Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
@Anonymní píše:
Ahojte, prosím vás asi cca skoro 14dji zpět u nás proběhla viroza (průjem asi 3dny). Nasadila jsem černé uhlí a hylak. Měla jsem velké bolesti žaludku a břicha.A teď poslední 3dny mám tmavě zelenou stolici. Průjem nemám ale nějak se mi ta zelená nezdápiju Magnosolv cca ty 3 se 4 dny zase.
Přes tu virozu jsem ho vysadila.
Jinak mi nic není.
Jsem 28tt moc děkuji a hezký den.
Jen ještě dodám, nic zeleného jsem nejedla.
Nemuzes mit salmonelu?
@MonaSun Vůbec nevím
každopádně si půjdu zavolat doktorce a budu vědět víc:)
@MonaSun Salmonela to nebude. Průjem nemám ani nic jiného. Jen prostě tmavě zelená stolice. Až se dovolat doktorce budu vědět víc.
@Anonymní píše:
@MonaSun Vůbec nevímkaždopádně si půjdu zavolat doktorce a budu vědět víc:)
Zeptej se jestli nebude treba jit na vyter. Ja mela kdysi salmonelu, ale nebylo mi spatne, nebolelo me bricho a mela jsem zelenou stolici.
@Anonymní píše:
Ahojte, prosím vás asi cca skoro 14dji zpět u nás proběhla viroza (průjem asi 3dny). Nasadila jsem černé uhlí a hylak. Měla jsem velké bolesti žaludku a břicha.A teď poslední 3dny mám tmavě zelenou stolici. Průjem nemám ale nějak se mi ta zelená nezdápiju Magnosolv cca ty 3 se 4 dny zase.
Jinak mi nic není.
Chtělo by to výtěr.
@MonaSun jo,zítra jedu. Jen mě zajímá jestli to nemůže nějak ublížit miminku ![]()
A jak se to pak léčí? Jako těhotná?
Ahojte, prosím vás asi cca skoro 14dji zpět u nás proběhla viroza (průjem asi 3dny). Nasadila jsem černé uhlí a hylak. Měla jsem velké bolesti žaludku a břicha.
A teď poslední 3dny mám tmavě zelenou stolici. Průjem nemám ale nějak se mi ta zelená nezdá
piju Magnosolv cca ty 3 se 4 dny zase.
Jinak mi nic není.