Zdrávka dálkově
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
Zdravka dálkově
Ahoj holky je mi to trapný sem psát, ale chybama se člověk učí. Byla jsem tenkrát blbá a ve 3 ročníku se vykašlala před zavěrkama na školu takže mám základku a tři roky jsou k hovnu…Ale při mateřské jsem se začala věnovat canisterapii v nemocnici a domově pro sneiory udělala pár kurzů a díky canisterapii našla práci v domově pro seniory na zvláštním režimu, baví mě naplňuje a zjistila jsem, že k tomu zdravotnictví tíhnu..Myslíte, že ve 26 není pozdě studovat dálkově 5 ket zdravku a pak jít třeba na vyšší? Chtěla bych docílit zdravotní sestry. Mám jedno dítko chtěla bych ještě druhý tak snad by šlo studovat i jako těhotná a časem s dvěma dětma. Jsem hloupá, že jsem na toto všechno nepřišla dřív ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Reakce:
@vejisek jéžiši.. neboj se ničeho a hurá do toho.. Nikdy není pozdě začít ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Taky jsem takhle dálkově zdrávku studovala..takže šup do toho! držím ti palce.. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Nikdy není pozdě, já jsem začala studovat ve 30 dálkově ekonomku, sice při zaměstnání to bylo náročné, ale dalo se. Držím palce.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Určitě do toho jdi
Dneska už nikdo nekouká na to, kolik ti je let
Mně je 31, dokončila jsem bakaláře a chystám se na další VŠ
Dneska jdou studovat i lidi po 40, tak šup šup, držím palce!! ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Můj chlap se taky ve 38mi rozhodl, že sš je málo a šel na VŠ. Teď už má hotového bakaláře a přemýšlí, že příští rok půjde ještě na mgr.. ono fakt nikdy není pozdě ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@vejisek píše:
Ahoj holky je mi to trapný sem psát, ale chybama se člověk učí. Byla jsem tenkrát blbá a ve 3 ročníku se vykašlala před zavěrkama na školu takže mám základku a tři roky jsou k hovnu…Ale při mateřské jsem se začala věnovat canisterapii v nemocnici a domově pro sneiory udělala pár kurzů a díky canisterapii našla práci v domově pro seniory na zvláštním režimu, baví mě naplňuje a zjistila jsem, že k tomu zdravotnictví tíhnu..Myslíte, že ve 26 není pozdě studovat dálkově 5 ket zdravku a pak jít třeba na vyšší? Chtěla bych docílit zdravotní sestry. Mám jedno dítko chtěla bych ještě druhý tak snad by šlo studovat i jako těhotná a časem s dvěma dětma. Jsem hloupá, že jsem na toto všechno nepřišla dřív
Na vzdělání není pozdě nikdy
Jen do toho! Já jsem dělala SŠ taky později a pak jsem chodila do školy do čtyřiceti. Protože mně se ve škole prostě líbí.
Moc fandím. ![]()
- Citovat
- Upravit
@vejisek mamka dělala střední zdrávku dálkově, maturovala v roce 2011 - to jí bylo 46
a úplně v pohodě, měla samý
nehledě na to, že k tomu chodila do práce a ještě se starala o mě jako samoživitelka. Ale na vysokou už nešla, prý měla začít dřív se střední, teď už si na vejšku netroufá. Takže začni hned ![]()
- Citovat
- Upravit
Nikdy není pozdě a už vůbec né v 26, tak směle do toho. Když jsem dělala VŠ, tak s námi chodila jedna paní, který bylo padesát a zvládla to.
- Citovat
- Upravit
Zakladatelko jsem na tom skoro stejně jako ty, jen jsem ještě o pár let starší. Také se chystám, že si na jaře konečně vyplním přihlášku k dálkovému studiu na zdrávce. Přeji hodně štěstí.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Děvčata, mohu se zeptat, zda nevíte o VŠ zdravotnické, kde je možné studovat dálkově? Myslím obor ošetřovatelství či nějaký jiný, na který je pak možné navázat magisterské studium. A pokud možno ne za strašné peníze…to bychom asi při mateřské nedali…
Předem díky za rady.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@iwulik píše:
Děvčata, mohu se zeptat, zda nevíte o VŠ zdravotnické, kde je možné studovat dálkově? Myslím obor ošetřovatelství či nějaký jiný, na který je pak možné navázat magisterské studium. A pokud možno ne za strašné peníze…to bychom asi při mateřské nedali…
Předem díky za rady.
ZPČU v Plzni, nebo je také nějaká škola v Příbrami..
- načítám...
- Citovat
- Zmínit