Čekání aneb 40. týden těhotenství

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Cifrula
1.7.10 18:09

Holky já už zoušela snad všechno. Každodenní sex, masáž bradavek, piju čaj z malinníkového listí, horké koupele, dneska jsem si pustila music a tačila o sto-šest a pořád nic. Ješte mi zbývá z těch babských rad sklenka červeného nebo ricinový olej. Do toho posledního se mi moc nechce. Raději začnu vínem. Zase dám vědět jak to dopadlo.

• Citovat
  • Upravit
10190
2.7.10 00:10

Ahojky
Cifrulo já si myslím, že tomu nijak asi nepomůžem, já už vyzkoušela uplně všechno i ten olej a níííííc :zed: :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
244
2.7.10 11:22

Se tak divam ze Klovasa se dneska neozvala ze by uz se dockala mimi??holky myslim na vas a dokazu si predstavit jak hrozne je to cekani…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2892
2.7.10 12:12

Ahoj holky..už pár dní sleduji vaší diskusi a plně s váma soucítím..já sice ještě nepřenáším, ale termín mám ted v pondělí a už bych to ráda měla za sebou, protože tyhle vedra, to je za trest :-) a taky už jsem vyzkoušela všechno možné a nic mi nepomáhá :-) tak všem přeji hodně sil a zdravé mimi..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Cifrula
2.7.10 12:39

Hojas holky, tak kontrola za mnou. Hamilton č.3 prveden a včerejší vínko nepomohlo akorát mne deska ráno bolela po něm hlava. A to jsem vypila stěží decku. Do toho oleje se mi vůbec nechce. Asi už to nechám na mimču. Čaute zoufalka.

• Citovat
  • Upravit
2858
2.7.10 13:16

děvčátka…muj pan doktor je pěknej ichtyl…a asi né nadarmo se mu říka veterinář…tak,abych upřesnila…termín jsem měla 30.6. a né jak si pan doktor špatně spočítal už před týdnem…takže přenáším dva dny…ale porodní cesty mám prej připravené a vypadá to, že každou chvilkou bych už mohla…paní doktorka se i velmi těší na muj porod…mělo by to jít hladce…akorát pozor: Velký plod :mrgreen: By mě fakt šlehlo…ještě mi můžou říct, že budu rodit za rok a jdu si hodit :mrgreen: A běda, jestli se pan milej veterinář spletl i s tím, že to bude kluk… 8-o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
86
2.7.10 15:51

Ahojky, no já tu samozřejmě taky nemůžu chybět :lol: Mám dnes po zátěžáku a vůbec to se mnou nehlo, sestřičky se mě tam chodily ptát, jestli cítím kontrakce a já tak možná dvě slabý… TAkže teď budu chodit obden na monitor a vyvolání eventuelně ve čtvrtek. No je to teda na prd, to čekání :-? a nejhorší je to vedro :jazyk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Cifrula
2.7.10 20:40

Celé odpoledne jsem byla s dcerou na bruslích-teda ona byla, já za ní funěla po svých a tak jsem doufala, že po tom Hamiltnu č.3 a zabíračce na cyklo-stezce se to rozjede a ničevo.
Klovaso ten tvůj Dr. je starý nebo mladý? Mám zkušenost, že starší neumí moc s UZ ani jinými „novotami“. Když jsem byla poprvé těhotná, chodila jsem k jednomu důchodci, který mi neřekl ani pohlaví mimina a to prý šlo krásně vidět. Prý naše mamky rodily bez všech těch vymožeností aspoň prý byly překvapené. Pak se nedivím, že můj děda pocházel z devíti dětí a to byl jediný kluk.

• Citovat
  • Upravit
14015
2.7.10 20:58
macekk píše:
Ahojky
Cifrulo já si myslím, že tomu nijak asi nepomůžem, já už vyzkoušela uplně všechno i ten olej a níííííc :zed: :zed:

Já jsem porodila těsně před vyvolávačkou jenom díky ricinovému koktejlu. Přenášela jsem devět dní po UZ termínu, a čtrnáct po termínu podle MS a všechny ostatní alternativy už jsem vyčerpala (kromě Hamiltonova hmatu, ale o ten jsem stejně vůbec nestála).

Všem čekajícím brzký a hladký porod :wink: .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
86
2.7.10 21:06

Ahojky, a co to přesně je? Kupuje se v lékárně? :-) Já už taky nevím, co bych vyzkoušela, o tomhle jsem ještě neslyšela.....

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2858
2.7.10 21:46

Cifrula: tak 40-45 mu bude…víc si myslim, že ne…Ale u nás mu říkaj veterinář, takže on to asi fakt moc umět nebude :mrgreen: nebo si to neumim vysvětlit :mrgreen: No co…tak přenáším dva dny, to se ještě dá…teď jen, jestli to bude opravdu klučina :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30309
2.7.10 21:50

Ahojky,
a když ne??? :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Jinak-tahle diskuze mi jde jak na zavolanou :dance: Hezky vecer preju VSEM :kytka: :kytka: :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Cifrula
2.7.10 22:32

Přeju aby to byl klučina, taky čekám kluka-doufám. Mám spoustu známych, kterým řekli že to bude kluk a nakonec to jsou Barborky a Sofinky a Lucinky atd. Mne to řekli tři Dr. tak pevně doufám. Taky jsem četla diskusi na téma váha a viděla jsem tam tvůj příspěvek Klovaso. S tou váhou si nic nedělěj. V prvním těh. jsem přibrala 30kg a teď 40kg. Jestli budeš kojit a budeš si trochu dávat pozor na příjem, tak to dáš brzy dolů. Já se začala rychleji pohybovat. Prostě jako kdybych stále někam spěchala a celých 30kg jsem měla dole za 8-9 týdnů. Příjem jsem omezila na cca 2000 kcal mléko jsem neztratila-kojila jsem až do jednoho roku.

• Citovat
  • Upravit
2858
2.7.10 22:39
Cifrula píše:
Přeju aby to byl klučina, taky čekám kluka-doufám. Mám spoustu známych, kterým řekli že to bude kluk a nakonec to jsou Barborky a Sofinky a Lucinky atd. Mne to řekli tři Dr. tak pevně doufám. Taky jsem četla diskusi na téma váha a viděla jsem tam tvůj příspěvek Klovaso. S tou váhou si nic nedělěj. V prvním těh. jsem přibrala 30kg a teď 40kg. Jestli budeš kojit a budeš si trochu dávat pozor na příjem, tak to dáš brzy dolů. Já se začala rychleji pohybovat. Prostě jako kdybych stále někam spěchala a celých 30kg jsem měla dole za 8-9 týdnů. Příjem jsem omezila na cca 2000 kcal mléko jsem neztratila-kojila jsem až do jednoho roku.

Já doufám, že to půjde dolů…Jsem hodně moc oteklá a hlavně teď sotva lezu…tak snad pak to půjde rychleji s tím pohybem… :-) Mě potvrdil chlapečka právě muj doktor a pouze jednou ve 31.tt, ukazoval mi i pindíka, ale tak já vim prd, jestli to fakt byl pinďa :-) Jinak holky, jak ste na tom s otevřením??

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Cifrula
2.7.10 22:54

Dneska hrdlo 1cm. Takže není úplně ztraceno. Ještě jsem se nezačala otvírat.

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí

Babylove Prsní vložky

• (2.4) + 40 recenzí

PureLan 100