Poradna porodní asistence
Bc. Vladimíra Toplaková
Ahojky
Cifrulo já si myslím, že tomu nijak asi nepomůžem, já už vyzkoušela uplně všechno i ten olej a níííííc
![]()
Se tak divam ze Klovasa se dneska neozvala ze by uz se dockala mimi??holky myslim na vas a dokazu si predstavit jak hrozne je to cekani…
Ahoj holky..už pár dní sleduji vaší diskusi a plně s váma soucítím..já sice ještě nepřenáším, ale termín mám ted v pondělí a už bych to ráda měla za sebou, protože tyhle vedra, to je za trest
a taky už jsem vyzkoušela všechno možné a nic mi nepomáhá
tak všem přeji hodně sil a zdravé mimi..
Hojas holky, tak kontrola za mnou. Hamilton č.3 prveden a včerejší vínko nepomohlo akorát mne deska ráno bolela po něm hlava. A to jsem vypila stěží decku. Do toho oleje se mi vůbec nechce. Asi už to nechám na mimču. Čaute zoufalka.
děvčátka…muj pan doktor je pěknej ichtyl…a asi né nadarmo se mu říka veterinář…tak,abych upřesnila…termín jsem měla 30.6. a né jak si pan doktor špatně spočítal už před týdnem…takže přenáším dva dny…ale porodní cesty mám prej připravené a vypadá to, že každou chvilkou bych už mohla…paní doktorka se i velmi těší na muj porod…mělo by to jít hladce…akorát pozor: Velký plod
By mě fakt šlehlo…ještě mi můžou říct, že budu rodit za rok a jdu si hodit
A běda, jestli se pan milej veterinář spletl i s tím, že to bude kluk… ![]()
Ahojky, no já tu samozřejmě taky nemůžu chybět
Mám dnes po zátěžáku a vůbec to se mnou nehlo, sestřičky se mě tam chodily ptát, jestli cítím kontrakce a já tak možná dvě slabý… TAkže teď budu chodit obden na monitor a vyvolání eventuelně ve čtvrtek. No je to teda na prd, to čekání
a nejhorší je to vedro ![]()
Celé odpoledne jsem byla s dcerou na bruslích-teda ona byla, já za ní funěla po svých a tak jsem doufala, že po tom Hamiltnu č.3 a zabíračce na cyklo-stezce se to rozjede a ničevo.
Klovaso ten tvůj Dr. je starý nebo mladý? Mám zkušenost, že starší neumí moc s UZ ani jinými „novotami“. Když jsem byla poprvé těhotná, chodila jsem k jednomu důchodci, který mi neřekl ani pohlaví mimina a to prý šlo krásně vidět. Prý naše mamky rodily bez všech těch vymožeností aspoň prý byly překvapené. Pak se nedivím, že můj děda pocházel z devíti dětí a to byl jediný kluk.
macekk píše:
Ahojky
Cifrulo já si myslím, že tomu nijak asi nepomůžem, já už vyzkoušela uplně všechno i ten olej a níííííc![]()
Já jsem porodila těsně před vyvolávačkou jenom díky ricinovému koktejlu. Přenášela jsem devět dní po UZ termínu, a čtrnáct po termínu podle MS a všechny ostatní alternativy už jsem vyčerpala (kromě Hamiltonova hmatu, ale o ten jsem stejně vůbec nestála).
Všem čekajícím brzký a hladký porod
.
Ahojky, a co to přesně je? Kupuje se v lékárně?
Já už taky nevím, co bych vyzkoušela, o tomhle jsem ještě neslyšela.....
Cifrula: tak 40-45 mu bude…víc si myslim, že ne…Ale u nás mu říkaj veterinář, takže on to asi fakt moc umět nebude
nebo si to neumim vysvětlit
No co…tak přenáším dva dny, to se ještě dá…teď jen, jestli to bude opravdu klučina ![]()
Ahojky,
a když ne???
![]()
Jinak-tahle diskuze mi jde jak na zavolanou
Hezky vecer preju VSEM
![]()
Přeju aby to byl klučina, taky čekám kluka-doufám. Mám spoustu známych, kterým řekli že to bude kluk a nakonec to jsou Barborky a Sofinky a Lucinky atd. Mne to řekli tři Dr. tak pevně doufám. Taky jsem četla diskusi na téma váha a viděla jsem tam tvůj příspěvek Klovaso. S tou váhou si nic nedělěj. V prvním těh. jsem přibrala 30kg a teď 40kg. Jestli budeš kojit a budeš si trochu dávat pozor na příjem, tak to dáš brzy dolů. Já se začala rychleji pohybovat. Prostě jako kdybych stále někam spěchala a celých 30kg jsem měla dole za 8-9 týdnů. Příjem jsem omezila na cca 2000 kcal mléko jsem neztratila-kojila jsem až do jednoho roku.
Cifrula píše:
Přeju aby to byl klučina, taky čekám kluka-doufám. Mám spoustu známych, kterým řekli že to bude kluk a nakonec to jsou Barborky a Sofinky a Lucinky atd. Mne to řekli tři Dr. tak pevně doufám. Taky jsem četla diskusi na téma váha a viděla jsem tam tvůj příspěvek Klovaso. S tou váhou si nic nedělěj. V prvním těh. jsem přibrala 30kg a teď 40kg. Jestli budeš kojit a budeš si trochu dávat pozor na příjem, tak to dáš brzy dolů. Já se začala rychleji pohybovat. Prostě jako kdybych stále někam spěchala a celých 30kg jsem měla dole za 8-9 týdnů. Příjem jsem omezila na cca 2000 kcal mléko jsem neztratila-kojila jsem až do jednoho roku.
Já doufám, že to půjde dolů…Jsem hodně moc oteklá a hlavně teď sotva lezu…tak snad pak to půjde rychleji s tím pohybem…
Mě potvrdil chlapečka právě muj doktor a pouze jednou ve 31.tt, ukazoval mi i pindíka, ale tak já vim prd, jestli to fakt byl pinďa
Jinak holky, jak ste na tom s otevřením??
Dneska hrdlo 1cm. Takže není úplně ztraceno. Ještě jsem se nezačala otvírat.
Holky já už zoušela snad všechno. Každodenní sex, masáž bradavek, piju čaj z malinníkového listí, horké koupele, dneska jsem si pustila music a tačila o sto-šest a pořád nic. Ješte mi zbývá z těch babských rad sklenka červeného nebo ricinový olej. Do toho posledního se mi moc nechce. Raději začnu vínem. Zase dám vědět jak to dopadlo.