Čekání aneb 40. týden těhotenství

Napsat příspěvek
Velikost písma:
sophinka
6.7.10 10:24
Klovasa píše:
No už mě to začíná lést na mozek…kdbych se aspon nemusela škrábat …včera bylo docela hezky chladno,tak to ani nesvědilo a dneska zase hic a všechno mě drbe :( A jestli mě zejtra ještě vyšlou domů, tak mě hrábne u fakt… :pankac:

už vás děvčata týden čtu :lol: mně na to svrbění pomáhala vlažná vana :mrgreen: drž se :palec:

• Citovat
  • Upravit
2858
6.7.10 10:26
sophinka píše:
Klovasa píše:
No už mě to začíná lést na mozek…kdbych se aspon nemusela škrábat …včera bylo docela hezky chladno,tak to ani nesvědilo a dneska zase hic a všechno mě drbe :( A jestli mě zejtra ještě vyšlou domů, tak mě hrábne u fakt… :pankac:
už vás děvčata týden čtu :lol: mně na to svrbění pomáhala vlažná vana :mrgreen: drž se :palec:

jo to mě už ani né…prej se mám mazat pudrem a prostě musím vydržet…ale kdo by se jim na to nevykaknul… :cry:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1964
6.7.10 10:34
Klovasa píše:
Pořád tu smrdím…jen se snazím, co nejvice lezet,abych nemela mega otoky…jinak tady (Dobřany) se to pomalu začíná stahovat a v Domažlicích dokonce už je bouřka…takže snad to bude ok:) A to panečku budou praskat vody…:D

Nevím nevím,ale u nás byli bouřky dvě a pořád nic…taky čekám čekám…podle mě tohle nezabírá,nebo aspon na mě :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12300
6.7.10 10:37

Ahoj,
holky jen vás chci trochu podpořit a utěšit. Já přenášela týden a to nebyli takový vedra a úplně mi to stačilo. Dělali mi dva Hamiltony a až ten druhej asi zabral. Poslouchala jsem od mudr že každou chvíli už porodím od 38. týdne. No a nakonec jsem za to přenášení byla ráda. První porod byl hoodně dlouhej ale ten druhej zřejmě díky tomu přenášení, se to tam hezky připravilo a šlo to jak po másle, možná až moc, jsem málem porodila na parkovišti :lol: Trvalo to jen 4 hodinky a opravdu krušný to bylo jen necelou hodinu. Tak držím palečky ať už to máte hooodn brzy za sebou :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12300
6.7.10 10:37
Teerosek píše:
Klovasa píše:
Pořád tu smrdím…jen se snazím, co nejvice lezet,abych nemela mega otoky…jinak tady (Dobřany) se to pomalu začíná stahovat a v Domažlicích dokonce už je bouřka…takže snad to bude ok:) A to panečku budou praskat vody…:D
Nevím nevím,ale u nás byli bouřky dvě a pořád nic…taky čekám čekám…podle mě tohle nezabírá,nebo aspon na mě :lol:

Taky to na mě nezabralo, v květnu bylo těch bouřek požehnaně a nic :nevim: :think: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2858
6.7.10 10:55
PETRUCHA píše:
Ahoj,
holky jen vás chci trochu podpořit a utěšit. Já přenášela týden a to nebyli takový vedra a úplně mi to stačilo. Dělali mi dva Hamiltony a až ten druhej asi zabral. Poslouchala jsem od mudr že každou chvíli už porodím od 38. týdne. No a nakonec jsem za to přenášení byla ráda. První porod byl hoodně dlouhej ale ten druhej zřejmě díky tomu přenášení, se to tam hezky připravilo a šlo to jak po másle, možná až moc, jsem málem porodila na parkovišti :lol: Trvalo to jen 4 hodinky a opravdu krušný to bylo jen necelou hodinu. Tak držím palečky ať už to máte hooodn brzy za sebou :kytka:

Já podle mého doktora rodím už 5.týdnu…vždycky říkal…kdyby jste tak ještě apoň týden vydržela… :mrgreen: No já taky doufám, že to bude velmi rychlé :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
75
6.7.10 11:00
macekk píše:
Ahojky holky jak to máte s pohyby? Cítíte je pořád stejně?
Taky už mi to leze na palici, zítra jdu na ko a jestli mě pošlou domů, tak leda by mě policajti vyvedli :zed: už tam chci zůstat

