí celé tělo, když máš KO v pohodě?
No trošku to jsou játra a jinak mi paní doktorka řekla, že musím vydržet, že to je prostě už reakce kůže na celé to těhotenství a teď to počasí…prej se mám mazat tekutým pudrem…mam to od kolen až po prsa…bříško i záda a ruce…
Tak snad vydržím
Tedy další den za námi co?
Až na to že opět nemůžu usnout
Klíží se mi oči,tak si zalezu do postele pod otevřené okno a najednou nemůžu zabrat
Klasika-měla jsem to tak i s holkama,je to fakt otravný ![]()
Tak ke svědění celého těla se mi přidal i obličej…nějak se mi to nezdá,ale musím prrej vydržet…Ach jo…
Já si snad zajedu na pohotovost ![]()
Tak to si tam radši zajeď, i kdyby to mělo být zbytečně. Nedokážu si to představit, to musí být pěkně hnusný. Mě akorát občas svědí břicho a stačí mi to
.
Dneska je asi nějakej blbej den, po dlouhý době jsem se celkem vyspala v noci, ale teď je mi blbě na padnutí, tak nějak těžko nebo co.
Už ať rodíme, ať se nám trochu uleví.
Přesně tak se cítím i já. Nevím jestli mi nazačala pomalu odtékat voda. Od rána mám nějaký výtok. Přikládám to tomu, že ke konci těhotenství se výtok zvětšuje. Bolesti nikde a na bouřku to taky nevypadá.
To vedro je děsnýýýý
K obědu jsem si dala půlku melouna-nic jiného se jíst nedá
V noci jsem měla poslíčky a už si dělala naděje a samozdřejmě to přešlo
Ve středu mám jít do poradny,to mám přesně termín,tak myslím,že se tam v tom hicu asi povleču ![]()