Poradna porodní asistence
Bc. Vladimíra Toplaková
@Makin no ja nevim, aby te zase jako nakonec nerizli
nevim nac cekaji ![]()
@Makin no ja nevim, aby te zase jako nakonec nerizli
nevim nac cekaji ![]()
Ja jdu ve ctvrtek po trech tydnech konecne na kontrolu, tak snad se neco dozvim ![]()
@viky23 bohužel ne, akorát od rána lítám po domě a snažím se ještě stihnout poklidit, vyžehlit atd.. Aby mi ti moji drahoušci měli po dobu mé nepřítomnosti v čem chodit
.
@Makin teda holky, jste o tyden vic, ja kdyz si predstavim jeste tyden, tak mi stoji vsechny vlasy na hlave ![]()
@viky23: Mne je fyzicky dobre, nosila by som ho kludne este dalsie 2 tyzdne. Ale psychicky je to horsie, strasne sa bojim vyvolavania a velkej porodnej hmotnosti.
@lisma to ja nechci vyvolani, prvni mi po prasknuti vody jeste vyvolali, bolesti hrozny, ale zase jsem to mela za sebou. Me po psychicke taky nic moc. Uz chci mit miminko u sebe, normalne se hybat a tak…je mi lito male
@viky23 zprávy z bojiště: v porodnici jsem od včerejška, nedaří se vyvolat. musí postupně, protože jsem po sekci. jenže mimču se ven vůbec nechce. zítra další pokus. Nijak netrpím, žádné bolesti, jen je to opruz.
@Makin jeee tak to je blby, se miminu fakt nechce. Ja dnes kontrola a monitor a nic kloudnyho jsem se nedozbedela. V nedeli dalsi kontrola a prekecam na pondelni vyvolani at maji deti nsrozeniny ve stejny den
at se to zitra hezky rozjede ![]()
@viky23 tak to mame od vcera za sebou. Mame kluka - Viktor 4240g a 55cm
. Aco vy, jak jste na tom?