Čekání aneb 40. týden těhotenství

Napsat příspěvek
Velikost písma:
2858
29.6.10 18:32

Ty jo…nějak to tu mizí…Monďas…teď ani Hela tu není…jé ja tak zavidím :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
127
29.6.10 21:17

Neboj, taky už to máš za pár :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2858
30.6.10 09:22

No ony mě tu fakt nechaly :D Ježiš ty se tak maj :huban:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
86
30.6.10 09:55

Já tu taky ještě jsem :cry: Je to fakt otrava… ještě navíc v tom horku. A už víš ty výsledky krve, jak to dopadlo? Já jsem zvědavá co se mnou udělá ten zátěžový test :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2858
30.6.10 09:58
barborka79 píše:
Já tu taky ještě jsem :cry: Je to fakt otrava… ještě navíc v tom horku. A už víš ty výsledky krve, jak to dopadlo? Já jsem zvědavá co se mnou udělá ten zátěžový test :roll:

Je to sem ráda, že tu nejsem sama…ale řeknu ti: ráda bych to tady taky opustila :-D Výsledky ještě ne…dnes ve 2 si mám zavolat…jsem jak na trní…nevím, jestli chci,aby to bylo dobrý nebo špatný… :roll: Jinak,co mi pan doktor včera zase štournul Hamiltona,tak mě nejak pobolíva v břísku…ale nic se neděje :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
86
30.6.10 10:34

No jo, tak to jsi napnutná, viď? Člověk neví co by bylo lepší :nevim: Ale tak určitě se z nás ty mimča dostat musej, hlavně aby to bylo bez komplikací. Okolo mně bylo spoustu těhotných, všichni postupně rodí, tak mám fakt pocit, že budu úplně poslední… Tak držím palce :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2858
30.6.10 14:28

Tak dneska rodit kvuli jatrum nebudu…testy nejsou tak hrozný…ale jde sem bouřka, takže to praskaj vody :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
86
30.6.10 18:12

Tady to taky trochu vypadá na bouřku, tak to jsem zvědavá. Určitě se nám buď vyhne, nebo na mně nebude mít žádný vliv… :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2858
30.6.10 18:29
barborka79 píše:
Tady to taky trochu vypadá na bouřku, tak to jsem zvědavá. Určitě se nám buď vyhne, nebo na mně nebude mít žádný vliv… :wink:

Tak jedna bouřka tu byla…a nic…pořád vkuse…ještě se tu honí kolem nějaký mraky…tak uvidíme :D Ale přesně…na mě to mít vliv nebude…mě nepomáhá nic…ani sebevíce vychvalované sperma a horká vana :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
244
30.6.10 19:41

no kdyz to mimi ma tak utulno v brisku tak komu by se chtelo na ten svet,kdyz to na tom svete neni zadna sranda :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
86
1.7.10 10:06

Tak zase další ráno a já pořád tady :-? A moje ségra, která měla termín včera a až tři dny po mně, tak je od rána v porodnici… Ach jo, to jsou nervy a já pořád nic :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Cifrula
1.7.10 10:27

Barčo, už několik dní sleduju co se tu děje. Závidím vám že máte už po termínu. Já ho mám až zítra. Jdu na předání do porodice. Do teď jsem chodila ke svému gyn. Na mou žádost mi udělal 2× Hamiltona a nic. Pokud neporodím prý mne nechají přenášet až 11 dní. První dceru jsem přenášela 14 dní, tak doufám, že tentokrát porodím co nevidět.

• Citovat
  • Upravit
2858
1.7.10 11:20

Já tu taky pořád smrdím…Hamiltona mi dělal pan Mudr. 2krát a nic z toho…na mě prostě nefunguje nic… :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
86
1.7.10 11:50
Cifrula píše:
Barčo, už několik dní sleduju co se tu děje. Závidím vám že máte už po termínu. Já ho mám až zítra. Jdu na předání do porodice. Do teď jsem chodila ke svému gyn. Na mou žádost mi udělal 2× Hamiltona a nic. Pokud neporodím prý mne nechají přenášet až 11 dní. První dceru jsem přenášela 14 dní, tak doufám, že tentokrát porodím co nevidět.

Já jsem dnes čtvrtý den po termínu a mně tedy neřekli, jak dlouho se bude čekat. Zítra jdu na ten zátěžový test. Já před třemi lety rodila prvního syna a ten se narodil v den termínu s tím, že mi odtekla voda a pak mi porod vyvolávali a byl hodně náročný, dlouhý a bolestivý :-? Tak teď mám z vyvolávání zase docela strach.
Toho Hamiltona mi minule taky doktor prováděl a nic, navíc mi řekl, že mimi je dost nahoře… :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
86
1.7.10 11:53
Klovasa píše:
Já tu taky pořád smrdím…Hamiltona mi dělal pan Mudr. 2krát a nic z toho…na mě prostě nefunguje nic… :zed:

A ty už přenášíš jak dlouho? Já čtvrtý den… Na mně asi taky nic nezabírá :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí

Babylove Prsní vložky