Čekání aneb 40. týden těhotenství

Napsat příspěvek
Velikost písma:
10
8.7.10 17:04

ddinno: tak to máš pravdu,že je to lepší určit takhle dopředu. Ten můj doktor mi na minulé kontrole řekl,že pokud neporodím do další kontroly,která je zítra,tak mě pak pošle do porodnice.Jsem zvědavá,jestli tam budu muset hned zítra nebo malé dají čas ještě přes víkend :nevim: Raději bych chtěla,aby to přišlo samo,nechci tam ležet třeba 2 dny,než se to podaří vyvolat…
prtko: mě ultrazvuk dělal za celou dobu těhotenství jen 4× a z toho jednou to bylo tak nějak „nad standard“,protože mám zvýšené množství trombocytů v krvi,tak prý se to musí hlídat.Ale to bylo ve 34.tt a od té doby nic…tak nevím…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17124
8.7.10 17:38

veverko:mě právě řekli ,že malýmu dávaj čas se spontálně bez vyvolání narodit do toho pátku 16.7. :pankac: Tak jsem na to zvědavá :think: Tak držím palce na kontrolu :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2892
8.7.10 19:09

Taky držím palce na kontrolu..ta zkažená voda se asi nijak dopředu nepozná co? Škoda :-) já už bych to chtěla mít za sebou, nemám vůbec chut k jídlu, musím se přemáhat něco sníst, jak jste na tom vy?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17124
8.7.10 19:36

Prtka:Zkažená voda se dopředu nepozná :think:
Já jsem zralá na odstřel-nebaví mě vůbec nic :zed: :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
sophinka
8.7.10 20:39

zkaženou plodovku by mohli poznat…pokud by udělali test( ale obvykle to nedělají)

• Citovat
  • Upravit
372
8.7.10 21:46

Ahoj holky,pročítám diskuzi a přemýšlím jak to asi dopadne se mnou.Termín mám přesně za týden a v úterý na kontrole nebyla sebemenší známka o porodu.To vidím,že dopadnu jako při prvním,že mi to museli vyvolávat.Sice to bylo kvůli špatným játrům a bylo to jen den po termínu,ale byla bych radši kdyby ten porod přišel tak nějak sám :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17124
9.7.10 08:28

Sophinko:O kontrole plodovky před porodem jsem neslyšela.Jedině tak že by ji píchli nebo prdla sama :nevim: :think:
alimro:Taky bych chtěla,aby se mrnousek narodil bez zásahů doktorů,ale jak to bude-uvidím :nevim: Ovšem pokud budu přenášet fakt do toho 16.července-tak jim asi budu ještě vděčná,že se to konečně řeší :oops: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
sophinka
9.7.10 10:17

u druhého dítka mi to dělali… trošku natrhli obaly a odteklo trochu vody( něčím jako jehla či co,je to už dlouho a vybavuji si to matně :mrgreen: )… dělali to až po termínu porodu ( stejně sem rodila až týden na to)

• Citovat
  • Upravit
1964
9.7.10 12:00

Ahojky…koukám 7.7 už bylo a jsi pořád tu,stejně jako já :think: já už zítra nastupuju a v pondělí jdu na vyvolání,tak at ti to dobře dopadne a nebo nejlépe to co nejdříve příjde… :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17026
9.7.10 13:24

ahoj holky,
uz vas nejakou dobu sleduju a drzim vam palce.
Ted uz se do klubu pridavam i ja,jedu uz 40.tyden a dnes na kontrole mi bylo receno,ze fakt to nevypada-mam extra dlouhy cipek(a ja to mela na dnesek tak pekne naplanovano..)
Ofic.termin mam 15.7.,na kontrolu jdu pristi stredu(14.) a pry se domluvime jak dal.(nevim jestli a jak dlouho me nechaji prenaset,mam dost nizko „zlobici“ placentu)..
no uz bych taky rada porodila,prvni porod byl driv a ted je to zabetonovane..a ja to mela na dnesek tak pekne pripravene :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17124
9.7.10 13:33

sophinko:Tak to jo. :palec: Já o tom do té doby neslyšela. :nevim: :think:
Teerosek:Tak držím palce at máš rychlý a bezproblémový porod :palec:
Any:Tak vítej do klubu :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17026
9.7.10 13:35

ddinna-dekuju za privitani :kytka: .nejradej bych z toho klubu co nejrychlej vypadla :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2892
9.7.10 13:59

Holky je potřeba mít k vyvolání nějaké CS skore? Třeba 7 a výš? Tady v jedné diskusi jsem totiž četla, že CS 7 a vyšší už je vhodný k vyvolání porodu..takže pod 7 to řeší císařem nebo?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17124
9.7.10 15:10

Any:To já taky ,to mi věř :lol:
Prtko:tak to netuším :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17026
9.7.10 16:08

Prtka-taky netusim,ale vlastnim odhadem bych rekla,ze ne,protoze spousta doktoru po „novu“uz CS ani neurcuje,protoze je to stejne k nicemu vypovidajici hodnota.(i dr.Koucky tak pise)
Vubec nevim,jake CS ted mam a ze litam cele tehu po doktorech a nemocnicich.
U prvniho syna pred 6lety jsem mela strasidelne CS uz v polovine tehotenstvi(kolem tricateho tydne uz to nejvyssi co jde)a stejne to bylo k nicemu a rodila jsem az 10dni pred terminem,tudiz v terminu.
Jo,ted jsem si vzpomnela,ze kdyz jsem lezela naposled na rizik.tak tam byla jedna prenasejici mamina,totalne nepripravene porod.cesty,pokusili se vyvolat,ale vubec nic se nedelo ani po vyvolavaci tablete,tak sla na CS.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí

Babylove Prsní vložky

• (2.4) + 40 recenzí