Děložní obal

Napsat příspěvek
Velikost písma:
2858
22.6.10 20:41
IMI píše:
Nebolelo, neteklo, nespinilo, zabralo :wink:

Šťastný to člověk :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2858
23.6.10 08:47

Tak na mě to asi nezabralo a mám takové ponětí, že ani nezabere…pořád tu dřepím a pořád mi nic není ani nebolí :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
210
23.6.10 09:01

Ahojky no já si myslím,že mě to doktorka taky dělala,a přitom mi to ani neřekla:-)ale jestli to je to,že mě prohlížela jak jsem otevřená a přitom tlačila ještě břicho dolů?.Tak mě to docela bolelo,ale jen po tu dobu.Ale asi to taky nepomohlo:-)aby mi praskla voda,jinak bolesti mám pořád,ale příjde mi to zbytečné tam už jezdit,když se to dá vydržet a taky to ještě přestává,ale vytékala ze mě zase ta zátka.Ještě,že jsem v porodnici nezůstala už v pondělí bych se tam asi zbláznila nedočkavostí:-))).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
IMI
2766
23.6.10 09:01

To muze bejt treba az za dva tri dny, ja taky necejtila vubec nic. Dej si prochazku a masazz bradavek :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2858
23.6.10 09:23

Mě teda o tom doktor řekl až když jsem se ho ptala, jestli je možné, že mě to dneska bolí :mrgreen: Tak mi to vysvětlil, co dělá…Ale mě to nevadí, že mi to neřek…páč je to fakt macek a potřebuje brzo ven,aby nezmackovatěl ještě více :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Cifrula
23.6.10 16:35

Hojas, Dr. mi odloupl obal(Hamiltonův chvat) teď v pátek a v sobotu mi odešla hlenová zátka. Dneska je středa a na rosypání to nevypadá. Jsem 38+5tt a přibrala jsem 40kg tak si umíš představit, jak se na porod těším.

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí

Babylove Prsní vložky

• (2.4) + 40 recenzí

PureLan 100