Čekání aneb 40. týden těhotenství

Napsat příspěvek
Velikost písma:
17124
4.7.10 16:09

Kde všichni jste?Že by nějaký porod?Dnes mají být bouřky-to jsem tedy zvědavá. :think: Holky jsem rodila taky v létě a bouřky jim byly úplně ukradené :nevim: :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2858
4.7.10 16:16

Pořád tu smrdím…jen se snazím, co nejvice lezet,abych nemela mega otoky…jinak tady (Dobřany) se to pomalu začíná stahovat a v Domažlicích dokonce už je bouřka…takže snad to bude ok:) A to panečku budou praskat vody…:D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17124
4.7.10 16:33

Tady jen trochu zalezlo sluníčko,je dusno k nepřežití-tak asi taky něco přijde :nevim: Ale nevím jestli to toho mýho mrnouska popožene :lol:
Já na otoky netrpím-naštetsí.Ale bolí mě záda,kyčle a nemůžu vůbec najít vhodnou polohu na ležení :cert: Nejhorší jsou noce :roll: Chce se mi spát,ale to nepohodlí mě vždycky probere a vyžene z postele :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Cifrula
4.7.10 19:00

S tou bouřkou mám radost. Než to přiletí k nám na Severní Moravu tak se to rozpustí. Super.

• Citovat
  • Upravit
4444
4.7.10 20:44

ahojky, jen nakukuju…a taky docela vyhlížim tu bouřku… :-D

jé ahoj DDino :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17124
4.7.10 21:11

Terko: :lol: :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25
5.7.10 06:05

Ahoj, trpitelky. U nás na jihu Moravy teda nebyl ani náznak nějaký bouřky, podle počasí na idnes by měla přijít až někdy snad zítra večer. Dneska jedu na monitor do porodnice a pozítří ke své MUDr. a to jsem si tak malovala, jak nikam nepojedu, že určitě porodím a ono kulový. Jen by mě zajímalo, jak ten porod bude probíhat, když čípek jsem měla krátkej a hlavičku narvanou dole už někdy v 6.měsíci, poslední 3 týdny mi MUDr. říkala, že je to krásně připravený, každou chvilku mám posly, až to někdy zabolí, tak si říkám, že snad heknu a mimi bude venku. Prvního jsem rodila hrozně rychle, když nepočítám, že jsem byla 2 dny v por.s odteklou vodou, měla jsem jen 2 hodiny bolesti, takový ty fakt bolestivý a samotnej porod byl asi 5 minut a to jsem tenkrát vůbec posly neměla. Tak snad to půjde rychle, když už musíme tak čekat :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2858
5.7.10 09:46

Tak u nás se vystřídaly bouřky dvě a na mě to nijak nezapůsobilo :D Ani mě nic nebolí…chjo…at už je středa a vím na čem sem :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17715
5.7.10 11:48

holky já teda nejdsem těhu, ale chodím si vás číst a normálně to prožívám s váma…musí to být na palicu a kór v těch vedrech :roll: :zed: držím pěsti ať se vám zlatíčka konečně byrzy vylodí :potlesk: :hug: :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25
5.7.10 14:41

Tak monitor mi dnes dělali 2×. Prvně se jim nezdály ozvy miminka, tak jsem musela za 2 hodiny znova a naštěstí to bylo ok, tak se mi tááák ulevilo! Ve středu jdu už ke své MUDr. Mi tvrdila, že přes víkend porodím a prd :-?
Chjo, už ať to je…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25
5.7.10 14:42

Holky, nerodíte už? Že tu není od rána nic novýho…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17124
5.7.10 16:04

Taky se hlásím ještě v celku :lol: U nás byla bouřka jen tak aby se neřeklo :roll: Ale myslím,že ani pořádná buřina by s prckem nehla :-P
Ve středu mám jet na kontrolu a na monitor,těšila jsem se,že tam už nepojedu-ale myslím,že se tomu nevyhnu :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2892
5.7.10 16:35

Já se hlásím, že jsem taky stále celá..bouřka u nás sice nebyla, ale za to jsem dnes omyla okna, poklidila celý byt, vytřela atd a jaký to měla efekt? No je sice uklizeno, ale s mimčem to ani nehlo :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17124
5.7.10 16:41

Prtko:Já zas minulý týden absolvovala asi 2-3h cestu dodávkou,jelikož vím,že to prcek nemá rád.Myslela jsem,že ho popoženu a něco se rozjede.Ale místo toho mě celou tu dobu bolestivě kopal a tvrdlo mi hodně nepříjemně břicho a celkově to byla cesta hrůzy.A když jsme dorazili domu,padla jsem do postele a usnula jak špalek :lol: Úklid,mytí oken ,horká vana-nic z toho na mě nepůsobí a po pravdě ani nikdy v předchozích těhu nepůsobilo :roll: Evidentně si miminka samy vyberou svůj čas :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2892
5.7.10 16:59

Ddinno: Jo máš pravdu, na někoho prostě nezabírá nic-asi to budem zrovna my :lol: já byla ještě včera v kině na filmu Muži, kteří nenávidí ženy ( http://www.csfd.cz/…navidi-zeny/ ) tak jsem si myslela, že by to mohlo být jak z filmu Báječná léta pod psa, jak porodila v kině a nic :lol: :lol: ve čtvrtek jdu na kontrolu, tak jsem zvědavá..nejraději bych tam už nešla, ale jak to tak vypadá, asi se kontrole nevyhnu :mrgreen:

PS:jinak ten film vřele doporučuji!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí

Babylove Prsní vložky