Poradna porodní asistence
Bc. Vladimíra Toplaková
Ahojky Helčo,tak jak čtu,jsme na tom stejně..Také mám dneska termín porodu a pořád nic.Jelikož jsem svou první dceru Kristýnku porodila ve 39+4tt,doufala jsem,že i moje druhá dcerka Natálka přijde o trošku dřív,ale nejspíš to bude velká parádnice a už teď nám to dokazuje…
Nejlepší jsou ty otázky okolí,tak co jsi ještě celá??nebo: ty jsi ještě neporodila??To je vážně povzbuzující..No ale co,říkám si: věčně tam zůstat nemůže i když každý večer usínám s představou,že mně v noci probudí bolesti a pojedem..Jenže jako každé jiné ráno se probudím opět doma.Tak jestli jsem Tě trochu uklidnila
držím palečky a měj se… ![]()
Ahoj těhulky „čekatelky“, koukám že jsme se tu pěkně rozrostly:-)
To vypadá, že ty naši drobečkové opravdu na něco čekají:-) Moje kamarádka rodila před 3 týdny co byli ty první vedra a když dorazila bouřka, tak se tady v motole narodilo za jeden den 24dětí, tak aby to nebylo u nás podobný:-D
Kikísek Přesně to samý je teď u mě..všichni píšou, volaj, ale naštěstí mě to nějak nerozhazuje! Za to každej večer nemůžu usnout jak mě pobolívá podbříško, ale nakonec to pokaždý zaspím:-D
Já si žádné iluze o předčasném porodu nedělám,protože první mně museli vyvolávat a kdyby to tak nebylo je tam mimouš snad dodnes.Tak nějak cítím,že to bude i u druhého,ale tajně doufám,že mě třeba překvapí o něco dříve takže věci už jsou nachystané
Hlásili na červenec krásné počasí a šílené pařáky tak třeba přijde i nějaká ta bouřka a pojedeme ![]()
alimra6 píše:
Já si žádné iluze o předčasném porodu nedělám,protože první mně museli vyvolávat a kdyby to tak nebylo je tam mimouš snad dodnes.Tak nějak cítím,že to bude i u druhého,ale tajně doufám,že mě třeba překvapí o něco dříve takže věci už jsou nachystané
Hlásili na červenec krásné počasí a šílené pařáky tak třeba přijde i nějaká ta bouřka a pojedeme
A jak ti probíhal vyvolávanej porod? Jestli nevadí, že se ptám.
Ještě se tu hlásím:-))).Tak včerejšek mi pak s kamarádkou rychle utekl a dokonce mě i unavil,že jsem nebyla ponocná a spala i celou noc,bolesti taky vždycky zaspím:-)ale dnes je nějakej špatnej tlak špatně se mi dejchá…jinak jsem byla v krámě a koupila jsem si novou Betynku tak si aspoň něco zase počtu:-)např.Proč dítě potřebuje tátu?Tak jsem zvědavá co se dočtu…Jinak k doktoroj jdu v pondělí tak už si asi vemu tašku jestli do tý doby ještě vydržím:-)))
Helo,porod byl podle lékařů tak jak má být a já si to myslím taky,ale druhá věc je ta,že trval dlouhých 12 hodin a od úplného začátku kdy mě začaly bolesti,tak až do konce byly po 2 minutách,takže fakt záhul ![]()
Jsem ráda,že nebyly žádné komplikace,ale mám-li být upřímná,tak představa,že bych tam opět trávila tak dlouhý čas to mě děsí ![]()
Moňďas píše:
Ještě se tu hlásím:-))).Tak včerejšek mi pak s kamarádkou rychle utekl a dokonce mě i unavil,že jsem nebyla ponocná a spala i celou noc,bolesti taky vždycky zaspím:-)ale dnes je nějakej špatnej tlak špatně se mi dejchá…jinak jsem byla v krámě a koupila jsem si novou Betynku tak si aspoň něco zase počtu:-)např.Proč dítě potřebuje tátu?Tak jsem zvědavá co se dočtu…Jinak k doktoroj jdu v pondělí tak už si asi vemu tašku jestli do tý doby ještě vydržím:-)))
