Čekání aneb 40. týden těhotenství

Napsat příspěvek
Velikost písma:
182
14.3.12 13:16
nellaskrobakova píše:
Jojo ja rodila ve 41tt a od 32 druheho tydne jsem se otvirala a jedina veta kterou sem slysela kdyz sem nekomu volala bylo uz rodis uz jedes do porodnice uz bys mohla porodit popostrcho at uz rodite a dokonnce co me nejvic stvalo byla moje tchyne se slovy my sme museli chodit az do porodu do prace a kdyz se dovedela ze jsem mela epidural my to zvladali i bez injekci a vseho kdyz to slo tam pujde to aj ven nesnasela sem tyhle vety takze presne vim jak ti je

jj Nelli, je to na palici :) tchán mě dokonce chodí každé dopoledne kontrolovat, jestli ještě nepotřebuju zavést :zed: Sem si z toho dokonce už dělala legraci, ať nemají takovou péči, že když manža nebude doma, tak že jim buď zavolám, nebo se tam odvezu sama :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14.3.12 16:52

to tchyne kazde rano kontrolovala jestli tu s mojim mame boty a bundy jestli jsme uz nahodou nejeli uz od listopadu sem polovine rodiny rodila ve snu no nakonec jsem zacla rodit 7.12 ve 22:45 teprve 8.12 ve 3 jsme jeli do porodnice a nez sme nastupovali do vytahu volala tchyne kde jsme ze pes je nahore sam a my tam nejsme tos kde by jsme byli sli jsme na pivo ve tri rano :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6257
5.4.14 15:50

Ahoj, od pondelka zacinam 40tt..Mala je otocena spravne ale neni ulozena v panvi, a vzhledem k vysce a mim proporcum nejsis ani nelehne, ale tak nechava to do posledni chvyle prirode. :) S cim uz jsem se smirila, A co vy jak se citite pred koncem? :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1047
5.4.14 17:23

holky kdyby jste meli nekdo zajem prodavam po detech

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Katii
5.4.14 18:52

@Andy27 ja zacinam pristi tyden 40. tt, jsem otevrena na 3 prsty, hlenova zatka odchazi a ve stredu mi doktorka delala Hamiltona, ale miminku se proste nechce a ja jsem nedockava :)

• Citovat
  • Upravit
6257
5.4.14 19:03

@Katii Tak to uz zni i tak nadejne, na tri prsty, :palec: my se nechystame vubec, fur se drzi vysoko :lol: Rozhoduje se asi jak ze to prijde na svet :mrgreen: Co jinak cekas? ja holcicku vahovy odhad 3100..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Katii
5.4.14 19:14

@Andy27 chlapecka :) ale vahu nevim, naposledy mi ji doktorka rikala asi pred mesicem a to bylo 2,5 kg, tak jsem zvedava :)

• Citovat
  • Upravit
124
6.4.14 00:42

Ahoj holky ja mam termin tet ve středu a jsem pozvana na zatezovi test ve stredu v 8:00 ale vubec nevím zda me ještě pustí domu nebo jak to bude jinak synator se narodil císařem dusil se

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23
11.4.14 10:53

Ahoj holky, je tu někdo kdo očekává v brzké době mimi? Dnes začínám 40 t termín mám 17.4., což je za 6dni :pankac: ale prý Nejsem vůbec připravena :( tak mě to docela štve ze se mimču nějak nechce :-) jsem jak slon, nic už mě nebaví, jediné co je fajn, ze v noci skvěle spím :lol: až na par vstáváni na záchod. Tak snad se tu někdo najde :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18
11.4.14 11:49

Ahojky, já už prcka mám ale taky to na porod vůbec nevypadalo ale na poslední kontrole mě už z porodnice nepustili a vyvolali mi porod den před termínem. Takže neboj, nějak to dopadne. Já jsem dvě hodiny před porodem nebyla vůbec otevřená a pořád to nevypadalo tak mi dali dvojitou dávku oxytocinu a šlo to ráz naráz :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23
15.4.14 06:55

