Zdravi k operaci

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
94
6.12.15 10:06

zdravi k operaci

Ahoj vsem, zeptam se asi opravdu debilne, ale potrebuji mit info uz dnes. Syn ma jit v utery na predop. vysetreni na trhani nosni mandle. Nyni odkaslava a ma trochu rymu. Predpokladam, ze musi byt k operaci 100% zdravi, ze? Zadna infekce, ani ta na ustupu. Ptala jsem se sestricky, ale ta i moc neodpovedela, pry at prijdeme a uvidime…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
187
6.12.15 10:08

@petula84 Nejsem si úplně jistá, jak to je s mandlemi, ale hodně přísné to je, když se má dávat anestezie. To mi odmítli a musela se celá operace odsunout, jen kvůli tomu, že jsem byla trochu nachlazená. Anesteziologové si to většinou hlídají.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
94
6.12.15 10:12

Tak on by byl pod narkozou…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
187
6.12.15 10:14

@petula84 Asi záleží na koho zrovna narazíte. Vím od známých, že občas byli na operaci i třeba s rýmou, ale to se většinou moc nedělá, kvůli tomu, aby při operaci mohli bez problému v narkóze dýchat a anesteziologové se nemuseli bát dát anestezii. Kdyby to bylo na mně, řekla bych vám, ať přijedete jindy, ale víte co - záleží na tom, kdo tam bude.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
94
6.12.15 10:17

Tak samozrejme, pokud hrozi jen minimalni nebezpeci, tak budu odkladat dokud nebude uplne fit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2566
6.12.15 10:23

Moje dvě děti přesně toto čeká v úterý v kladenské nemocnici- od nich mám informaci, že je,,povolená" slabá vodová rýma. Bohužel kvůli nemocnosti půjde jen jedno dítě a druhé musí jindy- je pod ATB a má plnou pusinku aftů (mimoch.ty atb na anginu by prý nevadily, pokud nejsou úplně čerstvě, ale hodně vadí ty afty)- naše dětská dr. konzultovala nemocného prcka přímo s ORL.
Držíme palce ať dopadnete dobře!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
94
6.12.15 10:28

Ja mam take objednane oba kluky. Starsi ma hlenovitou rymu, nekdy zbarvenou a ten kasel. Mladsi bud ma zadni rymu nebo blbe dycha kvuli mandli. Tak uvidime.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2566
6.12.15 10:39

Nám to bohužel vyšlo tak, že mladší, který by tu operaci fakt potřeboval -budou dělat oboje mandle- protože sotva dýchá jak to tam má přeplněné, tak marodí a nejde to. Dětská dr.se fakt snažila domluvit to i přes teploty, anginu, atb, až ty afty operaci nadobro zhatily. :,(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

K2 Complex

• (4.8) + 80 recenzí

Quattro+

• (4.7) + 70 recenzí