Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Betty MacDonald píše: Více
Ted jde jen o to, jestli ma zakl vsechny zuby a krasna pevna prsa…s tim by Klopca mohla mit trochu problem…neco si matne vybavuju, ze salaty taky nema rada, jen cudne uhledne broskve, pokud mozno nesvrastele…
@Andelskej_Satan píše: Více
To se pleteš, broskve jsou prý krásné, ale ona má raději rozvité růže ![]()
Jo no, ja ji v diskuzich preskakuju, je strasne neprijemna, otravna a celkove psychicky nevyrovnana, proste parodie na zenu.
Co se rozčiluješ
?
napsala jsi, že tu pár adeptek na sex se ženou je a nepřímo jsi odkázala na Klopotkovou.
Já jsem reagovala ve smyslu, že Klopotkovou snad nikomu nepřejeme. Nechápu o co Ti teda jde…
@Apolena05 píše: Více
Sorry, špatně jsem to pochopila
asi mi ještě po včerejšku nestartoval mozek, strávila jsem skoro celou noc na záchodě, asi nějaká dietní chyba. Omlouvám se.
Vůbec nic se neděje, akorát mě vyděsilo, že už budeš nerudná a urýpaná dokonce i Ty ![]()
Moc přeju brzké uzdravení ![]()
@Apolena05 už je to lepší, my byli včera na pivu, který mi jaksi vůbec nechutnalo…a očividně mi nesedlo ![]()
Nu co, jarní očista střev
![]()
Jestli to byli Starobrno tak se ani nedivim
at je brzo lip ![]()
Vždyť klopotkovám má nějakou důchodkyni s předkusem, takže nároky asi už snížila.
@Alušáček píše: Více
Vsak pisu ze se zenou s peknymi zuby a pevn, mi prsy bude mit Klopca problem, ona je na jiny typy:)
Co to meleš. Běžně spím se ženami, které mají vlastní zuby. Do Vlasty jsem se zamilovala kvůli tomu, jaká je a i v sexu nám to klape, zuby má sice klapačky, ale vždy v puse a že jí visí prsa, no a co, většina obrovských prsou visí i mladším ženám než je moje Vlasta.
Jsi atrapa na chlapa, taková ženská drbnička, urážlivý chlap je peklo. Pořád se o mě otíráš a bereš si mě do pusy. Já bych s tebou vůbec nekomunikovala, jen ty lži, které o mně píšeš uvádím na pravou míru.
@Klopotkova píše: Více
Ja bez tebe uz ani neusnu ikono emimi:))