Vítám tě mezi námi
Já si pro změnu koupila Family Star a čtu si…Jak zkrotit porodní bolesti
![]()
Teda holky povím Vám, že už se nemůžu dočkat kdy to přijde, ale až to přijde, tak budu určitě pěkně vyplašená?! ![]()
Já jdu taky na KO v pondělí, tak jsem zvědavá jestli už mě po třech týdnech konečně vyšetří a nebo mi aspoň udělaj UTZ…bych docela ráda vědala tu váhu maličkýho ![]()
Jinak mě těší, že hlásí na víkend hezký počasí, takže pokud nebudete rodit, tak šupky na nějaký poslední výlety…já jsem si na sobotu naplánovala zámek v okolí:-)
Já taky stále držím vkuse…Nějak nic mě nebolí ani nepíchá, tak nevim…ted teda jedu na víkend pryč, tak když se v neděli večer neobjevím,tak je to jasné… ![]()
Ahojky tak stále dva v jednom:-))).Dnes jsem byla celý den na fotbalovým turnaji s kamarádkou a docela mě to zmohlo:-)a malá mě ani moc nezlobila a jen přijedu dom tak teprve začne hrát fotbal docela ostře:-D tak jsem zvědavá jestli se chystá podívat na sluníčko:-)ale už by to mohla vydržet do pondělí až pojedu do poradny:-)už si vemu sebou tašku tak se uvidí
…
Čauky…my jsme taky stále 2v1:-))) Maličkýho jsem dneska pořádně provětrala, ale stále nic. Si představte, že jsme s polovičkou vyrazili v termínu porodu na zámek a odpoledne na fotbalovej turnaj:-D
Taky to, ale začínám vidět ještě na pondělní poradnu…
Dobré ránko vám přeju:-)Já jsem ještě nezamhouřila očka teda,bolesti mě nějak nepřestávají a docela dost se stupňují snažila jsem se usnout,ale ani za mák.Tak jsem to vzdala byla jsem si dát sprchu a asi půjdu vzbudit švagrovou,aby mě dovezla do porodnice a tam se uvidí:-))):-(((tak si myslím,že se tu pár dní neuvidíme…a jinak kdyby tak přeju rychlý porod bez komplikací a zdravé krásné miminka. ![]()
Moňďas píše:
Dobré ránko vám přeju:-)Já jsem ještě nezamhouřila očka teda,bolesti mě nějak nepřestávají a docela dost se stupňují snažila jsem se usnout,ale ani za mák.Tak jsem to vzdala byla jsem si dát sprchu a asi půjdu vzbudit švagrovou,aby mě dovezla do porodnice a tam se uvidí:-))):-(((tak si myslím,že se tu pár dní neuvidíme…a jinak kdyby tak přeju rychlý porod bez komplikací a zdravé krásné miminka.
Tak přeji příjemný porod a ať je vše v pořádku a můžeš se už těšit ze svého malého štěstíčka:)
Tak u mě se nic nezměnilo…pořád vkuse a o kilo težší
Ale dejme tomu, že bylo dneska horko
Jinak Moňďas strašně závidím…všichni rodí a mě pořád nic není…chjo
Uvidíme kolik dní mi ještě nabídne v úterý pan doktor… ![]()
Ahojky, u mně taky nic nového. Včera jsem měla termín a i to večer trochu vypadalo, ale zase nic…
Já jdu taky na kontrolu zítra, tak jsem zvědavá co mi řeknou. Ach jo, to čekání je ubíjející ![]()
holky ja vam tak nezavidim, mam doma 5ti týdení holčičku a přenášela jsem ji 10 dní, takže vím o čem mluvíte. zatněte zuby a vydržte to čekání stojí za to!!! ja uz teda pak ani nemohla chodit a Dr me objednal na vyvolani porodu,ale naše zalticko si to nakonec rozmylselo a porodila jsem o par hodin driv pred planovanym vyvolavanim. tak se držte a přeji pekny den!