Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
Vim, že to sem nepatří, ale snad to nevadí a někdo poradí…Už nevím, koho se poptat
![]()
Holky, nevíte někdo, kde by se dal sehnat zbytek pracovní desky EGGER - odstín F339 - 38mm. Chci dodělávku kuchyně a potřebovala bych JEN 1*1m, víc ne.
Když už ji na netu někde seženu, tak je to celá linka a to se mi nevyplatí kupovat, když sháním jen 1*1m…
kdyby některá věděla, budu mooooooooc
vděčná
![]()
Já bych zkusila obvolat truhláře, jestli z ní někomu něco nedělal a kousek mu nezbyl.
A nebo obchody, kde je prodávají jestli je možnost koupil jen kus desky nebo se musí brát celá. Vím že jsou dekory, kde si můžeš koupit kolik chceš, u dalších 2 metry a u dalších 4 metry. Nevím kam tvůj dekor zapadá.
Je to kašmír zelený? Z něho jsme dělali někdy vloni, můžu se ti podívat na dílnu jestli tu něco zbylo…
My jsme kupovali pracovní desku v Baumarktu (globus). Bez problémů uřízli kolik jsme chtěli a měli tam i nějaké zbytky. myslím, že i v jiných větších hobymarketech to budou mít stejné.
@Radunka Jojo, to je přesně ono ![]()
@Aspera Obeslala jsem snad všechny v okolí a nic :-/
@Daduka Díky za tip, zkusím se poptat ![]()
Zkus obchody typu OBI, Bauhaus… většinou uříznou kolik potřebuješ, nebo mají různé zbytky. ![]()