Poradna porodní asistence
Bc. Vladimíra Toplaková
@lisma neboj toho se asi nejspis taky dockam
myslela jsem, ze druhe byva vetsinou driv ![]()
U mě taky žádná změna. zítra přenáším 5. den. Ráno mám kontrolu, tak uvidíme..
@Makine holly desite
Me noc krom toho, ze nemuzu spat taky nic neprinesla. Jsem ve skupine rijnatek. Mame uz pet miminek a prenasela jen jedna a to o tri dny, jinak vsechny pred terminem. Me uzcto nebavi ![]()
@viky23 taky jsem v jedne rijnove skupince.mela jsem termin 2.10. A uz tady mame 6 deti.uz sedim na monitoru a sestricka byla zaskocena, ze mam v tehotenske prukazce vsechny radky popsane a nema kam uz psat. ![]()
@Makin ja byla na monitoru naposled pred 14 dny (poprve) a jdu az ve ctvrtek na druhej, tj 3 tydny bez kontroly
tady jsou divni. Ziju v rakousku. Rano ze me neco vyteklo, ale nebylo toho moc, mokre kalhotky a trochu kalhoty od pyzama. Bylo to s vytokem bilym. Ted mam hodne mokry papir po curani, takovy vodovy vytok a lehke boleni v podbrisku. Odvedla jsem malou do skolky a budu cihat. Je me stve, co kdyz je to plodovka, ze je chlap v praci a zbytecne ho tahat domu se mi nechce. Prijde az ve 14hod, pak se mozna pojedu nechat zkontrolovat. ![]()
@viky23 to bych asi jela. vypadá to nadějně
. jinak já už mám termín na vyvolání
. když do středy ráno nic, tak mám nastoupit.
@Makin nic se nedeje jen hodne vodovy vytok. Ani uz me nic neboli. Takze zacinam byt opet otravena po zbytek dne ![]()
@Makin: Fakt ti dali termin na vyvolanie tak skoro? Mas nejake problemy? Ja som dnes bola v poradni a som zase objednana na stvrtok, ze to vyvolanie pripadne dohodneme potom. Obvykle nechavaju u nas prenasat 10 dni…
U nas taky nechavaji 10dni, ale ja si reknu ze chci 13.10. To se narodila dcera.
@lisma žádné problémy nemám. dokonce i vody mám prý dost a mimču je u mě dobře. Ale asi to souvisí s tím, že první šlo císařem a doktorka říkala, že to vyvolání musí udělat pozvolna kvůli jizvě
a že sice začnou ve středu, ale porod vidí na čtvrtek večer až pátek a to už budu přenášet 9 dní.
@Makin to te stejne nechaji nejak dloujo kdyz byl prvni cisar. Mimi uz bude prece hodne velike ![]()
@viky23 no, co k tomu říct. dle odhadu z pátku má mimčo 3,9kg. Takže mi nezbude, než věřit doktorům. Snad vědí, co dělají
.
@Makin no ja nevim, aby te zase jako nakonec nerizli
nevim nac cekaji ![]()