Čekání aneb 40. týden těhotenství

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1964
23.7.10 10:02

HOLKÁM všem co taky porodily mooooc gratulujeme. :kytka: :kytka: :kytka: :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
75
23.7.10 16:06
Teerosek píše:
HOLKÁM všem co taky porodily mooooc gratulujeme. :kytka: :kytka: :kytka: :kytka:

Tobě také veeeeeliká gratulace a přání do života všeho jen to nej, napsala jsi to moc hezky… okamžik, kdy Ti donesou mimčo je prostě nezapomenutelný!!! :srdce: A to jsem si myslela, že podruhé už mě to tak nedostane a taky dostalo!!! :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11
24.7.10 09:13

Tak taky hlásím,že už to máme za sebou.Máme Natálku,narodila se v pátek 16.7. v 23:52, 47 cm a 3,100 kg.Porod by dost náročný, holčička měla pupeční šňůru pětkrát kolem krku,tak se pořád vracela zpátky a nechtěla ven.ale všechno bylo naštěstí v pořádku..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
372
24.7.10 09:33

Mončík móóóócinky gratuluju k holčičce :dance: :srdce: :dance: Nám se 16.7. v 1.00 hod narodil Michálek - 3,75 kg a 53 cm :srdce: :srdce: :srdce: :srdce: :srdce:
Jak psaly holky je to nádherný zážitek, když ti to stvořeníčko dají do náruče a tebe zalije obrovská euforie.Je to krása :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17124
24.7.10 12:41

Gratulace všem novopečeným maminkám :kytka:
Tady je ten náš pokládek :hug:
Narozený ve 41+2 16.7,20010 :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
372
24.7.10 23:09

Ddinna gratulace patří i tobě.Pořádnej kousíček štěstí :srdce: :srdce: :srdce: Je nádhernej!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1964
24.7.10 23:42

Všem přibívajícím maminkám přeji všechno nej nej a jen se radujme s těch našich sluníček…protože někteří na sebe nechali mooooc dlouho čekat :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
973
26.7.10 07:18

Gratuluji všem maminkám, které už to mají za sebou a radují se z jejich zlatíček :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
973
26.7.10 07:18

Gratuluji všem maminkám, které už to mají za sebou a radují se z jejich zlatíček :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2858
5.8.10 21:12

Tady máte fotku toho našeho obra…dnes mu jsou 4.týdny :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
75
6.8.10 15:29

Pááni Klovaso, nádhernej půlroční chlapeček :lol: Ne opravdu, je moc hezkej a gratulujeme k prvním měsíčninám :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2858
9.8.10 11:20
Esmerka píše:
Pááni Klovaso, nádhernej půlroční chlapeček :lol: Ne opravdu, je moc hezkej a gratulujeme k prvním měsíčninám :srdce:

Děkujeme…roste jako z vody a zachvilku nás všechny sní :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
324
9.8.10 12:49

Ahoj holky…nám už bude zítra 6.týdnu:-) Tobiášek taky roste jako z vody. Zítra jdeme do poradny, tak jsem zvědavá kolik budeme vážit…určitě už ale měříme 60cm:-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
182
14.3.12 10:09
katty píše:
Ahoj Helo tak ať ti to utíká já přenášela malého teď v květnu 6dní už jsem myslela že mě omyjou a ty věčné otázky ty už nejsi v porodnici?Ty ještě nerodíš a tak dále mi lezly hodně na nervy :-) Jako by to člověk mohl nějak ovlivnit to vylodění broučka.
Jo každý den byl dlouhý a dlouhý a to čekání já se zabavila trochu s dcerkou a největší oblíbená zábava bylo když jsem jí ukecala a mohly jsme jít spát po obědě.
Držím palce ať to je už už už nejlépe dnes :-)

tak tohle teď prožívám taky :D nesnáším věty ,,jaktože už nerodíš,, ,,jaktože jste pořád 2v1,, no to je něco :) holky závidím, že už to máte za sebou, termín mám teď v pátek :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14.3.12 11:12

Jojo ja rodila ve 41tt a od 32 druheho tydne jsem se otvirala a jedina veta kterou sem slysela kdyz sem nekomu volala bylo uz rodis uz jedes do porodnice uz bys mohla porodit popostrcho at uz rodite a dokonnce co me nejvic stvalo byla moje tchyne se slovy my sme museli chodit az do porodu do prace a kdyz se dovedela ze jsem mela epidural my to zvladali i bez injekci a vseho kdyz to slo tam pujde to aj ven nesnasela sem tyhle vety takze presne vim jak ti je

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí

Babylove Prsní vložky

• (2.4) + 40 recenzí