Čekání aneb 40. týden těhotenství

Napsat příspěvek
Velikost písma:
17026
13.7.10 13:06

ddinna-do bazenu jsem nesla,protoze cele tehu trpim na zanety,teprv pred par dny jsem dobrala(zase)leky..netroufam si.
To je dobre,ze ti ta kontrola dopadla pozitivne,doufam,ze me zitra dopadne taky tak.(ale i tak jedu s taskou,kdybych tam nahodou mela zustat-ne ze bych rodila :twisted: ,ale kvuli te me placente).
Dneska snad vypada,ze trochu sprchne..kez by..se potim,ze se snad rozpustim :lol:

Smaikii-diky a at ti to taky rychle utika

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17124
13.7.10 13:13

Any:Tak třeba nakonec porodíš dřív jak já :lol: Mě předběhnou všichni :lol:
Smaiki: :wink: :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17026
13.7.10 15:21

ddinna-no nebala bych se toho :roll: 8-)

U nas uz se mraci :dance: ,ale teplota furt stoupa,ted je 33C a furt to leze..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17124
13.7.10 19:59

Any:Je vedro k zalknutí-chtělo by to pořádný slejvák :dance: To zas bude hrozná noc.Už tak spím několik týdnů hodně špatně a ted v těch vedrech-to usínám snad ve tři ráno :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17026
13.7.10 20:48

tak slejvak se nekona :-? .Zamraceno bylo,ale pak to nekam odplulo a prselo u mojeho v praci,ktery mi volal,ze kdyz bouri,tak jestli jedem.A ono tu uz bez mraku…tece ze me jak z … fuj.Do toho ty desne posliky,boli jak cert,ale k nicemu nevedou..aaach jo.
Jsem ted dozehlila mojemu kosile a pri tom jsem fakt uz tiskla zuby bolesti(ale to je tak ted furt,a furt nic)
A usinam taky v noci a tak ve ctyri uz se zas budim..des.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
75
13.7.10 20:55

Ahoj holky čekatelky, vydržte!!! Já už mám mrňouska doma v postýlce :-) Nakonec jsem porodila tři dny před naplánovaným vyvoláváním a byl to fofr. Ve čtvrt na deset jsme dorazili do porodnice a v deset se naše malá Nikol narodila :srdce: Tak hodně síly a brzké a rychlé porody všem!!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17026
13.7.10 21:46

Esmerko-gratuluju ti k mrnouskovi :kytka:
A teda takovy rychlo porod si preju(ale nepocitam s nim pri mem extra dlouhem cipku :roll: )

Dnes jsou fakt ti posli hnusni,bolestivi..fuj..doufam,ze diky nim aspon zitrejsi kontrola bude trochu prizniva..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17124
13.7.10 21:52

Esmerko:Gratuluji k miminku a rychlému porodu :palec: :kytka: :hug:
Any:Tady taky nehrozí déšt ani bouřka :zed: Možná v noci…snad :dance:
A jsou to poslíčci?Třeba začíná porod,měříš si intervaly? :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17124
14.7.10 13:04

Any:Že ty rodíš 8-o :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2858
14.7.10 13:20

děvčátka: jsme doma :mrgreen: Tak Kuba se narodil 8.7. v 9:51 planovanym cisarem…a pozor…vazil uchvatných 4700g a 54cm…takze jsme byli atrakce porodnice…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17124
14.7.10 13:32

Klovaso:Gratulace k miminku :kytka: :kytka: :kytka: :palec: Tedy tak to je síla 8-o takový obřík-ještě že šel císařem co? :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
127
14.7.10 13:39

Klovase i Esmerce moc gratuluji k miminkám, ať jsou zdravém, dělají Vám samou radost a vy zvládnete v pohodě šestinedělí:)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2858
14.7.10 13:42
ddinna píše:
Klovaso:Gratulace k miminku :kytka: :kytka: :kytka: :palec: Tedy tak to je síla 8-o takový obřík-ještě že šel císařem co? :mrgreen:

děkuji…říkám si zapalt pan buh…i když je to bolest jako čert :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17124
14.7.10 13:44

Klovaso: V tvém případě prostě tak nějak nechápu,proč tě nechali přenášet. :nevim: Proč raději císař než vyvolávaný porod o dv týdny dřív.Asi sami doktoři nevěří těm jejich odhadním váhám z ultrazvuků :think: Ale hlavně že jste oba v pořádku :hug: :palec: :dance: Tak at je brzy líp a dobře se hojíš :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10952
14.7.10 13:48

Klovaso: Gratuluji k synovi,je to pěknej pašák a Ty taky! At Vám dělá jen radost. :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí

Babylove Prsní vložky

• (2.4) + 40 recenzí