Tak já jdu dneska do doktora jsem zvědavá co mi řekne. Kámoška říkala jak neporodím do víkendu tak jdu na vyvolávání :-( Bojím se toho jako čert kříže. Dneska jsem celou noc nespala a čekala až bude ráno 8o To mám asi z tho čtení těch diskuzí :mrgreen: Fakt tu není žádná holčina kterou to taky čeká?? :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
54
16.4.14 22:31
@szbarca píše:
Tak já jdu dneska do doktora jsem zvědavá co mi řekne. Kámoška říkala jak neporodím do víkendu tak jdu na vyvolávání :-( Bojím se toho jako čert kříže. Dneska jsem celou noc nespala a čekala až bude ráno 8o To mám asi z tho čtení těch diskuzí :mrgreen: Fakt tu není žádná holčina kterou to taky čeká?? :zed:

Tak můžu ti říct, že já jsem na tom na chlup stejně :P TP mám také 17.4., což je zítra a u nás se taktéž nic neděje :cert: :D Zítra jdu na kontrolu do porodnice tak jsem sama zvědavá, co mi řeknou. TP dle ultrazvuku jsem měla 11.4., ale nakonec mi nechali ten zítřejší, i když je pravda, že je to tam spíš od názoru…uvidím zítra. Co ti řekli dnes u lékaře? Zdravím tě a držím palce. Také bych se moc ráda vyhla přenášení a vyvolávání porodu…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23
17.4.14 06:46

Ahoj, tak mi doktor řekl, že stála nejsem připravená na porod ani otevřená. Pak se mě zeptat jestli chci přirozený porod nebo vyvolávaný. Hledím na něho jak puk a říkám mu, že ted jsem prvorodička že nevím co je lepší, ale asi ten přirozený že :) Tak že počkáme do 24.4. a pokud to nepřijde samo, tak jdu hned to pondělí na vyvolání :zed: Zase si říkám, třeba mi to špatně spočítal :nevim: nemám žádné poslíčky ani nějáký náznak že bych měla jít rodit :-D Takže dneska je náš velký den D a vidím to že asi zase nic nebude :cert: Je to hrozné čekat každý den, kdy to příjde…zítra jdu do porodnice na odposlechy a asi mě i vyšetří tak jsem zvědavá :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
54
17.4.14 12:41

Ono přirozený porod je určitě lepší, já bych si to takto přála, ale pokud budou vyvolávat, nedá se nic dělat :( Mě dneska natočili akorát ozvy miminka a ty byly v pořádku tak mám přijít zase v sobotu. Dneska mě dr. nekontrolovala tak nevím, zda jsem otevřená nebo ne, více se dozvím příště. V po jsem ale byla pořád ještě zavřená, čípek držel. Taky jsem nervozní a to čekání mě nebaví, ale pokud je vše v pořádku, zatím snad není důvod plašit. Ještě pořád je čas tak uvidíme :) Třeba nás to o víkendu chytne a bude :lol: Každopádně držím palečky :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23
18.4.14 14:56

Tak já byla dneska na ozvy, vše v pořádku. V neděli jdu znovu. Doktor říkal, pokud do čtvrtka neporodím sama, tak jdu na vyvolání. No já se moc nadšeně netvářila a doktor taky ne. Ale říkal, že déle se to nemá nechávat. Ubývá plodové vody a placenta stárne. Ale jako já se cítím uplně v pohodě :dance: Mě doktor taky nekontroloval. Takže více taky nevím. :nevim: No třeba se rozrodíme do příštího týdne, ale já teda nemám žádné příznaky. Jen večer jak jdu spát a lehnu si, tak mě hrozně tlačí na spodek (nevím jak to napsat lépe :mrgreen: ) a mám takové jemné bodavé bolestí ale po chvilce to přejde a spím až do rána. Teda až na pár zastávek WC :mrgreen: Takže jdeš zítra, jsem zvědavá jestli tě bude vyšetřovat. Zatím se měj krásně a dej zase vědět :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí

Babylove Prsní vložky

• (2.4) + 40 recenzí