Poradna porodní asistence
Bc. Vladimíra Toplaková
IMI píše:
Nebolelo, neteklo, nespinilo, zabralo
Šťastný to člověk
![]()
Tak na mě to asi nezabralo a mám takové ponětí, že ani nezabere…pořád tu dřepím a pořád mi nic není ani nebolí ![]()
Ahojky no já si myslím,že mě to doktorka taky dělala,a přitom mi to ani neřekla:-)ale jestli to je to,že mě prohlížela jak jsem otevřená a přitom tlačila ještě břicho dolů?.Tak mě to docela bolelo,ale jen po tu dobu.Ale asi to taky nepomohlo:-)aby mi praskla voda,jinak bolesti mám pořád,ale příjde mi to zbytečné tam už jezdit,když se to dá vydržet a taky to ještě přestává,ale vytékala ze mě zase ta zátka.Ještě,že jsem v porodnici nezůstala už v pondělí bych se tam asi zbláznila nedočkavostí:-))).
To muze bejt treba az za dva tri dny, ja taky necejtila vubec nic. Dej si prochazku a masazz bradavek ![]()
Mě teda o tom doktor řekl až když jsem se ho ptala, jestli je možné, že mě to dneska bolí
Tak mi to vysvětlil, co dělá…Ale mě to nevadí, že mi to neřek…páč je to fakt macek a potřebuje brzo ven,aby nezmackovatěl ještě více ![]()
Hojas, Dr. mi odloupl obal(Hamiltonův chvat) teď v pátek a v sobotu mi odešla hlenová zátka. Dneska je středa a na rosypání to nevypadá. Jsem 38+5tt a přibrala jsem 40kg tak si umíš představit, jak se na porod těším.