Poradna porodní asistence
Bc. Vladimíra Toplaková
ddinna-do bazenu jsem nesla,protoze cele tehu trpim na zanety,teprv pred par dny jsem dobrala(zase)leky..netroufam si.
To je dobre,ze ti ta kontrola dopadla pozitivne,doufam,ze me zitra dopadne taky tak.(ale i tak jedu s taskou,kdybych tam nahodou mela zustat-ne ze bych rodila
,ale kvuli te me placente).
Dneska snad vypada,ze trochu sprchne..kez by..se potim,ze se snad rozpustim ![]()
Smaikii-diky a at ti to taky rychle utika
Any:Tak třeba nakonec porodíš dřív jak já
Mě předběhnou všichni ![]()
Smaiki:
![]()
ddinna-no nebala bych se toho
![]()
U nas uz se mraci
,ale teplota furt stoupa,ted je 33C a furt to leze..
Any:Je vedro k zalknutí-chtělo by to pořádný slejvák
To zas bude hrozná noc.Už tak spím několik týdnů hodně špatně a ted v těch vedrech-to usínám snad ve tři ráno ![]()
tak slejvak se nekona
.Zamraceno bylo,ale pak to nekam odplulo a prselo u mojeho v praci,ktery mi volal,ze kdyz bouri,tak jestli jedem.A ono tu uz bez mraku…tece ze me jak z … fuj.Do toho ty desne posliky,boli jak cert,ale k nicemu nevedou..aaach jo.
Jsem ted dozehlila mojemu kosile a pri tom jsem fakt uz tiskla zuby bolesti(ale to je tak ted furt,a furt nic)
A usinam taky v noci a tak ve ctyri uz se zas budim..des.
Ahoj holky čekatelky, vydržte!!! Já už mám mrňouska doma v postýlce
Nakonec jsem porodila tři dny před naplánovaným vyvoláváním a byl to fofr. Ve čtvrt na deset jsme dorazili do porodnice a v deset se naše malá Nikol narodila
Tak hodně síly a brzké a rychlé porody všem!!!!
Esmerko-gratuluju ti k mrnouskovi ![]()
A teda takovy rychlo porod si preju(ale nepocitam s nim pri mem extra dlouhem cipku
)
Dnes jsou fakt ti posli hnusni,bolestivi..fuj..doufam,ze diky nim aspon zitrejsi kontrola bude trochu prizniva..
Esmerko:Gratuluji k miminku a rychlému porodu
![]()
Any:Tady taky nehrozí déšt ani bouřka
Možná v noci…snad ![]()
A jsou to poslíčci?Třeba začíná porod,měříš si intervaly? ![]()
děvčátka: jsme doma
Tak Kuba se narodil 8.7. v 9:51 planovanym cisarem…a pozor…vazil uchvatných 4700g a 54cm…takze jsme byli atrakce porodnice…
Klovaso:Gratulace k miminku
Tedy tak to je síla
takový obřík-ještě že šel císařem co? ![]()
Klovase i Esmerce moc gratuluji k miminkám, ať jsou zdravém, dělají Vám samou radost a vy zvládnete v pohodě šestinedělí:)
ddinna píše:
Klovaso:Gratulace k miminku![]()
![]()
![]()
Tedy tak to je síla
takový obřík-ještě že šel císařem co?
děkuji…říkám si zapalt pan buh…i když je to bolest jako čert ![]()
Klovaso: V tvém případě prostě tak nějak nechápu,proč tě nechali přenášet.
Proč raději císař než vyvolávaný porod o dv týdny dřív.Asi sami doktoři nevěří těm jejich odhadním váhám z ultrazvuků
Ale hlavně že jste oba v pořádku
Tak at je brzy líp a dobře se hojíš ![]()
Klovaso: Gratuluji k synovi,je to pěknej pašák a Ty taky! At Vám dělá jen radost. ![]()