Poradna pro látkování a látkové pleny
Miloslava Ščerbová
@kačenka1 píše:
Myslím, že je akce i v Teta drogerie
Ano Teta drogerie ma „akciu“. Ale to je taka „akcia“ ze 82ks za 400Kc…to iste balenie som v Rossmanovi v akcii kupovala o 100Kc lacnejsie.
No zkusím tedy příští týden toho rossmana, mají mít premimum 52ks zae 249…vychází sto stejně jako aktive baby v tetě..kolem 4,7kč..jsou to teda pěkný pálky…to mě radši ani nezajímá kolik stojí plínka, která není v akci…přemýšlím, že budeme muset asi přejít na nějaké levnější
@Tiasa píše:
Zkuste drogerii Rossmann - tam je mívali celkem levné i bez „akce“
370 korun
Určitě zdražily. Dřív jsem nekupovala Premium Care, protože mi to proti Active Baby přišlo jako zbytečný luxus a teď koukám, že už stojí skoro stejně…
Oni je nenápadně zdraží už teď, aby se mohli na konci roku chvástat, že i přes zdražení DPH ceny zůstávají stejné
. Já teda kombinuju látkovky s papírovkama, ale i tak…
Já jsem hlavně na látkovkách, ale když jsem kupovala balík na dovolenou tak jsem se nestačila divit, kolik to stojí… Nejlevnější malé kupovat nechci, protože tam už se moc o nějaké kvalitě mluvit nedá…
Ahoj holky, normálně už nevědí, co by za ty Pampersky chtěli!!!V létě jsme byli na chalupě a docházely pleny, lítla jsem do Alberta a měli suprovou akci na Happy. Nikdy jsme je neměli, vzala jsem tři balíky s tim, že když nebudou vyhovovat tak je pošlu dál. Normálně lituju, že jsem tu značku nevyzkoušela dřív!!!
Úplně úžasný, srovnatelný s active baby a krásný obrázky. Jo a plena č.5 mě vyšla cca na 3,90. Akorát už končíme, máme pleny jen na spaní. Fakt škoda, že jsem na to nepřišla dřív. Ať si Pampers strčej někam za ty prachy. Zkuste je taky, často jsou akce v Globusu a Albertu. ![]()
Já teď kupovala pampers sleep and play v Globusu na zkoušku, jinak používám active baby, balík za 126kč, ale musí se koupit 3 balíky, vyhovujou takže asi koupím ještě 3 balení, jinak malý jsem ke konci kupovala v DM ty jejich babylove a byly super, jestli pampersky ještě podraží tak začnu kupovat ty v DM, jinak já nakoupila pampers active baby loni v akci v Globusu, když jsem byla ještě těhotná a balík jsem pořídila za 280kč, vel.4 82ks, za takovou cenu jsem je pak už neviděla
@kofola3
ano 370 korun - to větší balení
V Praze navíc rozdávají vždy na čtvrtletí slevové kupony - 10% na nákup - takže ještě s tou slevou vyjdou ty pleny asi nejlevněji ze všech obchodů.
@Tiasa píše:
@kofola3
ano 370 korun - to větší balení
V Praze navíc rozdávají vždy na čtvrtletí slevové kupony - 10% na nákup - takže ještě s tou slevou vyjdou ty pleny asi nejlevněji ze všech obchodů.
to určitě.
I když jsou třeba ve sparu v akci, stojí 369.
Akorát ve Zlíně je to se slevovýma kuponkama do Rossmana bídné, spíš uplně mizerné