Čekání aneb 40. týden těhotenství

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1964
10.7.10 08:07
Prtka píše:
Holky je potřeba mít k vyvolání nějaké CS skore? Třeba 7 a výš? Tady v jedné diskusi jsem totiž četla, že CS 7 a vyšší už je vhodný k vyvolání porodu..takže pod 7 to řeší císařem nebo?

Já mám CS skore 5,můj pan doktor mi na poslední kontrole řekl,že pokud do termínu neporodím příjde mu zbytečný abych přenášela těch 14 dní a stejně by mi to z největší pravděpodobností stejně vyvolali,věřím mu,tomuhle já totiž nerozumím a asi nejsem jediná tak už asi ví jak to postupuje,jelikož já už od 36týdne mám nález pořád stejný,bez postupu,takže jsem ráda,na mimi se těším a beru to jako vysvobození,nevím jak kdo,ale já mám nahy jako konve,sotva lezu.
Tak všem držím palečky a pěstičky… :kytka: :mavam: :mavam: :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17124
10.7.10 08:40

Teerosek:Já jám CS 3 :mrgreen: Měla jsem to tak na konci těhu i s holkama.A první dceru jsem rodila v 40+6 a druhou v 39+4-nebo tak nějak :nevim: Tak mě zrovna CS nějak neděsí. :dance: Ale doufám,že prcek se umoudří a porodím ho bez vyvolávání.Má na to tedy týden :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17026
10.7.10 09:32

ahojky,
ja jsem taky otekla,docela koukam,nijak jsem na to moc netrpela,ani ted cele tehu(ani minule) a nejednou posledni dva dny bum.Nohy,ruce jeste vic,ze dne na den mi na vaze vyskocilo o dve kg vic :-? .
Vcera mi na kontrole dr.rekla,ze porod vubec nevidi realne ted.. :-?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17026
10.7.10 09:33

:lol: vidim,ze uz jsem o vcerejsi kontrole psala vcera :lol: :lol: ..omlouvam se za tehudemenci :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17124
10.7.10 09:39

Any: :lol: V poho :pankac: Já naštestí neotýkám,tohle se mi v těhotenství vždycky vyhlo :dance: Ale za to si užívám jiné věci co patří ke konci těhulkování :roll: Chjooo.Ty noce úplně nenávidím!!! :cert: Nemůžu vůbec usnout,převaluju se a čučím do tmy :zed: Usínám až kolem druhé třetí a to se zas budím co hodinu bolestí kyčlí a zad a samozdřejmě běháním na wc :cert: :cert: :cert: Říkám si -vydržela sem to doted-vydržím i do toho 16.července-uf.Ale pořád doufám,že se prdolka narodí dřív :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
210
10.7.10 11:35

ddinna:Moc děkuju za gartulaci:-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17124
10.7.10 13:50

Holky jak přežíváte dnešní hic?Já mám pocit,že zkolabuju-děs!!! :zed: :zed: :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10
10.7.10 19:43

Přežívám jen díky větráku,jinak bych to asi nedala…Ven nechodím přes den vůbec a strašně závidím všem,kteří se můžou koupat :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17124
10.7.10 21:08

Větrák by se hodil a bazén :palec: Nemám ani jedno :zed: :zed: :zed: To zas bude noc :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17026
10.7.10 21:10

Taky to horko snasim blbe a ty otoky jsou cim dal vetsi,nazouvaky uz mi nesly obout :-? a to jsem ty nohy mela cele odpol ponorene ve studene vode.
Noci ani nemluvim,silene trpim na bolest kycli,pry tam mam chronic.zanet a lecit mi to budou az po kojeni.
Taky zavidim vsem koupajicim 8-) .
Chtelo by to nejakou nocni bouri na rozeni miminek :lol:
Tak se drzte maminy

PS:zitra si rikam,ze je taky pekny datum na rozeni :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17124
10.7.10 21:28

Já už na bouřky moc nespoléhám a datum neřeším.Ten náš klučina si o tom stejně rozhodně sám :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17124
11.7.10 12:31

Tak kde všechny jste?Že by nějaký porod? :think: :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17026
11.7.10 15:49

ja osobne umiram horkem :-? ,ale ne a nerodim :twisted:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10
11.7.10 17:49

Taky mám co dělat,abych přežila :-) Jsem ráda,že vůbec dýchám.Už ani ten větrák moc nezabírá,i když bez něho bych umřela úplně :-D Ještě na chvíli zabere studená sprcha na nohy a ruce a vychlazený meloun.Ale je to mazec :zed: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17124
11.7.10 19:30

Tak dneska mojí těhu ségře rupla voda a je v porodnici.Termín má až za měsíc. :lol: Tak nakonec bude mít miminko dřív než já a nejspíš se potkáme v porodnici :lol: A to jsme si z toho na začátku těhu dělali srandu,že kdyby rodila dřív a já později,že se sejdeme na sále :pankac: Tak hlavně at jí všechno dobře dopadne a malá je v pořádku :think: :palec: :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí

Babylove Prsní vložky

• (2.4) + 40 recenzí