Čekání aneb 40. týden těhotenství

Napsat příspěvek
Velikost písma:
324
28.6.10 11:17

Čauky, taky jsem ještě celá:-) Zrovna jsem se vrátila z KO a situace je taková, že mi doktor provedl tvz. Hamiltnův hmat, tak uvidíme jestli nám to pomůže :dance: Jinak mám dorazit v pátek na zátěžový test, kde mi budou dávat kapačku Oxytocinu a zkoušet na monitoru kontrakce dělohy…při tom se to může rozeběhnout. No a pokud stále nic, tak až příští středu mi to vyvolají:-(
Holky pěkně se začínám bát:-((( Celou dobu bylo všechno tak perfektní, že mě to teď docela začíná rozhazovat…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
127
28.6.10 12:20

No tak já dopadla podobně… právě jsem se vrátila z kontroly, kde to na porod teda vůůůůbec nevypadalo. Na zátěžový test jdu ve čtvrtek a v pátek pak na vyvolání…taky mi z toho není nejlépe, doufám, že se ten náš prcek ještě umoudří, nerada bych ho „vyháněla“.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2858
28.6.10 12:54

jeje…Hamiltonův hmat…tak ten mi dělal doktor už minulej týden a na mě prostě nic nezabírá :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
324
28.6.10 12:59

Mě po něm teď pěkně pobolívá bříško, ale to je asi normální že?
Hele holky a máte na monitoru vidět nějaké kontrakce? Já totiž jo, ale nic moc necítím :think: A zmátlo mě, když doktor měl před sebou natočený monitor a ptal se mě zdali mám kontakce.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
127
28.6.10 14:07

Já se v těch křivkách na monitoru prd vyznám. Údajně by ta spodní měla ukazovat kontrakce…mně tam vyletí křivka jen když se malý vrtí, jinak je to skoro rovné, tak těžko říct. A kontrakce taky žádné necítím. Ale podle dr. je vše v pořádku.
Hamiltona mi nedělali (nechtěla jsem ho), takže v tom ti neporadím.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2858
28.6.10 15:18

Mě Hamilton bolel, když mi to tam vrtal…Jinak pak už né…a mám takové tušení, že zítra mi ho bude dělat opět :mrgreen: Jinak kontrakce už mám zažité…pravidelně po třech minutách, cejtila sem tak dvě tři z pěti…hodnota 98…jeden čtvereček na tom papíru znamená jednu minutu…a do určité hodnoty se to neřeší… :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2858
28.6.10 18:13

Ty jo…ta Monďas určitě rodí, páč tu fakt není…jak já jí bože závidím :roll: …hlavně,aby měla zdravé miminko a jí nic nebylo… :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
324
28.6.10 18:25

Načítám citovaný příspěvek, čekejte prosím …

Mě přijde, že rodí všichni okolo jen JÁ ne :mrgreen:
Taky držím palečky!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
372
28.6.10 21:00

Já mám ještě 14 dní čas,ale říkám si, když má být nějaká ta bouřka třeba to mimouška probere k činonosti.Zítra jdu na kontrolu,tak uvidím co nového.Jinak vám všem,které už přesluhujete přeju ať co nejdříve porodíte a hlavně ať je vše v pořádku :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2858
28.6.10 21:46
alimra6 píše:
Já mám ještě 14 dní čas,ale říkám si, když má být nějaká ta bouřka třeba to mimouška probere k činonosti.Zítra jdu na kontrolu,tak uvidím co nového.Jinak vám všem,které už přesluhujete přeju ať co nejdříve porodíte a hlavně ať je vše v pořádku :kytka:

No třeba to tak bude…ani přesluhovat nebudeš…já už sem taková nešťastná,zároveň naštvaná…kdyby jste mě viděli,jak něco sbíram ze země nebo oblékam ponožky :mrgreen: No já vždycky,když usínam, tak si říkam, že chci,aby mě v noci vzbudila bolest…sice mě vzbudí bolest,ale většinou křeč, jak ležím na jednom boku a musím se otočit na druej :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2858
29.6.10 13:19

Jeje holky, tak já si ještě počkám…dneska samozřejmě zase Hamiltona,jak sem očekávala…bolelo to dneska jako prase…a když nic nepomůže,tak musím vydržet ještě týden…No uvidíme uvidíme…budu doufat, že pomůže…Jinak koukám, že se tu od včera nic nezměnilo, tak doufám holky, že už všechny rodíte :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
244
29.6.10 13:56

ahojte mozna vam aspon trosku poradim a mozna si reknete ze je to blbost,ale mam to z kurzu a sama sem to vyzkousela.ja mela termin 21.12.2009 no byla sem hrozne nervozni,ale kdo taky ne ze tak sem si rekla ze zkusim rady z kurzu,bud anebo no 22.12.2009 sem si si sla dat prvni horkou sprchu na brisko ale fakt horkou co nejvic sem snesla a k tomu masirovat bradavky a pak si jeste dala horkou vanu.no a potom po koupeli sme s partnerem sli na sex.to ze muzi maji ve spermii obsazen hormon prostin,ktery se dava i pak ve forme tablety na vyvolani.sice sex byl o nicem s tim briskem,ale rikala sem si kdyby to zabralo.To nam rikala porad v kurzech ze vzdyt mame doma vyvolavac porodu v muzske podobre(ta spermie).No a nevim jestli to bylo tim vsim,ale 23.12.2009 v 7h sem zacala mit kontrakce,no a 13:36 byla mala na svete.Clovek to ale asi nezjisti jestli pomohla ta horka sprcha s masazi a ten sex,nebo mimi by se dralo na svet samo,to uz nezjistim.........ale aspon nejaka rada :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
973
29.6.10 14:34

Ahojky, nikdy nevíš, kdy se to zvrtne :-), navíc Tě asi předá doktor na prohlídku do porodnice před porodem a tam už Ti poví, co a jak … já tam takhle jela a už si mě tam nechali a porod mi vyvolali :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
86
29.6.10 16:37

Já jsem dnes 40+2, byla jsem na kontrole a v pátek jsem poslaná za zátěžový test. Podle doktora není mimi moc sestouplé dolů… Ale chci se zeptat, ten zátěžový test může porod vyvolat, když při něm dávají oxytocin? Já jen jestli se třeba může stát, že bych v pátek po tom testu začala rodit… Jinak mi dnes taky zkusil ten Hamiltonův hmat a na ten zatím žádná odezva není :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2858
29.6.10 18:30

Na mě neplatí nic…Ani horká sprcha, ani sperma ani dvojitej hamilton :mrgreen:
Jinak po zátěžovém testu klidně můžeš začít rodit…Ale taky nemusíš :mrgreen: Jinak mám šanci rodit ještě zítra…už skoro necelej týden mě všechno svědí a mám vyrážku a dnes mi bylo řečeno, že játra asi nefungují,tak jak maj…pokud zejtra budou výsledky KO,tak mi ho večer vyndaj :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí

Babylove Prsní vložky

• (2.4) + 40 recenzí