Naše fazolka se hýbe míň a míň… asi nemá místo a taky hodně spinká. Dr. říkala, že mám být ráda, že jí to vydrží a budeme mít krásně spavé miminko… Přenášené děti prý nejsou lenivé, jen spavé :-) Tak aspoň nějaká útěcha do budoucna :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17124
6.7.10 11:03

Terko:Jooo pošli sem nějaký vychlazený :potlesk: :palec: :mrgreen:
Já jsem taky vzteklá a věčný dotazy kdy to bude,mi ohromně přidávají na náladě!!!Včera mi sousedka -mimochodem-nepříjemná baba-povídá-Co tady ještě strašíte,jak to že nerodíte????Jsem myslela,že jí jednu fláknu!!! :cert: A Petr-budoucí tatík mi taky leze krkem.Neustále se ptá kdykoliv si povzdechnu-Tak už????? :roll: A je zklamaný ,když mu otráveně řeknu,že mě sice břicho bolí ,ale porod to tedy není :cert: :cert: :cert:
Taky jsem zvědavá na zítřejší kontrolu,ale max natočí monitor na kterém nebude ani jedna kontrakce :lol: :zed: A pozvou si mě na další kontrolu :nevim:
Jo a pohyby-prcek se mele pořád stejně.A někdy to dost bolí a taky mám pocit,že se hodlá proboxovat ven břichem :mrgreen:

Příspěvek upraven 06.07.10 v 11:05

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1964
6.7.10 11:04
Esmerka píše:
macekk píše:
Ahojky holky jak to máte s pohyby? Cítíte je pořád stejně?
Taky už mi to leze na palici, zítra jdu na ko a jestli mě pošlou domů, tak leda by mě policajti vyvedli :zed: už tam chci zůstat
Naše fazolka se hýbe míň a míň… asi nemá místo a taky hodně spinká. Dr. říkala, že mám být ráda, že jí to vydrží a budeme mít krásně spavé miminko… Přenášené děti prý nejsou lenivé, jen spavé :-) Tak aspoň nějaká útěcha do budoucna :dance:

Tak pohyby mám prvévě těd…no pohyby…spíše převalování a protahování :lol: někdy si říkám,že mi prdelinku nacpe až až do krku jaký je to tlak…ale hezký…i když já bych raději kdyby se už naše miminko protahovalo v postýlce.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1964
6.7.10 11:06
ddinna píše:
Terko:Jooo pošli sem nějaký vychlazený :potlesk: :palec: :mrgreen:
Já jsem taky vzteklá a věčný dotazy kdy to bude,mi ohromně přidávají na náladě!!!Včera mi sousedka -mimochodem-nepříjemná baba-povídá-Co tady ještě strašíte,jak to že nerodíte????Jsem myslela,že jí jednu fláknu!!! :cert: A Petr-budoucí tatík mi taky leze krkem.Neustále se ptá kdykoliv si povzdechnu-Tak už????? :roll: A je zklamaný ,když mu otráveně řeknu,že mě sice břicho bolí ,ale porod to tedy není :cert: :cert: :cert:
Taky jsem zvědavá na zítřejší kontrolu,ale max natočí monitor na kterém nebude nai jedna kontrakce :lol: :zed: A pozvou si mě na další kontrolu :nevim:

Tak to máme stejné…včera jsme vyrazili na pivečko…mimochodem jedno malý vychlazený jsem si dala taky :lol: a všichni se mě ptali co tady ještě dělám…a nebo naopak,ještě vydrž,my jedem tam a tam,at nepříjdem o zapíjení…už mě tím lezou všichni na nervy…
Jinak kontrola mě zítra čeká taky…
Kdy máš termín?Já v sobotu 10.7

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17124
6.7.10 11:14

Teerosek:Já mám termín zítra

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10190
6.7.10 11:16

Esmerko tak doufám, že teda bude aspon spavé když už je tam tak dlouho :-D
Mám spíš o něj strach, kontrola po týdnu se mi zdá být hodně, kdybych chodila aspon po dvou dnech

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2858
6.7.10 12:24

No já pohyby taky mám…ale už to není kopaní…je to spíš takové tlačení a vždycky, když se malej otočí,tak je to jak vetřelec… :mrgreen: Se tam chudáček už nevejde :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1964
6.7.10 12:26
ddinna píše:
Teerosek:Já mám termín zítra

Tak to máš hezký 7.7 :palec: třeba to klapne :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17124
6.7.10 13:34

Teerosek:Asi jen 10%dětí se rodí přesně na termín,tak vážně pochybuju,že to budeme my :nevim: Ale bylo by to hezký :potlesk: :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí

Babylove Prsní vložky

• (2.4) + 40 recenzí