Poradna porodní asistence
Bc. Vladimíra Toplaková
sophinka píše:Klovasa píše:už vás děvčata týden čtu
No už mě to začíná lést na mozek…kdbych se aspon nemusela škrábat …včera bylo docela hezky chladno,tak to ani nesvědilo a dneska zase hic a všechno mě drbeA jestli mě zejtra ještě vyšlou domů, tak mě hrábne u fakt…
mně na to svrbění pomáhala vlažná vana
drž se
jo to mě už ani né…prej se mám mazat pudrem a prostě musím vydržet…ale kdo by se jim na to nevykaknul… ![]()
Klovasa píše:
Pořád tu smrdím…jen se snazím, co nejvice lezet,abych nemela mega otoky…jinak tady (Dobřany) se to pomalu začíná stahovat a v Domažlicích dokonce už je bouřka…takže snad to bude ok:) A to panečku budou praskat vody…:D
Nevím nevím,ale u nás byli bouřky dvě a pořád nic…taky čekám čekám…podle mě tohle nezabírá,nebo aspon na mě ![]()
Ahoj,
holky jen vás chci trochu podpořit a utěšit. Já přenášela týden a to nebyli takový vedra a úplně mi to stačilo. Dělali mi dva Hamiltony a až ten druhej asi zabral. Poslouchala jsem od mudr že každou chvíli už porodím od 38. týdne. No a nakonec jsem za to přenášení byla ráda. První porod byl hoodně dlouhej ale ten druhej zřejmě díky tomu přenášení, se to tam hezky připravilo a šlo to jak po másle, možná až moc, jsem málem porodila na parkovišti
Trvalo to jen 4 hodinky a opravdu krušný to bylo jen necelou hodinu. Tak držím palečky ať už to máte hooodn brzy za sebou ![]()
Teerosek píše:Klovasa píše:Nevím nevím,ale u nás byli bouřky dvě a pořád nic…taky čekám čekám…podle mě tohle nezabírá,nebo aspon na mě
Pořád tu smrdím…jen se snazím, co nejvice lezet,abych nemela mega otoky…jinak tady (Dobřany) se to pomalu začíná stahovat a v Domažlicích dokonce už je bouřka…takže snad to bude ok:) A to panečku budou praskat vody…:D
Taky to na mě nezabralo, v květnu bylo těch bouřek požehnaně a nic
![]()
PETRUCHA píše:
Ahoj,
holky jen vás chci trochu podpořit a utěšit. Já přenášela týden a to nebyli takový vedra a úplně mi to stačilo. Dělali mi dva Hamiltony a až ten druhej asi zabral. Poslouchala jsem od mudr že každou chvíli už porodím od 38. týdne. No a nakonec jsem za to přenášení byla ráda. První porod byl hoodně dlouhej ale ten druhej zřejmě díky tomu přenášení, se to tam hezky připravilo a šlo to jak po másle, možná až moc, jsem málem porodila na parkovištiTrvalo to jen 4 hodinky a opravdu krušný to bylo jen necelou hodinu. Tak držím palečky ať už to máte hooodn brzy za sebou
Já podle mého doktora rodím už 5.týdnu…vždycky říkal…kdyby jste tak ještě apoň týden vydržela…
No já taky doufám, že to bude velmi rychlé ![]()
macekk píše:
Ahojky holky jak to máte s pohyby? Cítíte je pořád stejně?
Taky už mi to leze na palici, zítra jdu na ko a jestli mě pošlou domů, tak leda by mě policajti vyvedliuž tam chci zůstat
Naše fazolka se hýbe míň a míň… asi nemá místo a taky hodně spinká. Dr. říkala, že mám být ráda, že jí to vydrží a budeme mít krásně spavé miminko… Přenášené děti prý nejsou lenivé, jen spavé
Tak aspoň nějaká útěcha do budoucna ![]()
Terko:Jooo pošli sem nějaký vychlazený
![]()
Já jsem taky vzteklá a věčný dotazy kdy to bude,mi ohromně přidávají na náladě!!!Včera mi sousedka -mimochodem-nepříjemná baba-povídá-Co tady ještě strašíte,jak to že nerodíte????Jsem myslela,že jí jednu fláknu!!!
A Petr-budoucí tatík mi taky leze krkem.Neustále se ptá kdykoliv si povzdechnu-Tak už?????
A je zklamaný ,když mu otráveně řeknu,že mě sice břicho bolí ,ale porod to tedy není
![]()
Taky jsem zvědavá na zítřejší kontrolu,ale max natočí monitor na kterém nebude ani jedna kontrakce
A pozvou si mě na další kontrolu ![]()
Jo a pohyby-prcek se mele pořád stejně.A někdy to dost bolí a taky mám pocit,že se hodlá proboxovat ven břichem ![]()
Příspěvek upraven 06.07.10 v 11:05
Esmerka píše:macekk píše:Naše fazolka se hýbe míň a míň… asi nemá místo a taky hodně spinká. Dr. říkala, že mám být ráda, že jí to vydrží a budeme mít krásně spavé miminko… Přenášené děti prý nejsou lenivé, jen spavé
Ahojky holky jak to máte s pohyby? Cítíte je pořád stejně?
Taky už mi to leze na palici, zítra jdu na ko a jestli mě pošlou domů, tak leda by mě policajti vyvedliuž tam chci zůstat
Tak aspoň nějaká útěcha do budoucna
Tak pohyby mám prvévě těd…no pohyby…spíše převalování a protahování
někdy si říkám,že mi prdelinku nacpe až až do krku jaký je to tlak…ale hezký…i když já bych raději kdyby se už naše miminko protahovalo v postýlce.
ddinna píše:
Terko:Jooo pošli sem nějaký vychlazený![]()
![]()
Já jsem taky vzteklá a věčný dotazy kdy to bude,mi ohromně přidávají na náladě!!!Včera mi sousedka -mimochodem-nepříjemná baba-povídá-Co tady ještě strašíte,jak to že nerodíte????Jsem myslela,že jí jednu fláknu!!!A Petr-budoucí tatík mi taky leze krkem.Neustále se ptá kdykoliv si povzdechnu-Tak už?????
A je zklamaný ,když mu otráveně řeknu,že mě sice břicho bolí ,ale porod to tedy není
![]()
![]()
Taky jsem zvědavá na zítřejší kontrolu,ale max natočí monitor na kterém nebude nai jedna kontrakce![]()
A pozvou si mě na další kontrolu
Tak to máme stejné…včera jsme vyrazili na pivečko…mimochodem jedno malý vychlazený jsem si dala taky
a všichni se mě ptali co tady ještě dělám…a nebo naopak,ještě vydrž,my jedem tam a tam,at nepříjdem o zapíjení…už mě tím lezou všichni na nervy…
Jinak kontrola mě zítra čeká taky…
Kdy máš termín?Já v sobotu 10.7
Esmerko tak doufám, že teda bude aspon spavé když už je tam tak dlouho ![]()
Mám spíš o něj strach, kontrola po týdnu se mi zdá být hodně, kdybych chodila aspon po dvou dnech
No já pohyby taky mám…ale už to není kopaní…je to spíš takové tlačení a vždycky, když se malej otočí,tak je to jak vetřelec…
Se tam chudáček už nevejde ![]()
ddinna píše:
Teerosek:Já mám termín zítra
Tak to máš hezký 7.7
třeba to klapne ![]()
Teerosek:Asi jen 10%dětí se rodí přesně na termín,tak vážně pochybuju,že to budeme my
Ale bylo by to hezký
![]()
už vás děvčata týden čtu
mně na to svrbění pomáhala vlažná vana
drž se