Poradna porodní asistence
Bc. Vladimíra Toplaková
Teerosek píše:
HOLKÁM všem co taky porodily mooooc gratulujeme.![]()
![]()
![]()
Tobě také veeeeeliká gratulace a přání do života všeho jen to nej, napsala jsi to moc hezky… okamžik, kdy Ti donesou mimčo je prostě nezapomenutelný!!!
A to jsem si myslela, že podruhé už mě to tak nedostane a taky dostalo!!! ![]()
Tak taky hlásím,že už to máme za sebou.Máme Natálku,narodila se v pátek 16.7. v 23:52, 47 cm a 3,100 kg.Porod by dost náročný, holčička měla pupeční šňůru pětkrát kolem krku,tak se pořád vracela zpátky a nechtěla ven.ale všechno bylo naštěstí v pořádku..
Mončík móóóócinky gratuluju k holčičce
Nám se 16.7. v 1.00 hod narodil Michálek - 3,75 kg a 53 cm
![]()
Jak psaly holky je to nádherný zážitek, když ti to stvořeníčko dají do náruče a tebe zalije obrovská euforie.Je to krása ![]()
Gratulace všem novopečeným maminkám ![]()
Tady je ten náš pokládek ![]()
Narozený ve 41+2 16.7,20010 ![]()
Ddinna gratulace patří i tobě.Pořádnej kousíček štěstí
Je nádhernej!
Všem přibívajícím maminkám přeji všechno nej nej a jen se radujme s těch našich sluníček…protože někteří na sebe nechali mooooc dlouho čekat ![]()
Gratuluji všem maminkám, které už to mají za sebou a radují se z jejich zlatíček ![]()
Gratuluji všem maminkám, které už to mají za sebou a radují se z jejich zlatíček ![]()
Pááni Klovaso, nádhernej půlroční chlapeček
Ne opravdu, je moc hezkej a gratulujeme k prvním měsíčninám ![]()
Esmerka píše:
Pááni Klovaso, nádhernej půlroční chlapečekNe opravdu, je moc hezkej a gratulujeme k prvním měsíčninám
Děkujeme…roste jako z vody a zachvilku nás všechny sní ![]()
Ahoj holky…nám už bude zítra 6.týdnu:-) Tobiášek taky roste jako z vody. Zítra jdeme do poradny, tak jsem zvědavá kolik budeme vážit…určitě už ale měříme 60cm:-D
katty píše:
Ahoj Helo tak ať ti to utíká já přenášela malého teď v květnu 6dní už jsem myslela že mě omyjou a ty věčné otázky ty už nejsi v porodnici?Ty ještě nerodíš a tak dále mi lezly hodně na nervyJako by to člověk mohl nějak ovlivnit to vylodění broučka.
Jo každý den byl dlouhý a dlouhý a to čekání já se zabavila trochu s dcerkou a největší oblíbená zábava bylo když jsem jí ukecala a mohly jsme jít spát po obědě.
Držím palce ať to je už už už nejlépe dnes
tak tohle teď prožívám taky
nesnáším věty ,,jaktože už nerodíš,, ,,jaktože jste pořád 2v1,, no to je něco
holky závidím, že už to máte za sebou, termín mám teď v pátek ![]()
Jojo ja rodila ve 41tt a od 32 druheho tydne jsem se otvirala a jedina veta kterou sem slysela kdyz sem nekomu volala bylo uz rodis uz jedes do porodnice uz bys mohla porodit popostrcho at uz rodite a dokonnce co me nejvic stvalo byla moje tchyne se slovy my sme museli chodit az do porodu do prace a kdyz se dovedela ze jsem mela epidural my to zvladali i bez injekci a vseho kdyz to slo tam pujde to aj ven nesnasela sem tyhle vety takze presne vim jak ti je