Čekání aneb 40. týden těhotenství

Napsat příspěvek
Velikost písma:
69235
4.10.14 10:19
Já byla 39+6tt, prý se nic nechystalo, říkal doktor, v noci mi bylo divně, jela jsem ráno do porodnice 40+0tt, doktorka říkala, že ne, že nic, že za tři dny na kontrolu a ještě ten večer se malá narodila, takže ten nález se může změnit z hodiny na hodinu, tak nezoufejte :hug:
A u druhé se to chystalo hodně, byla jsme otevřená na dva prsty a chodila jsem tak ještě 4 dny, než se spustily kontrakce. Takže nohy nahoru a užívat si :mrgreen:
@Nikolllet píše:
Ahoj, je tu někdo 40tt? :kytka: já jsem dnes 39+3 a nic se nechystáááá, tp ve středu :cert:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1724
4.10.14 10:24

@terinka4444 no já se cítím divně každý večer, ale to už je spíš jen vsugerovaný stav z toho, že to může přijít kdykoliv :D :D zrovna tento víkend se mě to nehodí, mám jet k rodičům na hody, tak doufám, že jak na potvoru nebude chtít ven v průběhu dne :D (ikdyž, lepší teď než čekat do vánoc :mrgreen: :mrgreen: )

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6307
4.10.14 10:25

Já čekám 3.dítě, ale první jsem rodila přesně před čtvrt stoletím, tak proto se bojím, že to ze mě budou tahat násilím.

Jak pomoci na svět? To nevím. Sotva už sama lezu. I kdybych chtěla jít umýt okna, nemám sil zvednout ani kbelík

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1724
4.10.14 10:29

@smutná máma No to je pravda, že ty porodní cesty už budou zase „stahlé“, ale aspoň už víš do čeho jdeš :pankac: Já naštěstí jsem přibrala 8kg a břicho tak akorát, energie mám dost, ale taky už mě to nebaví-hlavně to čekání.. Prosimtě okna počkají, to neřeš! Ještě relaxuj, než to přijde :kytka: A co to bude?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2847
4.10.14 10:29

@Nikolllet čekáme asi kluka a vy víte?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
69235
4.10.14 10:30
Hele, já byla na kontrole 23.12. ráno, doktorka do mě hrábla, vytřeštila oči, že mám spotřebovaný čípek a že jsem otevřená na 2 cm, jestli jako nemám kontrakce, no neměla, tak monitor, ani jedna, tak na to koukali. No měli dost narváno, tak mě pustila domů s tím, že se ale čeká jen na kontrakci, pak že se to rychle rozjede. Tak to byly vyhlídky :mrgreen: celého 23. jak na trní, na štědrý den už jsem vyšilovala, a prosila dítě, ať vydrží až po dárcích, už jsem viděla, jak ve 4 odpoledne jedeme :mrgreen: no vydržela až do 26.12. :mrgreen: ale je pravda, že ta první kontrakce to spustila okamžitě, byl to fofr :mrgreen:
@Nikolllet píše:
@terinka4444 no já se cítím divně každý večer, ale to už je spíš jen vsugerovaný stav z toho, že to může přijít kdykoliv :D :D zrovna tento víkend se mě to nehodí, mám jet k rodičům na hody, tak doufám, že jak na potvoru nebude chtít ven v průběhu dne :D (ikdyž, lepší teď než čekat do vánoc :mrgreen: :mrgreen: )

Příspěvek upraven 04.10.14 v 10:31

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2847
4.10.14 10:31

@smutná máma taky už nemůžu ani chodit a navíc mám klidovy režim kvůli vysokému tlaku, takže okna u mě nehrozí

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1724
4.10.14 10:31

@madla21 no my asi holku, ale teda úplně jistá si tím nejsem, doktor furt mlžil

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1468
4.10.14 10:34

Hmm, 40+3 :zed: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1724
4.10.14 10:34

@madla21 já mám zase nízký tlak. Okna jsem umývala minulý týden, myslela jsem, že u toho odpadnu.. takže zbytek oken až někdy příště :mrgreen:

@terinka4444 tak to je dobrý :mrgreen: no holt je vidět, že si z nás ty mimča dělaj dobrou prču :pankac: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1724
4.10.14 10:35

@lisma no taky to tady budu tak psat určitě :mrgreen: termín na vyvolání ještě nedali?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6307
4.10.14 10:35

My čekáme Hedviku. Žádnou neznám, kromě Homolkovic :mrgreen: Tlak mám taky vysoký a nohy jak bambule

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1724
4.10.14 10:43

@smutná máma a ještě sova Harryho Pottera byla Hedvika :mrgreen: krásné jméno, taky nikoho neznám s takovým :kytka: teď jsou samé Vanesky a Sofinky.. Taky jsme chtěli Sofii, ale fakt je jich hodně.. Bude Beata (nebo Viktor). Máš otoky? :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1468
4.10.14 10:44

@Nikolllet: Ne, ale cipek sa skracuje a vcera mi odisla zatka, tak verim, ze maly vylezie sam.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1724
4.10.14 10:45

@lisma tak to se to chystá, to bude určitě brzo :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie