Žehlička, která opravdu neteče
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
Libovolná žehlička co má generátor páry extra… dej si pozor na doplňování vody některé se dají doplnovat pouze za studena.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Reakce:
Pokud neřešíš cenu tak jdi do parní stanice. Je to úplně jiný level žehlení. Já mám myslím právě tefal už asi 5 let a neteče.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Já jsme dostala tuhle: https://m.alza.cz/…d4744982.htm?… a je to nejlepší věc kterou jsem mohla dostat. Snad to nebude bráno jako reklama ale je fakt perfektní.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Já mám Phillips - ten nejvyšší model s funkcí optimalizace teploty a je perfektní. (A neteče!) ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
To není vada žehličky, ale vlastnost vody.
Téměř všechny současné žehličky se chlubí funkcí označovanou jako Drip-Stop. Taková žehlička sice nekape, ale také při nižší teplotě nenapařuje. Princip funkce spočívá v tom, že ventil spustí vodu na plochu až při teplotě kolem 180°C, kdy se zaručeně promění v páru a nemůže tedy kapat. Protože ale většina prádla se musí žehlit teplotou do 150°C (**), napařování nefunguje. Myslel jsem, že jde o vadu kusu, ale není. Viděl jsem desítky typů od různých výrobců a na všech je graficky označeno napařování až za symbolem **.
Myslím, že je lepší si pohlídat nastavení termostatu, než při nižších teplotách neustále mačkat tlačítko parního rázu.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit