Žena štír, muž váhy

96
2.12.15 19:39

Žena štír, muž váhy

Ahoj, je tu někdo kdo má toto spojení znamení, ve kterém žije? Jak vám to (ne)klape?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
72725
2.12.15 19:40

@Nickylinka tak jak jiným znamením :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
385
2.12.15 19:44

@Nickylinka My tuto kombinaci doma máme…ale v opačném ražení. Proč myslíš, že v této kombinaci je to jiné než u jiných znamení?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
96
2.12.15 19:57

Nemyslím, že je to nějak zásadně jiné. Jen sem na tuhle kombinaci tady „nenarazila ". Vztah ovlivňují hlavně lidé, to je jasný, ale ta znamení si s sebou něco nesou, že je to " kámen úrazu“ jako v jiném vztahu (kombinaci) něco jiného nebo naopak. Ptam se jen tak ze zvědavosti, protože u nás je to někdy pohoda pohoda a pak chlap jak když se „převáží“ a " bojujeme" :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4581
2.12.15 20:00

@Nickylinka Ahoj my to tak doma mame..Chlap je vaha a uz jsem si zvykla na to jeho dlouhe vybirani a opatrnost, ja jsem takovy umirneny stir, ale když to bouchne, tak to stoji za to…Ale musim rict, ze nam to zatím klape krasne, ja ho popohanim a on me zklidnuje :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
152178
2.12.15 20:19
@Nickylinka píše:
Ahoj, je tu někdo kdo má toto spojení znamení, ve kterém žije? Jak vám to (ne)klape?

Ano to jsem já s chlapem.Asi nám to vydrží. Už jsme spolu 22 let.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25
2.12.15 20:21

Ahoj, my to máme naopak a klape nám to zatím vyborne. Pet let spolu, jedno dite :-) manžel je zlatej, má se mnou svatou trpělivost :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
72725
2.12.15 20:23
@Nickylinka píše:
Nemyslím, že je to nějak zásadně jiné. Jen sem na tuhle kombinaci tady „nenarazila ". Vztah ovlivňují hlavně lidé, to je jasný, ale ta znamení si s sebou něco nesou, že je to " kámen úrazu“ jako v jiném vztahu (kombinaci) něco jiného nebo naopak. Ptam se jen tak ze zvědavosti, protože u nás je to někdy pohoda pohoda a pak chlap jak když se „převáží“ a " bojujeme" :roll:

my jsme znamení, co se nesnesou a ono to funguje.. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25
3.12.15 00:36

Má to tak kamarádka… A v pohodě. Ale že je to v pohodě díky správné kombinaci znamení, to si nemyslím ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat