Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Spíš bude problém v té nepravidelné menzes. Zkus si koupit ovulační testy nebo měř bazální teplotu. Až budeš vědět, jestli máš nebo nemáš ovulaci, tak zajdi za gynekologem. Že by byla na vině sekce, to je dost nepravděpodobný…
Takhle se prý narodil nějaký císař, proto se tak jmenuje. Nemůžu si vzpomenout který.
@Janli Já právě nevím jestli mám ovulace.. orientuju se jen přes kalendář, ještě před těhotenstvím sem ovulaci na sobě poznala, teď už ne, žádný divný výtok ani teploty ![]()
Tak si nejdřív zjistí tu ovulaci, když nevíš a nehledej problém v cisaři.
@Venesí přece se dá otěhotnět i bez ovulace, ne?
Už 20 měsíců se nechranime, ale teprve ten poslední rok se spíš snažíme..
@Anonymní píše:
Prosím tě jak bys chtěla otěhotnět bez ovulace?
Jak už ti radily ostatní holky, nejdříve zjisti jestli vůbec ovuluješ a pak to začít řešit.
Není ovulace =není zralé vajíčko které by mohla oplodnit spermie =není těhotenství..bože…zopakuj si biologii pro základní školy… ![]()
@Anonymní píše:
Tak bez ovulace fakt neotěhotníš. Kup testy a od cca 12 DC si je zkoušej dělat. Císařský řez na to vliv nemá. Také jsem po CS a pomohlo sledování ovulace a sex v tomto období.
Dobrý den, je tu někdo kdo nemohl po císařském řezu otěhotnět a nakonec už nemohl nikdy otěhotnět? Že by po něm byli nějaké komplikace? Snažíme se o Mimi už rok a nejde to… Nevím zda to může být i nepravidelnou MS?
, děkuji, prosím anonym.