Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
lenholka píše:lulje píše:jojo zehli
lenholka, za ty prachy žehlí samo, ne?![]()
Jinak - moc pěkný design
![]()
hodne jsem se cukala kvuli cene ale fakt je ted zehleni pohadka
Jen by mě zajímalo, kolik lidí žehlí v šatně (viz ta reklama).
Design pěkný, to se musí nechat. ![]()
Nelisa píše:lenholka píše:Jen by mě zajímalo, kolik lidí žehlí v šatně (viz ta reklama).lulje píše:jojo zehli
lenholka, za ty prachy žehlí samo, ne?![]()
Jinak - moc pěkný design
![]()
hodne jsem se cukala kvuli cene ale fakt je ted zehleni pohadka
Design pěkný, to se musí nechat.
Kdybych ěla šatnu, tak určitě žehlí tam a nikde jinde. Bohužel ji nemám ![]()
Já bych nechtěla být zavřená hoďku dvě v šatně jen proto, abych vyžehlila, v místnostech bez okna mi není dobře.
(Netrpím klaustrofobií.
) Do naší šatny naštěstí nenarvu sebe, prkno, žehličku a ještě koš, tak musím v obýváku u televize.
Fakt je, že bez TV by to šlo asi mnohem rychleji. ![]()
Ona by to taky musela být dost dobře odvětraná šatna, protože té páry je docela dost. ![]()
Já žehlím 1× týdně, takže mi to zabere o dost víc než hodinu, no, a protože bydlíme v 3pokojovém bytě, tak situace je následující: v děcáku spí princezna, v ložnici spí fotbalista, v obýváku spí tatínek u TV. Žehlím, až když uložím děti do postýlek, takže můžu žehlit jedině v tom obýváku, kde se díváme na to, co chce manžel (takže většinou fotbal
), ale to mi je celkem jedno, protože bych si z programu stejně nevybrala… Takže kdybych žehlila v nějaké komůrce (třeba bez oken - to je jedno), mohla bych si vychutnávat buď naprosté ticho, nebo bych si pustila svého oblíbeného Bacha nebo Griega, nebo cokoli, co by mi dělalo radost… A třeba bych si tam nastěhovala i madraci a četla bych si místo žehlení
. To je můj sen. Takto nemám kde si cokoli přečíst
A jsem z toho nešťastná, protože jsem bývala knihomol..... Ách jo..... Chtlo by to větší byt, nebo domeček s pokojem navíc, nebo sestěhovat děti do jednoho pokoje
Ale nic z toho zatím není v dohledné době realizovatelné, takže nezbývá než žehlit u fotbalu
![]()
Jé, Griega… ![]()
Tak to pak chápu, já žehlím v době, kdy starší je ve školce a mladší spí po obědě v pokojíčku, já jsem sama v obýváku a pouštím si k žehlení dvd, ke kterým se večer nedostanu.
Večer vařím nebo jsem na emimi. ![]()
Nelisa píše:
Jé, Griega…
Tak to pak chápu, já žehlím v době, kdy starší je ve školce a mladší spí po obědě v pokojíčku, já jsem sama v obýváku a pouštím si k žehlení dvd, ke kterým se večer nedostanu.Večer vařím nebo jsem na emimi.
My jsme na školku mladí, takže jsem s oběma dětmi 24h denně, proto žehlím až večer. Nemám nervy na to, když se mi malá motá kolem žehličky. Tak až budu mít tu šatnu, pořídím si do ní i TV ![]()
Tak co dámy, už jste vybraly prkno? Já teďka zvažuji taky Leifheit Airsteam M nebo Contour M - cena stejna - ypadá, že bude mít stabilní nožky. Máte je některá? ![]()
Ahoj, ozivuji diskuzi. Dnes mi prislo nove zehlici prkno Lifeheit, jsem spokojena, je velke, lehke a stabilni, ani mrizka se neobtiskuje, jako u meho stareho. Akorat mam problem, je to moje prvni prkno s vodici antenou na snuru a z te jsem teda vylozene rozpacita. Kdyz do toho snuru upevnim, tak je cela natazena a kdyz zajedu zehlickou kousek dal, misto aby se ohnul, cely ten kram se sklopi a snura vsude zavazi
Dozehlila jsem to ze zvyku se snurou volne spustenou. Tak bud jsem nepochopila zpusob pouziti, nebo nevim
Nejak mi unika ta prakticnost. Pouzivate to, vy, co to na prkne mate??? Diky
@Seal
A zacvakla se ti dobře ta anténka, mně při postavení zajíždí do takové drážky a pak se nesklápí, ale ohýbá. Požívám tak, že uchytím šňůru navolno, tak, abych běžně košili vyžehlila bez většího ohýbání antény, ale šňůra mi nehrnula oblečení. Uff, taková blbost a tak špatně se to popisuje ![]()
@zrcadlo píše:
@Seal
A zacvakla se ti dobře ta anténka, mně při postavení zajíždí do takové drážky a pak se nesklápí, ale ohýbá. Požívám tak, že uchytím šňůru navolno, tak, abych běžně košili vyžehlila bez většího ohýbání antény, ale šňůra mi nehrnula oblečení. Uff, taková blbost a tak špatně se to popisuje
znám to, vím co myslíš a myslím, že s to popsala dobře… ![]()
@Seal prostě to zahákni tak, aby šňůra mezi uchycením v anténce a žehličkou byla co nejdelší…
Tak jsem to znovu prozkoumala a fakt, to se tam musi zatlacit
Vcera jsem do toho cucela, no asi jsem si stala na vedeni
Mam tu jeste hromadku na dnesek, tak jsem zvedava, mi totiz snura nikdy neprekazela, vyjimecne u velkych veci jako povleceni. Kazdopadne dekuju za radu ![]()