Čekání aneb 40. týden těhotenství

Napsat příspěvek
Velikost písma:
127
6.7.10 18:31

Tak hlásím, že 30.6. přišel náš brouček na svět, umoudřil se a den před plánovaným vyvoláváním přispěchal sám po 4 hodinách. Přeji všem takový krásný a rychlý porod a pohodové miminko:)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1964
6.7.10 18:47
ddinna píše:
Teerosek:Asi jen 10%dětí se rodí přesně na termín,tak vážně pochybuju,že to budeme my :nevim: Ale bylo by to hezký :potlesk: :palec:

To jo,ale musíme věřit a doufat…jedno víme jistě,ven půjde určitě :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1964
6.7.10 18:48
Dynki píše:
Tak hlásím, že 30.6. přišel náš brouček na svět, umoudřil se a den před plánovaným vyvoláváním přispěchal sám po 4 hodinách. Přeji všem takový krásný a rychlý porod a pohodové miminko:)

Moc gratuluji,hlavně at jste oba zdraví…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
973
6.7.10 18:52
Teerosek píše:
Dynki píše:
Moc gratuluji,hlavně at jste oba zdraví…

Také se přidávám ke gratulaci, ať jste oba zdraví jako rybičky :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
75
6.7.10 19:20
macekk píše:
Esmerko tak doufám, že teda bude aspon spavé když už je tam tak dlouho :-D
Mám spíš o něj strach, kontrola po týdnu se mi zdá být hodně, kdybych chodila aspon po dvou dnech

Neboj, taky chodím po týdnu… a docela mi to stačí. Vždycky je to na půl dne.. Kdybych necítila žádné pohyby, byla bych na mrtvici. Ale levý bok to jistí :-) když si na něj lehnu, malá se vždycky zachruje :srdce: Ale i tak, ať už jdou do kočárku!!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
75
6.7.10 19:22
Dynki píše:

Veeliká gratulace a přání hodně zdravíčka!!! Jo a moc závidím… :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2858
6.7.10 20:07
Dynki píše:

Gratuluju moc…už se těším až tohle budu psát já :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4444
6.7.10 20:34

Dynki: gratulkaaa k miminku…

DDino: tak co dorazilo jedno chlazený????

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17124
7.7.10 00:06

Dinky:Gratuluju k miminku :potlesk: :palec: :kytka: :hug:
Terko:neeee :zed: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10190
7.7.10 06:14

Dinky gratuluju k prckovi :kytka: :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1
7.7.10 12:11

Tak mám za sebou další poradnu. Nález skvělý jen se rodit nechce. Další kontrola v pátek a v pondělí na vyvolání (tedy pokud neporodím).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2892
7.7.10 13:19

Cifrulo třeba to víkendu dopadne :lol: já jdu na kontrolu zítra, tak jsem zvědavá..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2858
7.7.10 13:30

Tak děvčátka: zítra ráno v 7:00 nástup na plánované ukončení těhotenství císařským řezem :-D Tak přece sem se dočkala :) Jinak Velikost plodu:omezené možnosti softwaru :D Takže prej je to něco přes 4200g :D Tak mi zítra držte palečky, z císaře mám strach… 8-o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10190
7.7.10 14:00

ahojky
tak my dneska taky naposledy 2v1 :dance: ráno nástup a vyvolávačka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17124
7.7.10 15:11

Holky moc vám držím palečky na vyvolávačky a Klovase na císaře :palec: :palec: :palec: Přeju vám at máte rychlý porod a dočkáte se co nejdřív miminka :hug:
Já mám nástup na vyvolání až příští pátek,tak mrnous má ještě dost času,aby se vylodil sám :nevim: Dnes se jim nelíbili prcka ozvy,tak jsem musela za dvě hodiny na další monitor,ale to už bylo ok.Kontrola taky v pohodě.Malej je nachystanej jak nejvíc to jde a ted už záleží na mě,jestli se začnu otvírat sama nebo ne :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí

Babylove Prsní vložky

• (2.4) + 40 recenzí