Poradna porodní asistence
Bc. Vladimíra Toplaková
Ty 3 UTZ jsou povinné, zbytek je na úvaze dr. Já měla UTZ co 3 týdny a bylo fajn, že jsem alespoň věděla, že je vše v pořádku.
Ahojky tak já měla termín včera:-)a zatím nic…V pondělí si mě tam chtěli nechat kvůli pravidelným kontrakcím,ale chtěla jsem ještě dom,Kontrakce mám pořád,ale nejsou ještě silné:-),mě DR.vyšetřuje na každý prohlídce,a váhu ani kolik měří mimi to taky nevím naposledy mi to řekli na 30tt,pak jsem byla asi ještě třikrát na kontrole kvůli ledvinám a moč.měchýři u mimi,ale to už mi to neřekli:-(.
Monďas: No já mám termín dnes a nic…v pátek si mě tam taky chtěli nechat,ale v sobotu uz ani kontrakce…včera taky nic…no nevim…
Taky by mě zajímalo kolik ten muj „drobek“ váží ![]()
Klovasa píše:
Tak Hela už je určitě v porodnici a já ji tuze záááávidim
Kdepak:-( Stále jsme 2v1…snažila jsem se být co nejdíl v pelíšku, aby mi to rychleji utíkalo ![]()
Ale jsem překvapaená co ty tady ještě děláš?! My se asi holka nedočkáme viď ![]()
Hela: No jsme odsouzeny čekat
Vždycky mě všude všechno bolí a píchá…ale dneska ani malilinkatý píchaneček ![]()
Jéééžišmarjá, ženský, co děláte, vy jste tu ještě??
![]()
Jak já se těším, až se přesunete do rubriky Miminko
![]()
Jo jo ještě tady smrdíme ![]()
Já mám doma stejně dovoleno rodit nejdřív v pátek. Přítel má totiž tenhle týden ještě samé schůzky mimo Prahu, který potřebuje před porodem vyřídit
![]()
No já mam zase nakázáno rodit ihned…páč by pan muž chtěl 1.7. odjet ![]()
Klovasa píše:
No já mam zase nakázáno rodit ihned…páč by pan muž chtěl 1.7. odjet
A kam ho pouštíš?
Ono se na to asi nesmí pořád čekat a ono to pak najednou příjde,když to nebudem čekat:-)))mě teda dnes není dobře tak jsem zvědavá:-)celý den polehávám.Tak ať je to brzy čekalky:-)
Já se pro změnu cítím docela dobře, akorát mě občas trošku popíchne v bříšku, ale to je asi normální:-)
Jinak u mě to čekání trošku prohloubilo to, že mi porodily všechny kamarádky a já jelikož mám termín na konci měsíce, tak jsem zbyla poslední a najednou nemám žádnou zábavu! Přítel je v práci, rodinu mám daleko, kamarádky v práci nebo doma s miminkama a prostě se sama nudím
Ale už to snad vydžím…pádím pokoupit něco k jídlu:-)
katty píše:
Ahoj Helo tak ať ti to utíká já přenášela malého teď v květnu 6dní už jsem myslela že mě omyjou a ty věčné otázky ty už nejsi v porodnici?Ty ještě nerodíš a tak dále mi lezly hodně na nervy
A já teď v červnu 9, heč
(tedy podle UZ, podle MS 14
). Hlavně kdo má ty děti venčit, když se jeden nemůže vůbec hýbat
… jinak bych to prospala.
Pro mě tedy nejhorší strach z vyvolávačky, z toho, že se něco na poslední chvilku posmolí a hlavně strašný opruz chodit co 2 dny na kontroly, kde jsem trávila vždycky celé dopoledne, chudák babička s tou naší zvěří.
Krásný porod přeju. (Doktorské předpovědi, kdy porod nastane, děsně nerada, všechno se může strašně rychle změnit.)