Zelený čaj - od kdy?

470
22.1.13 12:09

Zelený čaj - od kdy?

Nevíte od kdy se může dětem podávat uvařený zelený sypaný čaj??

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
ohýnek
22.1.13 12:16

Nedávno jsem někde četla, už ale nevím kde, že pravý zelený čaj by se měl podávat až od šesti let, protože má povzbuzující účinky. Ale myslí že každý na to řekně něco jiného :)

• Citovat
  • Upravit
27267
22.1.13 12:24
@ohýnek píše:
Nedávno jsem někde četla, už ale nevím kde, že pravý zelený čaj by se měl podávat až od šesti let, protože má povzbuzující účinky. Ale myslí že každý na to řekně něco jiného :)

Já bych teda zelený, sypaný podávala co nejdýl :) jednou jsem si dala opravdu silný a byla jsem jak tryskomyš :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
ohýnek
22.1.13 12:36

@lleennttiillkkaa já jesm zvyklá pít i pětkrát denně kafe, když mám dobrý den, tak i víc. Takže já jsem pořád jako tryskomyš :-D

• Citovat
  • Upravit
27267
22.1.13 12:45

@ohýnek taky bych ho pila častěji, ale jak si dám víc jak 3, tak je mi zle od žaludku :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
ohýnek
22.1.13 12:46

@lleennttiillkkaa já když nebudu pít, tak mi klesne tlak a je mi blbě.

• Citovat
  • Upravit
Retea
22.1.13 12:49

Myslím si, že je to obdobněě povzbuzující jako kafe, ne-li víc. Já naposled popila v 16 OO a oka nezamhouřila. Dítěti bych dávala, kdyby mu chyběla koncentrace, ale asi až tak od 6, 7 let…a určitě jen ráno, nejdýl v poledne.

• Citovat
  • Upravit
lucenka
22.1.13 13:41

Dávám mu ho zhruba od 1,5 roku, ale až podruhé vylouhovaný ýa jenom krátkou dobu. Žádná větší tryskomyš z něj není.

• Citovat
  • Upravit
1748
22.1.13 14:01

Obsahuje tein no :nevim: jedině vyzkoušet

14m občas dám (málo pije tak ted začal trošku víc právě sypané ochucené čaje :D ), vliv na něm nepozoruju a kafe snáší taky bez vlivu (v těhotenství, v MM)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Kojenecká lahev

• (4.5) + 85 recenzí

Laktační poradna

Ikona - Anna Musilová