Žehlící prkno

Napsat příspěvek
Velikost písma:
15319
5.2.11 12:10
lenholka píše:
lulje píše:
lenholka, za ty prachy žehlí samo, ne? :lol: :lol: Jinak - moc pěkný design :palec: :potlesk:
jojo zehli :mrgreen: hodne jsem se cukala kvuli cene ale fakt je ted zehleni pohadka :pankac:

Jen by mě zajímalo, kolik lidí žehlí v šatně (viz ta reklama). :mrgreen: Design pěkný, to se musí nechat. :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5527
7.2.11 13:36
Nelisa píše:
lenholka píše:
lulje píše:
lenholka, za ty prachy žehlí samo, ne? :lol: :lol: Jinak - moc pěkný design :palec: :potlesk:
jojo zehli :mrgreen: hodne jsem se cukala kvuli cene ale fakt je ted zehleni pohadka :pankac:
Jen by mě zajímalo, kolik lidí žehlí v šatně (viz ta reklama). :mrgreen: Design pěkný, to se musí nechat. :palec:

Kdybych ěla šatnu, tak určitě žehlí tam a nikde jinde. Bohužel ji nemám :cry:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15319
7.2.11 18:32

Já bych nechtěla být zavřená hoďku dvě v šatně jen proto, abych vyžehlila, v místnostech bez okna mi není dobře. :-D (Netrpím klaustrofobií. :mrgreen: ) Do naší šatny naštěstí nenarvu sebe, prkno, žehličku a ještě koš, tak musím v obýváku u televize. :lol: Fakt je, že bez TV by to šlo asi mnohem rychleji. :pankac:
Ona by to taky musela být dost dobře odvětraná šatna, protože té páry je docela dost. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5527
8.2.11 10:30

Já žehlím 1× týdně, takže mi to zabere o dost víc než hodinu, no, a protože bydlíme v 3pokojovém bytě, tak situace je následující: v děcáku spí princezna, v ložnici spí fotbalista, v obýváku spí tatínek u TV. Žehlím, až když uložím děti do postýlek, takže můžu žehlit jedině v tom obýváku, kde se díváme na to, co chce manžel (takže většinou fotbal :lol: ), ale to mi je celkem jedno, protože bych si z programu stejně nevybrala… Takže kdybych žehlila v nějaké komůrce (třeba bez oken - to je jedno), mohla bych si vychutnávat buď naprosté ticho, nebo bych si pustila svého oblíbeného Bacha nebo Griega, nebo cokoli, co by mi dělalo radost… A třeba bych si tam nastěhovala i madraci a četla bych si místo žehlení :lol: . To je můj sen. Takto nemám kde si cokoli přečíst :nevim: A jsem z toho nešťastná, protože jsem bývala knihomol..... Ách jo..... Chtlo by to větší byt, nebo domeček s pokojem navíc, nebo sestěhovat děti do jednoho pokoje :think: Ale nic z toho zatím není v dohledné době realizovatelné, takže nezbývá než žehlit u fotbalu :zed: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15319
8.2.11 10:40

Jé, Griega… :srdce:
Tak to pak chápu, já žehlím v době, kdy starší je ve školce a mladší spí po obědě v pokojíčku, já jsem sama v obýváku a pouštím si k žehlení dvd, ke kterým se večer nedostanu. :lol: Večer vařím nebo jsem na emimi. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5527
8.2.11 12:27
Nelisa píše:
Jé, Griega… :srdce:
Tak to pak chápu, já žehlím v době, kdy starší je ve školce a mladší spí po obědě v pokojíčku, já jsem sama v obýváku a pouštím si k žehlení dvd, ke kterým se večer nedostanu. :lol: Večer vařím nebo jsem na emimi. :mrgreen:

My jsme na školku mladí, takže jsem s oběma dětmi 24h denně, proto žehlím až večer. Nemám nervy na to, když se mi malá motá kolem žehličky. Tak až budu mít tu šatnu, pořídím si do ní i TV :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
255
13.1.13 11:37

Tak co dámy, už jste vybraly prkno? Já teďka zvažuji taky Leifheit Airsteam M nebo Contour M - cena stejna - ypadá, že bude mít stabilní nožky. Máte je některá? :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1144
17.11.14 23:03

Ahoj, ozivuji diskuzi. Dnes mi prislo nove zehlici prkno Lifeheit, jsem spokojena, je velke, lehke a stabilni, ani mrizka se neobtiskuje, jako u meho stareho. Akorat mam problem, je to moje prvni prkno s vodici antenou na snuru a z te jsem teda vylozene rozpacita. Kdyz do toho snuru upevnim, tak je cela natazena a kdyz zajedu zehlickou kousek dal, misto aby se ohnul, cely ten kram se sklopi a snura vsude zavazi :think: Dozehlila jsem to ze zvyku se snurou volne spustenou. Tak bud jsem nepochopila zpusob pouziti, nebo nevim :oops: Nejak mi unika ta prakticnost. Pouzivate to, vy, co to na prkne mate??? Diky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16201
17.11.14 23:09

@Seal
A zacvakla se ti dobře ta anténka, mně při postavení zajíždí do takové drážky a pak se nesklápí, ale ohýbá. Požívám tak, že uchytím šňůru navolno, tak, abych běžně košili vyžehlila bez většího ohýbání antény, ale šňůra mi nehrnula oblečení. Uff, taková blbost a tak špatně se to popisuje :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7569
17.11.14 23:27
@zrcadlo píše:
@Seal
A zacvakla se ti dobře ta anténka, mně při postavení zajíždí do takové drážky a pak se nesklápí, ale ohýbá. Požívám tak, že uchytím šňůru navolno, tak, abych běžně košili vyžehlila bez většího ohýbání antény, ale šňůra mi nehrnula oblečení. Uff, taková blbost a tak špatně se to popisuje :lol:

znám to, vím co myslíš a myslím, že s to popsala dobře… :palec:

@Seal prostě to zahákni tak, aby šňůra mezi uchycením v anténce a žehličkou byla co nejdelší…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1144
18.11.14 10:07

Tak jsem to znovu prozkoumala a fakt, to se tam musi zatlacit :lol: :oops: Vcera jsem do toho cucela, no asi jsem si stala na vedeni :roll: Mam tu jeste hromadku na dnesek, tak jsem zvedava, mi totiz snura nikdy neprekazela, vyjimecne u velkych veci jako povleceni. Kazdopadne dekuju za radu :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný