Zduřelá jizva po císaři

Eskarin
19.1.13 12:13

Zduřelá jizva po císaři

Ahoj, jsem týden a půl po císaři a zduřela mi jizva. Napřed na jednom místě a pak se to rozšířilo dál. Tam kde to zduřelo prvně, tak tam už je rána otevřená a teče z odtud nažloutlá čirá tekutina. Přemýšlím, že s tím zajdu k lékaři, ale kam a v sobotu? A ještě platit za pohotovost? S tím, že mám doma malý mrně, který nemůžu vzít sebou, protože všude řádí chřipky…

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
111
19.1.13 12:16

Já co vím, tak mi taky vytékala čirá tekutina, což by mělo být v pořádku. Já osobně bych si to nechala na pondělí a zašla s tím k dr se ujistit, jestli je vše v pořádku.
Ale jistě tu poradí lépe, já nejsem odborník.:)

Příspěvek upraven 19.01.13 v 12:37

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2178
19.1.13 12:24

No, tak mě jako chirurgické sestře to teda normální nepříjde! Poplatek za pohotovost by pro mě v tuhle chvíli byl opravdu bezpředmětný…Přes víkend fungují v nemocnicích chirurgické ambulance (pohotovost) zajela bych tam a hned. Nažloutlá čirá tekutina, tzv. serózní sekrece může být počínající infekce a pokud nechceš, aby to do pondělka jizva praskla, popř. se infekce rozšířila dále, neváhala bych ani minutu. Na chirurgii, ti nejspíš udělají převaz, ránu propláchnout, ev. zašijou, popř. se bude rána ošetřovat otevřená, nasadí ATB…to jsou jen možnosti, samozřejmě nevím jak tvá rána vypadá a je to individuální!!! Nemusí se dnes jednat o infekci, ale zítra už třeba ano…

Jo a teď Tě třeba nebudou chtít ani hospitalizovat, dá se to zvládnout i doma…ale až se hojení závažně zkomplikuje, pak nebude zbytí…takže prcka bych nechala tatínkovi, nebo babičce na 3 hodinky na starost a jela řešit sebe!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24379
19.1.13 12:32

Ja bych jela, stovka za to stoji dat, vyhnes se infekci i nevhledne jizve, ktera muze zustat bolestiva. nemuze jet nekdo s tebou, aby prcka klidne i v aute pohlidal, nebo doma? nakrmis ho, stejne to prospi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Eskarin
19.1.13 12:41

Takjo, díky. Pojedu do nemocnice…

• Citovat
  • Upravit
1888
19.1.13 13:07

Jed mě se tohle stalo v noci doma ráno jsme jeli k doktorovi ten mi z toho vytáhl ještě nějakou tekutinu a ošetřil. Potom jsem si na jizvu musela dělat odvar z dubový kůry. Hlavně to nezanedbej budeš to mít anbulantní pak by si tě tam třeba nechali

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Eskarin
20.1.13 11:11

J to by mě ještě nějaká dobrá duše musela v tý nemocnici ošetřit že…sestřičky mají očividně jen kvalifikaci nato sedět za pc…

• Citovat
  • Upravit
1888
20.1.13 19:55

Takže žádný ošetření nebylo? To je divný ne :/

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Eskarin
21.1.13 11:10

No čekala jsem v nemocnici asi 2 hodiny, ale na gyn. kam mě poslali měli hodně porodů a jen dva doktory. Tak jsem šla domů, nechtělo se mi jet za tmy po amnestii… Na to se mám ráda, ale koupila jsem si jakýsi gel, rána průběžně vytéká a začíná se stahovat. Celkově ten gel je dobrý, ale je ho málo a stojí dost, ale na ošetření jizvy paráda :-) Stejně si s tím zajdu na tu chirurgickou a uvidím. Přes všední dny to bude lepší. A děkuji všem moc za odpovědi :-)

• Citovat
  • Upravit
413
24.1.13 10:20

Ja teda nevim, ale radsi bych pockala i 4 hodiny nez riskovat infekci.. moje kamaradka ji mela a malem to neprezila, takze bacha na to.. nemusi to nic byt, ale urcite bych si ranu po cisari nepatlala jakymsi gelem a nelecila bych se doma sama.. delej jak myslis, je to tvoje rozhodnuti.. :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí

Babylove Prsní vložky

• (2.4) + 40 recenzí