Poradna porodní asistence
Bc. Vladimíra Toplaková
Tak hlásím, že 30.6. přišel náš brouček na svět, umoudřil se a den před plánovaným vyvoláváním přispěchal sám po 4 hodinách. Přeji všem takový krásný a rychlý porod a pohodové miminko:)
ddinna píše:
Teerosek:Asi jen 10%dětí se rodí přesně na termín,tak vážně pochybuju,že to budeme myAle bylo by to hezký
![]()
To jo,ale musíme věřit a doufat…jedno víme jistě,ven půjde určitě ![]()
Dynki píše:
Tak hlásím, že 30.6. přišel náš brouček na svět, umoudřil se a den před plánovaným vyvoláváním přispěchal sám po 4 hodinách. Přeji všem takový krásný a rychlý porod a pohodové miminko:)
Moc gratuluji,hlavně at jste oba zdraví…
Teerosek píše:Dynki píše:Moc gratuluji,hlavně at jste oba zdraví…
Také se přidávám ke gratulaci, ať jste oba zdraví jako rybičky ![]()
macekk píše:
Esmerko tak doufám, že teda bude aspon spavé když už je tam tak dlouho
Mám spíš o něj strach, kontrola po týdnu se mi zdá být hodně, kdybych chodila aspon po dvou dnech
Neboj, taky chodím po týdnu… a docela mi to stačí. Vždycky je to na půl dne.. Kdybych necítila žádné pohyby, byla bych na mrtvici. Ale levý bok to jistí
když si na něj lehnu, malá se vždycky zachruje
Ale i tak, ať už jdou do kočárku!!!!
Dynki píše:
Veeliká gratulace a přání hodně zdravíčka!!! Jo a moc závidím… ![]()
Dynki píše:
Gratuluju moc…už se těším až tohle budu psát já ![]()
Dynki: gratulkaaa k miminku…
DDino: tak co dorazilo jedno chlazený????
Tak mám za sebou další poradnu. Nález skvělý jen se rodit nechce. Další kontrola v pátek a v pondělí na vyvolání (tedy pokud neporodím).
Cifrulo třeba to víkendu dopadne
já jdu na kontrolu zítra, tak jsem zvědavá..
Tak děvčátka: zítra ráno v 7:00 nástup na plánované ukončení těhotenství císařským řezem
Tak přece sem se dočkala
Jinak Velikost plodu:omezené možnosti softwaru
Takže prej je to něco přes 4200g
Tak mi zítra držte palečky, z císaře mám strach… ![]()
ahojky
tak my dneska taky naposledy 2v1
ráno nástup a vyvolávačka
Holky moc vám držím palečky na vyvolávačky a Klovase na císaře
Přeju vám at máte rychlý porod a dočkáte se co nejdřív miminka ![]()
Já mám nástup na vyvolání až příští pátek,tak mrnous má ještě dost času,aby se vylodil sám
Dnes se jim nelíbili prcka ozvy,tak jsem musela za dvě hodiny na další monitor,ale to už bylo ok.Kontrola taky v pohodě.Malej je nachystanej jak nejvíc to jde a ted už záleží na mě,jestli se začnu otvírat sama nebo ne ![]()