Poradna o homeopatii
MUDr. Eliška Bartlová
Nepoužívám, ale nedá mi to… mě to trochu připomíná 4% skupinu, nic proti nim, ale takový ty typický homosexuály. Všemu tomu vévodí slovo Manža, příťa - po tom mi vstávají snad všechny chlupy.. ![]()
No jasne a kdyz jdou k plastickému chirurgovi tak po něm chtějí nova prsika ![]()
A u gynekologa: „s manzou se tulime vzdy kdyz mam ovulku a nedari se nam mimisek“? ![]()
Nepoužívám v reálném životě ani tady
Jen možná někdy slovo těhulka
Mě teda dostali dneska prsíka a textík ![]()
Předpokládám, že inspirace na tohle téma vznikla na popud diskuse „uměla prsíka“..
![]()
@nikol.ondrášovka píše:
A u gynekologa: „s manzou se tulime vzdy kdyz mam ovulku a nedari se nam mimisek“?
No jo, ženská, tulit se nestačí. Neznáte základy sexuální výchovy?
![]()
Prsíka a textík, jo?
Ale do textíku jsem přispěla k věci. ![]()
Předpokládám, že se tu sejdou samý rypny a žádná těhulka s příťou. ![]()
@Kleris26 píše:
Předpokládám, že inspirace na tohle téma vznikla na popud diskuse „uměla prsíka“..![]()
Prsika a textik uz me uplne odrovnaly ![]()
Jsem lehce nakažená tímto slangem
… tady mi to už ani nepřijde… a v podstatě ani nevadí /samozřejmě s mírou/… v reálu nepoužívám…to bych byla za blázna
![]()
@jadviga píše:
Nepoužívám, ale nedá mi to… mě to trochu připomíná 4% skupinu, nic proti nim, ale takový ty typický homosexuály. Všemu tomu vévodí slovo Manža, příťa - po tom mi vstávají snad všechny chlupy..
Tohle je tak filmový homosexuál, rozhodně ne typický ![]()
Osobne nepouzivam, ale byla jsem x-krat svedkem, ze jsou pouzivany docela hojne. A zdaleka ne jen matkami na materske! Tuhle jsem v obchode videla chlapa tak dva metry a 150 kilo, jak manzelce nadsene vyklada, jak si daji k veceri to krasne masicko a jestli radsi s chlebickem nebo bramburkama
Holt citovy vztah je citovy vztah.
Ovulka, těhulka, mimísek, tričenko, atd…
Holky co takove vyrazy pouzivate, mam dotaz. To to pouzivate i v realnem zivote?
Jakoze prijdete do obchodu a chcete 10rohlicku a pulku chlebicku? Ptate se jestli v Takku maji tohle tricenko v mensim? Nebo jestli sef dovoli poledni pauzicku? 

Diky za odpovedi