Čekání aneb 40. týden těhotenství

Napsat příspěvek
Velikost písma:
127
22.6.10 20:42

Ty 3 UTZ jsou povinné, zbytek je na úvaze dr. Já měla UTZ co 3 týdny a bylo fajn, že jsem alespoň věděla, že je vše v pořádku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2858
23.6.10 08:50

Tak Hela už je určitě v porodnici a já ji tuze záááávidim :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
210
23.6.10 09:16

Ahojky tak já měla termín včera:-)a zatím nic…V pondělí si mě tam chtěli nechat kvůli pravidelným kontrakcím,ale chtěla jsem ještě dom,Kontrakce mám pořád,ale nejsou ještě silné:-),mě DR.vyšetřuje na každý prohlídce,a váhu ani kolik měří mimi to taky nevím naposledy mi to řekli na 30tt,pak jsem byla asi ještě třikrát na kontrole kvůli ledvinám a moč.měchýři u mimi,ale to už mi to neřekli:-(.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2858
23.6.10 09:20

Monďas: No já mám termín dnes a nic…v pátek si mě tam taky chtěli nechat,ale v sobotu uz ani kontrakce…včera taky nic…no nevim… :-? Taky by mě zajímalo kolik ten muj „drobek“ váží :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
324
23.6.10 10:13
Klovasa píše:
Tak Hela už je určitě v porodnici a já ji tuze záááávidim :lol:

Kdepak:-( Stále jsme 2v1…snažila jsem se být co nejdíl v pelíšku, aby mi to rychleji utíkalo :lol:
Ale jsem překvapaená co ty tady ještě děláš?! My se asi holka nedočkáme viď :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2858
23.6.10 11:31

Hela: No jsme odsouzeny čekat :D Vždycky mě všude všechno bolí a píchá…ale dneska ani malilinkatý píchaneček :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22047
23.6.10 11:50

Jéééžišmarjá, ženský, co děláte, vy jste tu ještě?? :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Jak já se těším, až se přesunete do rubriky Miminko :mrgreen: :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
324
23.6.10 12:39

Jo jo ještě tady smrdíme :mrgreen:
Já mám doma stejně dovoleno rodit nejdřív v pátek. Přítel má totiž tenhle týden ještě samé schůzky mimo Prahu, který potřebuje před porodem vyřídit :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2858
23.6.10 13:01

No já mam zase nakázáno rodit ihned…páč by pan muž chtěl 1.7. odjet :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22047
23.6.10 13:05

Tak se dohodněte a šup šup, ať to lítá… :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
466
23.6.10 13:06

No, tak to se vsaď, že budeš rodit zrovna toho 1.7. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
324
23.6.10 13:18
Klovasa píše:
No já mam zase nakázáno rodit ihned…páč by pan muž chtěl 1.7. odjet :mrgreen:

A kam ho pouštíš?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
210
23.6.10 13:21

Ono se na to asi nesmí pořád čekat a ono to pak najednou příjde,když to nebudem čekat:-)))mě teda dnes není dobře tak jsem zvědavá:-)celý den polehávám.Tak ať je to brzy čekalky:-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
324
23.6.10 13:40

Já se pro změnu cítím docela dobře, akorát mě občas trošku popíchne v bříšku, ale to je asi normální:-)
Jinak u mě to čekání trošku prohloubilo to, že mi porodily všechny kamarádky a já jelikož mám termín na konci měsíce, tak jsem zbyla poslední a najednou nemám žádnou zábavu! Přítel je v práci, rodinu mám daleko, kamarádky v práci nebo doma s miminkama a prostě se sama nudím :-? Ale už to snad vydžím…pádím pokoupit něco k jídlu:-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14015
23.6.10 13:49
katty píše:
Ahoj Helo tak ať ti to utíká já přenášela malého teď v květnu 6dní už jsem myslela že mě omyjou a ty věčné otázky ty už nejsi v porodnici?Ty ještě nerodíš a tak dále mi lezly hodně na nervy :-)

A já teď v červnu 9, heč :lol: (tedy podle UZ, podle MS 14 8-) ). Hlavně kdo má ty děti venčit, když se jeden nemůže vůbec hýbat :roll: … jinak bych to prospala.
Pro mě tedy nejhorší strach z vyvolávačky, z toho, že se něco na poslední chvilku posmolí a hlavně strašný opruz chodit co 2 dny na kontroly, kde jsem trávila vždycky celé dopoledne, chudák babička s tou naší zvěří.

Krásný porod přeju. (Doktorské předpovědi, kdy porod nastane, děsně nerada, všechno se může strašně rychle změnit.)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí

Babylove Prsní vložky

• (2.4) + 40 recenzí