Zduření mléčné žlázy

16631
30.3.11 20:48

Zduření mléčné žlázy

Milé maminky, babičky, tety :mavam:

moc všechny zdravím a chtěla bych se zeptat na vaše zkušenosti.

/ bohužel jsem v tématech jiných diskuzí nenašla odpověď :cry: /

Mám dceru, které bude 10 měs. od začátku je jen kojena - nyní asi 5× přes den a 1× v noci.
Už dlouho má mírně zvětšené mléčné žlázy - na poradně dr. nic nekomentovala - vidět to není, jen na pohmat.
A já se dneska zapomněla zeptat :cry: … jak dlouho je to „normální“ vlivem mých hormonů a kdy už bych věc měla řešit ??
Nechce se mi zítra ráno k dr. volat.

HA neberu.

Ještě jednou děkuji za rady a :mavam: :mavam: :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
133
31.3.11 08:51

Zdravím maminko!! Nemusíte se obávat, pokud jde jen o zvětšené prsíčka!! Moje starší dcera tím trpěla taky a měla to dokonce tak veliké, že to vypadalo jako by jí rostli prsa, bylo rto vidět i přez tričko, pokud prý nemá ještě k tomu ochlupení na přirození a nebo v podpaží, tak to zase samo odezní. Kdyby jsme prý našli ochlupení, tak by se jednalo o předčasnou pubertu. Díky bohu to byli jen prsa!! Dr nám to vysvětlil že je to hormonama které jsou obsaženy ve všem!! Hlavně nám radil aby jsme měli pestrou stravu, nedávali moc kuřecí maso a že se to samo strovná!! Tak přeji zdravíčko a kdyby se Vám něco i nadále nelíbilo, tak pak už bych to asi konzultovala s lékařem, ale jestli si na prohlídce Váš dr ničeho nevšiml, tak to nebude mít asi zase tak moc a považuje to za normální!! S pozdravem Katka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16631
31.3.11 17:14

Dobré odpoledne Katko, moc děkuji za reakci a uklidnění.
:kytka:

Mějte se pěkně.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
133
1.4.11 10:29

Není zač, nebyla jsem natom o moc lépe, když jsme nato přišli, takže vím jak Vám je!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16631
1.4.11 11:27
:hug: :hug:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2
10.4.17 09:30

je to mléčná/prsní žláza?

Ahoj holky,

prosím o radu. Uvnitř prsou pod bradavkami si nahmatám něco tužšího, vypadá to jako na tomto obrázku http://www.decolen.cz/img/cz/prso.gif to co je označeno jako prsní žláza nebo také zde http://images.slideplayer.cz/…/slide_9.jpg co je označeno jako lalůčky. Mám to na obou prsou a tužší, máte to tam také? Moc děkuju.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Kojenecká lahev

• (4.5) + 85 recenzí

Laktační poradna

Ikona - Anna Musilová