Poradna pediatra
Mudr. Jiří Havránek
Ahoj ja mám tedy staršího kluka a to je katastrofa za vše se vzteka zvlášť jak řeknu ne nebo že to nesmí je zle a řve. to samé večer krásně mi spinkal až do rána a teď no musíme vydržet ale desetkrát vzhůru za noc je na mě hrůza
my máme 15 měsíců
a taky jsem zvědavá jak dlouho to bude trvat
@Anonymní píše:
Ahoj,
Mám bez 2 dnů 3 týdenní holčičku. Před 3 dny se probudila a od té doby je jako vyměněná. Ukňouraná, uřvaná, furt chce jíst, vůbec ale vůbec nechce spát. Předtím spala bez problémů v postýlce, teď usne jedině u mě/na měa v postýlce řve jak tur. Ostatně řve i u mě když zrovna na 20min neusne u prsa
může to být spurt? Jak probíhal u vás a jak dlouho trval?
U takového mrňouska může jít o cokoliv, mazli, koj podle potřeby, zkus pořídit šátek, úžasná věc, když chce mimi být u tebe a potřebuješ mít volné ruce. Mně začal malý spát v postýlce až v půl roce, do té doby spal s maminkou v posteli.
Já mám na telefonku aplikaci the wonder weeks (je to děláno na základě výzkumu těch dvou vědců, co vlastně na ty spurty přišli), těch prvních 10 spurtu už máme naštěstí za sebou, ale většinou nám to vždycky s tím kalendářem sedelo, byla jsem s tím klidnější, už jsem věděla, kdy být připravena:) Píšou, ze trvají většinou od týdne do 4-6 týdnu, záleží na dítěti…
Ahoj,
a v postýlce řve jak tur. Ostatně řve i u mě když zrovna na 20min neusne u prsa
může to být spurt? Jak probíhal u vás a jak dlouho trval? 
Mám bez 2 dnů 3 týdenní holčičku. Před 3 dny se probudila a od té doby je jako vyměněná. Ukňouraná, uřvaná, furt chce jíst, vůbec ale vůbec nechce spát. Předtím spala bez problémů v postýlce, teď usne jedině u mě/na mě