Zbytky kůže, co z ní vyrobit?

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
3
14.7.18 10:10

Zbytky kůže

Zdravím. Chtěla bych se zeptat. Mam doma půl tašky zbytků kůže. Odrezky apod. Co s tim? Sit umim ale vubec nevim co s tim. Nejaka rada?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
3115
14.7.18 10:15

Ježíš, já se lekla, že lidské :mrgreen: brrr
Záleží, jak jsou velký… Jestli by byla velká pakárna to sešit a vyrobit z toho třeba nějaký kus oděvu… Nebo míč :mrgreen: hračku…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20513
14.7.18 10:15

Já bych si je nastříhala na malé čtverečky jako podložky pod průchodky.Pokud umíš šít,tak se to bude hodit na mikiny a tepláky :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Uju
6750
14.7.18 10:16

No, já dávala kůži z práce do školky a školy, děti v družině v zimě dělaly čerty a tmavá kůže na šatečky super. Jinak pro domácí využití netuším,normální stroj to neušije-řekla bych.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7008
14.7.18 10:45
@weyky píše:
Já bych si je nastříhala na malé čtverečky jako podložky pod průchodky.Pokud umíš šít,tak se to bude hodit na mikiny a tepláky :palec:

Co to je průchodka, prosím?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1117
14.7.18 10:56

Dají se vyrábět a zdobit různé kožené doplnky záleží na šikovnosti.Nebo dát do školek tam vyrábí s dětmi různé věci.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20513
14.7.18 11:24

@Almatka To je taková ta kovová dírka,kterou prolézá tkanička/šňůrka právě u mikin a tepláků.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7008
14.7.18 16:38
@weyky píše:
@Almatka To je taková ta kovová dírka,kterou prolézá tkanička/šňůrka právě u mikin a tepláků.

No ano, to si uvědomuju ajk vypadá, ale název jsem neznala:)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat