Zelená stolice a Biogaia

80
16.3.22 15:43

Zelená stolice a Biogaia

Ahoj holky,
Mám doma chlapečka (dnes 3 týdny). Přesně před týdnem jsem mu začala dávat kapičky Biogaia. Po dvou dnech začal kakat zeleně. Kaká několikrát denně, bříško ho nebolí, jen ta stolice je zelená. Nejdřív mě napadla alergie na mléko, tak jsem ho o víkendu vysadila a čekám na zlepšení. Ale teď mě napadlo, jestli to nemůže být těmi kapičkami. Nemá někdo zkušenost s tím stejným? Nevím, jestli zkusit vysadit nebo vydržet. K dr. samozřejmě půjdeme.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
LP4
1363
16.3.22 15:47

@esme172 my taky kakame do tmave zelene. Jsme na UM a dela to i zelezo a biogaiu davame taky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
80
16.3.22 15:51

@LP4 zapomněla jsem zmínit, že malý je plně kojený. Pořád přemýšlím, čím by to mohlo být. Myslím, že nejím nic, kde je hodně železa. Napadá mě jen mléčné výrobky, lepek, pak cukr a nebo ta biogaia nebo ještě vigantol. A kaká ti miminko tak dlouhodobě?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
LP4
1363
16.3.22 15:54

@esme17 vlastne jo covece kaka vic zelene od doby co ma probiotika. Ma je totiz i v mleku na ktere jsme přešli a tam jsou taky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
80
16.3.22 15:59

@LP4 Ty jo, takže by to mohlo být fakt tím.. probiotika kapu od středy a v pátek začal kakat zeleně. Tak teď nevím, jestli je zkusit vysadit a nebo dávat dál a doufat, že se to srovná

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
LP4
1363
16.3.22 16:01

@esme172 no ja na netu nasla ze nazelenale hovinko nevadi tak to neresim

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
32
17.3.22 16:25

Moje dcera měla zelenou stolici, když jsem se v šestinedělí cpala horem dolem sladkým. Pak, když nás to obě dostihlo skrze vleklou kvasinkovou infekci - moučnivku, jsem nasadila antikvasinkovou dietu a bylo to prakticky hned pryč. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
LP4
1363
17.3.22 18:16

Dneska jsem se ptala detske doktorky a rikala ze je mozne ze nasemu vadi bilkovina kdyz ma hovinka jak brčál. Tak jdu zkusit bebu lactose free :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
31.3.22 20:47

Zelena stolice - alergie na kravske mleko?

Ahoj, jsem zoufala. Mimco 3m kaka zelene. Zkusila jsem nutrilon, bebu, Sunar a doktorka doporucila allergy care..proste si mysli ze ma alergii na bilkovinu kravského mleka. Ale kamaradky maminky mi tvrdi ze to je zelezem ktere UM obsahuje? Kdo ma pravdu :( to allergy care mu moc nechutna. Mame koliku takze vecny plac a prdiky..a po tomhle nutrilonu allergy care mi to prijde snas horsi :zed:

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí

Babylove ubrousky

• (4.3) + 288 recenzí

Pure