Poradna porodní asistence
Bc. Vladimíra Toplaková
@Nikolllet píše:
Ahoj, je tu někdo 40tt?já jsem dnes 39+3 a nic se nechystáááá, tp ve středu
@terinka4444 no já se cítím divně každý večer, ale to už je spíš jen vsugerovaný stav z toho, že to může přijít kdykoliv
zrovna tento víkend se mě to nehodí, mám jet k rodičům na hody, tak doufám, že jak na potvoru nebude chtít ven v průběhu dne
(ikdyž, lepší teď než čekat do vánoc
)
Já čekám 3.dítě, ale první jsem rodila přesně před čtvrt stoletím, tak proto se bojím, že to ze mě budou tahat násilím.
Jak pomoci na svět? To nevím. Sotva už sama lezu. I kdybych chtěla jít umýt okna, nemám sil zvednout ani kbelík
@smutná máma No to je pravda, že ty porodní cesty už budou zase „stahlé“, ale aspoň už víš do čeho jdeš
Já naštěstí jsem přibrala 8kg a břicho tak akorát, energie mám dost, ale taky už mě to nebaví-hlavně to čekání.. Prosimtě okna počkají, to neřeš! Ještě relaxuj, než to přijde
A co to bude?
@Nikolllet píše:
@terinka4444 no já se cítím divně každý večer, ale to už je spíš jen vsugerovaný stav z toho, že to může přijít kdykoliv![]()
zrovna tento víkend se mě to nehodí, mám jet k rodičům na hody, tak doufám, že jak na potvoru nebude chtít ven v průběhu dne
(ikdyž, lepší teď než čekat do vánoc
![]()
)
Příspěvek upraven 04.10.14 v 10:31
@smutná máma taky už nemůžu ani chodit a navíc mám klidovy režim kvůli vysokému tlaku, takže okna u mě nehrozí
@madla21 no my asi holku, ale teda úplně jistá si tím nejsem, doktor furt mlžil
@madla21 já mám zase nízký tlak. Okna jsem umývala minulý týden, myslela jsem, že u toho odpadnu.. takže zbytek oken až někdy příště ![]()
@terinka4444 tak to je dobrý
no holt je vidět, že si z nás ty mimča dělaj dobrou prču
![]()
@lisma no taky to tady budu tak psat určitě
termín na vyvolání ještě nedali?
My čekáme Hedviku. Žádnou neznám, kromě Homolkovic
Tlak mám taky vysoký a nohy jak bambule
@smutná máma a ještě sova Harryho Pottera byla Hedvika
krásné jméno, taky nikoho neznám s takovým
teď jsou samé Vanesky a Sofinky.. Taky jsme chtěli Sofii, ale fakt je jich hodně.. Bude Beata (nebo Viktor). Máš otoky? ![]()
@Nikolllet: Ne, ale cipek sa skracuje a vcera mi odisla zatka, tak verim, ze maly vylezie sam.