Děložní obal

2858
22.6.10 16:03

Děložní obal

Zlatíčka,
zítra mám první termín a pan doktor mi dneska odloupl děložní obal s tím,aby mi to uspíšil…ale, že někomu to pomůže třeba hned a někomu vůbec…stalo se Vám to někdy? Popřípadě za jak dlouho jste začaly rodit??? :think: A jestli Vás to bolelo…mě docela jo,když to tam šťoural :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
2832
22.6.10 16:09

Ahoj, viděla bych to na Hamiltonův hmat – bimanuální stlačení dělohy při poporodním krvácení. Jedna ruka je zavedena do vaginy, druhá tlačí přes stěnu břišní. Mě to teda nepomohlo, ale prý to zabírá, tak nevím :think:
Přeji rychlý a pohodový porod :mavam:

Příspěvek upraven 22.06.10 v 16:17

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35545
22.6.10 16:13

Ahojky, jo je to ten Hamilton, mě to teda pomohlo, dopoledne uděláno a ve 21h se to rozjelo. Znám spoustu holek,kterým to nepomohlo. Nezáleží jen na tom. Přeji v rámci možností „příjemný“ a rychlý porod. :kytka: :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24837
22.6.10 16:15

Klovaso, hmat mi MUDr. dělal při 2.-5. porodu. Při 2.-4. jsem porodila ještě týž den (hmat proveden dopoledne, odpoledne nebo večer jsem rodila) , při 5. těhu mi ho dělal v pátek, porodila jsem v neděli :wink:

Hodně štěstí a přeju ti, ať to máš co nejdřív za sebou :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
338
22.6.10 16:21

Mně dělali v uterý a ve čtvrtek znova,rodila jsem v sobotu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
IMI
2766
22.6.10 17:06

Takzvany Hamiltonuv hmat, ale podle lekarskyho slovniku je to uplne neco jinyho. :mrgreen: Proste odloupnou plodove obaly od cipku, tim by se mel zacit uvolnovat rodici hormon. Me delali dvakrat, prvni kluk byl za 2 dny na svete a druhej to samy.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2858
22.6.10 17:25

Jeje…Hamiltnův hmat…no to sem nikdy neslyšela :lol: No a bolelo vás to když vám to odlupoval :mrgreen: Mě řek, že kdyby mi to pomohlo,tak by to mohlo být k večeru…jinak mi to dělal asi tak v 10 a ještě nic…já určo budu ten příklad na koho to nepůsobí? A teklo potom z Vás něco nebo tak? A dělal vám to před termínem nebo až po termínu??? :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
No to jsem na to zvědavá…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2858
22.6.10 17:27

Jeje…sem to s těmi otázkami nějak přehnala :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
28414
22.6.10 17:37

Mě Hamiltona udělal léka v úterý cca v 11:00, od 17:00 jsem začala mít bolesti, v 19:00 jsem byla v porodnici že jsem zašpinila plus bolesti a ve 3:46 se narodilo první dvojče :wink: Hamilton mě nebolel, a nic ze mě neteklo. Jen navečer jednou zašpinění :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24837
22.6.10 17:40

Klovaso, bolelo a dost, není to nic příjemnýho, ale zase taková chvilková bolest. Většinou mi pak hned začaly kontrakce - než jsme dojeli domů, tak se to začalo rozjíždět… Odcházela mi hlenová zátka. U prvního mi hamt dělal přesně v den TP, u dalších 5, 4 a 4 dny po TP :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35545
22.6.10 17:41

Mě to dělal okolo 11h dopo, nebolelo. Už jsem nastoupila na případnou indukci, ale tohle pomohlo. Ve 20h za mnou byl chlap a nic. Ve 21h první příznaky a v 0,10h byl malý na světě. Být doma, tak nestíháme přijet. Nevěš tedy hlavu. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2858
22.6.10 17:53

No mě to právě docela bolelo,jak se tam šťoural a nic ze mě neteče, což bych čekala, že by mělo téct…No uvidíme, jak to dopadne… :mrgreen: Jeje, já ted sleduju každé píchnutí :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
672
22.6.10 18:01

Mně udělal Hamiltona celkem 3×, každý týden 1×, nakonec jsem stejně rodila 41+1, ale je fakt, že mě nikdy nebolel ani ze mě nic neteklo.Ten třetí nakonec zabral a bolesti jsem cítila už když jsem odcházela z ordinace.Ale myslim si, že mimčo půjde na svět stejně až se zachce jemu…Přeji rychlý a pohodový porod

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
IMI
2766
22.6.10 20:23

Nebolelo, neteklo, nespinilo, zabralo :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
902
22.6.10 20:37