Žehlička, která opravdu neteče

4077
1.8.19 08:20

Libovolná žehlička co má generátor páry extra… dej si pozor na doplňování vody některé se dají doplnovat pouze za studena.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
4497
1.8.19 08:21

Pokud neřešíš cenu tak jdi do parní stanice. Je to úplně jiný level žehlení. Já mám myslím právě tefal už asi 5 let a neteče.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
58841
1.8.19 08:47

Taky doporučuji parní stanici.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1190
1.8.19 09:11

Já jsme dostala tuhle: https://m.alza.cz/…d4744982.htm?… a je to nejlepší věc kterou jsem mohla dostat. Snad to nebude bráno jako reklama ale je fakt perfektní.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
56
1.8.19 10:43

Já mám Phillips - ten nejvyšší model s funkcí optimalizace teploty a je perfektní. (A neteče!) :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2363
1.8.19 12:32

To není vada žehličky, ale vlastnost vody.
Téměř všechny současné žehličky se chlubí funkcí označovanou jako Drip-Stop. Taková žehlička sice nekape, ale také při nižší teplotě nenapařuje. Princip funkce spočívá v tom, že ventil spustí vodu na plochu až při teplotě kolem 180°C, kdy se zaručeně promění v páru a nemůže tedy kapat. Protože ale většina prádla se musí žehlit teplotou do 150°C (**), napařování nefunguje. Myslel jsem, že jde o vadu kusu, ale není. Viděl jsem desítky typů od různých výrobců a na všech je graficky označeno napařování až za symbolem **.
Myslím, že je lepší si pohlídat nastavení termostatu, než při nižších teplotách neustále mačkat tlačítko parního rázu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Turbo 3v1

• (4.8) + 10 recenzí