Žena štír, muž váhy
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
Žena štír, muž váhy
Ahoj, je tu někdo kdo má toto spojení znamení, ve kterém žije? Jak vám to (ne)klape?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Reakce:
@Nickylinka My tuto kombinaci doma máme…ale v opačném ražení. Proč myslíš, že v této kombinaci je to jiné než u jiných znamení?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Nemyslím, že je to nějak zásadně jiné. Jen sem na tuhle kombinaci tady „nenarazila ". Vztah ovlivňují hlavně lidé, to je jasný, ale ta znamení si s sebou něco nesou, že je to " kámen úrazu“ jako v jiném vztahu (kombinaci) něco jiného nebo naopak. Ptam se jen tak ze zvědavosti, protože u nás je to někdy pohoda pohoda a pak chlap jak když se „převáží“ a " bojujeme" ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Nickylinka Ahoj my to tak doma mame..Chlap je vaha a uz jsem si zvykla na to jeho dlouhe vybirani a opatrnost, ja jsem takovy umirneny stir, ale když to bouchne, tak to stoji za to…Ale musim rict, ze nam to zatím klape krasne, ja ho popohanim a on me zklidnuje
![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Nickylinka píše:
Ahoj, je tu někdo kdo má toto spojení znamení, ve kterém žije? Jak vám to (ne)klape?
Ano to jsem já s chlapem.Asi nám to vydrží. Už jsme spolu 22 let.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ahoj, my to máme naopak a klape nám to zatím vyborne. Pet let spolu, jedno dite
manžel je zlatej, má se mnou svatou trpělivost ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Nickylinka píše:
Nemyslím, že je to nějak zásadně jiné. Jen sem na tuhle kombinaci tady „nenarazila ". Vztah ovlivňují hlavně lidé, to je jasný, ale ta znamení si s sebou něco nesou, že je to " kámen úrazu“ jako v jiném vztahu (kombinaci) něco jiného nebo naopak. Ptam se jen tak ze zvědavosti, protože u nás je to někdy pohoda pohoda a pak chlap jak když se „převáží“ a " bojujeme"
my jsme znamení, co se nesnesou a ono to funguje.. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Má to tak kamarádka… A v pohodě. Ale že je to v pohodě díky správné kombinaci znamení, to si nemyslím ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit